tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Versterk je Team - Optimaliseer communicatie, samenwerking en leiderschap

Wat ga je doen?

Op zoek naar dieper verbonden teams, meesterlijke communicatie en grensverleggende samenwerkingen? Zoek niet verder! Jullie zijn klaar voor een opwindende teamdag met inhoud, en dat op spectaculaire locaties in de buitenlucht.

Onze teambuilders, doorgewinterd in specialistische vakgebieden zoals politieonderdelen en psychiatrische zorginstanties, staan tot jullie beschikking. Dankzij hun ervaring en expertise op het gebied van leiderschap, de-escalatie en weerbaarheidstraining, kunnen zij een unieke teamdag op maat samenstellen.

Wij omarmen doelgerichte methodes om jullie team te versterken op het gebied van

  1. Communicatie
  2. Samenwerking
  3. Leiderschap.

Met behulp van zowel fysieke als mentale uitdagingen, op maat en volgens jullie wensen gecreëerd, wordt er gefocust op deze drie vitale aspecten. Deze teamdag staat in het teken van elkaar én jezelf beter leren begrijpen, met als doel om op de lange termijn betere resultaten te boeken en een sterkere groepscohesie te smeden.

Waarom deze teamdag?

Ons doel is simpel: een hecht team vormen dat gezamenlijk strijdt en gezamenlijke doelen bereikt. De fysieke en mentale uitdagingen helpen bestaande patronen te doorbreken, die we vervolgens gezamenlijk opbouwen tot een écht sterk team.

Waarom zijn wij uniek?

  • Onze teambuilders brengen diverse disciplines en ervaringen samen.
  • Geen suffe PowerPoint-presentaties of eindeloze lezingen.
  • We trekken de natuur in (strand, duinen, parken) en verkennen grenzen door uitdagende activiteiten en opdrachten, waardoor bewustwording ontstaat, gereedschappen voor de toekomst worden aangereikt en jullie elkaar écht leren kennen.

Wij stellen een teamdag samen die naadloos aansluit op jullie wensen, doelstellingen, individuele capaciteiten en de cultuur binnen jullie team. Onze teamdagen duren minimaal 3 uur, maar de meeste teams kiezen voor de volledige 6 uur.

We plannen enkele weken voor de teamdag een intake bij jullie op locatie en/of via Teams om jullie wensen en doelen te bespreken. Alles wordt op maat gemaakt. Zijn jullie klaar om nóg beter te worden? Neem contact met ons op en we beginnen met het smeden van een topteam!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Vanaf 3 uur
Mogelijk in elke plaats in Noord-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01