tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 lightbulb flame

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Wat ga je doen?

Ga naar de Griezelschool. Wees een popster. Versla de draak. Reis door Sprookjesland! Of kies één van de andere 15 themakisten. Want niets is zo leuk dan in je eigen fantasiewereld met je vrienden je feestje thuis te vieren. Compleet met kostuums, draaiboek met uitleg en tips, veel decoratie, tafelkleed met bekers en borden, benodigdheden voor de spelletjes, kleurplaten, diploma's, knutselactiviteit en playlist op YouTube.

Of vind de schatkist met één van de 13 thema-speurtochten! Als basis voor een kinderfeestje of als aanvullende combi met de themakist. De speurtocht bevat een draaiboek met tips, handleiding en themaverhaal, brief voor de kinderen, spelletjeskaart voor tijdens de speurtocht, speurtochtkaartjes met touw, kleurplaten, diploma's, knutselactiviteit, benodigdheden voor de spelletjes op de kaart en een playlist op YouTube.

Met een themakist beleven de kinderen een leuk of spannend fantasieverhaal of volgen een opleiding. Door het duidelijke draaiboek begeleid je zelf de kinderen door dit verhaal. Bij de thema's disco en voetbal zijn het spelletjes zonder verhaalvorm die tijdens het feestje gedaan worden. Met o.a. kostuums (thema-afhankelijk), decoratie, spelletjes, knutselactiviteit, borden, bekers, tafelkleed, benodigdheden, afspeellijst, diploma’s en kleurplaten heb je gegarandeerd een succesfeest.

Speurtochten kun je los bestellen of i.c.m. een themakist. In de brief wordt een probleem voorgelegd die de kinderen oplossen en vinden aan het eind de schat. In het draaiboek staat hoe je de speurtocht uitzet. De schat maak je zelf van een doos en stopt er wat kleine presentjes in. Deze begraaf je ergens en de speurtochtkaartjes wijzen de weg. Tijdens de speurtocht staan op de kaart allemaal spelletjes, vragen en opdrachten wat de speurtocht zeer actief maakt. Een echte aanrader!

Prijs van een themakist o.b.v. 6 kinderen vanaf € 52,50. Uitbreiden kan naar gewenste aantal kan voor € 5,- per kind. Het feestje duurt ongeveer 3 uur.

Prijs van een speurtocht o.b.v. 8 kinderen € 17,50. Uitbreiden naar gewenste aantal kan voor € 1,- per kind. In combinatie met een themakist is de speurtocht € 9,50 ongeacht het aantal kinderen.
De speurtocht duurt ongeveer 1 uur.

Mooie bijkomstigheid is dat alles zo duurzaam en groen mogelijk wordt gemaakt en gerecycled. Het is al meer dan 10 jaar een succes bij vooral kinderen van 4-8 jaar en... weer eens wat anders!

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Op aanvraag
Vanaf 6 kinderen
3 tot 4 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Exclusief begeleiding

Gemiddeld een 9,6 uit 145 beoordelingen

9,6 Beleving
9,6 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

paardenspeurtocht groot succes!!

Het was een groot succes de paardenspeurtocht!! Het was een leuke tocht door het bos en de opdrachten werden enthousiast gedaan! En zeker was iedereen blij met het diploma, fantastisch.
Wat was het ook heerlijk dat alles zo goed was voorbereid, tot de geknipte touwtjes aan toe. Top! Ontzettend bedankt voor je bijdrage aan ons gezellige feestje!

Door: Harriët

Erg leuke speurtocht voor de fantasie van jonge kinderen

Mijn zoontje en zn superheldenvriendjes hebben een supermiddag gehad met de speurtocht! Op een gegeven moment zagen ze Spiderman enzo echt overal vliegen.
Erg leuk!

Door: Rosalie
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01