tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Synergyk - Versterk de samenwerking met de AI-botgestuurde minigames

Wat ga je doen?

Ontketen de kracht van teamwork met onze unieke Team Building Mini Games! Deze opwindende activiteit neemt je mee op een avontuur vol arcade-stijl spellen, verpakt in een futuristische console. Het is een interactieve ervaring die je zintuigen prikkelt en je vaardigheden op de proef stelt.

Bij Synergyk worden deelnemers verdeeld over teamtafels, begeleid door een enthousiaste gastheer die je meeneemt door een reeks boeiende audiovisuele uitdagingen. De console wordt bediend met knoppen, joysticks en LED's, waardoor je een unieke gebruikerservaring beleeft. Elk mini-spel combineert puzzels, coördinatie en andere vaardigheden, waardoor elke speler de kans krijgt om zijn of haar talenten te laten zien. De funky 8-bits muziek en de nostalgische stijl van de spellen brengen je terug naar de iconische jaren 80.

Maar er is meer dan alleen plezier en nostalgie. Synergyk bevordert samenwerking en teamwork. De spellen kunnen namelijk niet individueel worden gespeeld, waardoor je moet vertrouwen op je team om vooruitgang te boeken. In kleine groepen is de betrokkenheid van iedereen essentieel. Iedereen speelt in dezelfde setting en krijgt gelijke kansen om te schitteren.

Het spel houdt de scores van elk team bij en analyseert competenties die leiden tot een teamverslag. Dit biedt waardevolle inzichten voor werknemers en managers over hun samenwerkings- en probleemoplossende vaardigheden. Synergyk gaat dus verder dan alleen een leuke ervaring. Het helpt bij het opbouwen van een sterke teamdynamiek en biedt nuttige feedback om de sterke punten en zwakke punten binnen het team te identificeren.

Klaar om je team naar nieuwe hoogten te brengen? Sluit je aan bij Synergyk en ontdek de kracht van samenwerking!

Wil je niet alleen plezier hebben, maar ook een positieve verandering teweegbrengen in de wereld?

Wij zijn trots om samen te werken met Buy1Give1, een wereldwijde organisatie die duurzame projecten ondersteunt. Bij elke activiteit die wij organiseren, doen we een donatie waarvan 100% direct naar het gekozen goede doel gaat. Op die manier zorgen we ervoor dat elke deelnemer een tastbare impact heeft op een betere wereld. Elk jaar selecteren we een project dat nauw aansluit bij onze waarden en gericht is op het aanleren van vaardigheden, zodat de deelnemers van het project zichzelf na afloop beter kunnen onderhouden en beschermen.

Als afsluiting van elke activiteit ontvangt elke deelnemer een 'Certificate of Gratitude', waarin we onze oprechte dankbaarheid uiten voor hun deelname aan onze activiteit en de werkelijke impact die ze hebben gehad op iemands leven. Ben je benieuwd naar het goede doel dat we dit jaar steunen? Vraag gerust vrijblijvend informatie aan en we vertellen je graag alles over het doel waar we dit jaar aan bijdragen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 60,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 80 personen
1,5 tot 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01