tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 flame

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Wat ga je doen?

Niks is zo leuk als in je eigen fantasiewereld stappen! Ga je de opleiding Griezel of Prinses volgen? Zing en dans jij de sterren uit de hemel? Versla jij die gevaarlijke draak? Of vang jij die vervelende boef Slimme Henkie? Met de complete themakisten beleven de kinderen hun eigen fantasie in het echt!
Door het duidelijke draaiboek begeleid je zelf de kinderen door deze fantasiewereld. De themakist bevat o.a. kostuums (thema-afhankelijk), decoratie, spelletjes, knutselactiviteit, borden, bekers, tafelkleed, benodigdheden, afspeellijst op YouTube, diploma’s en kleurplaten.  Dat kan niet anders dan een succesfeest worden!

Voor een actief feestje kun je ook op zoek gaan naar de schatkist met één van de 13 thema-speurtochten! Als basis voor een kinderfeestje of als aanvullende combi met de themakist. De speurtocht bevat een draaiboek met tips, handleiding en themaverhaal. Hang de speurtochtkaartjes op, lees de brief voor aan de kinderen, neem de spelletjeskaart in de hand en begin de speurtocht naar de schatkist.
Inclusief brief, speurtochtkaartjes met touw, kleurplaten, diploma's, knutselactiviteit, benodigdheden, medaille en playlist op YouTube.

Prijs van een themakist o.b.v. 6 kinderen vanaf € 65,00. Uitbreiden kan naar gewenste aantal kan voor € 5,- per kind. Het feestje duurt ongeveer 3 uur.

Prijs van een speurtocht o.b.v. 8 kinderen € 25,00. Uitbreiden naar gewenste aantal kan voor € 1250 per kind. I.c.m. een themakist is de speurtocht € 9,50 ongeacht het aantal kinderen. De speurtocht duurt ongeveer 1 uur.

Mooie bijkomstigheid is dat alles zo duurzaam mogelijk wordt gemaakt en gerecycled. Het is al meer dan 10 jaar een succes bij vooral kinderen van 4-8 jaar en... weer eens wat anders!

* Van 1 t/m 21 april kunnen wij helaas geen boekingen aannemen. 

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 65,- per box (incl. BTW)
Vanaf 6 kinderen
3 tot 4 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Exclusief begeleiding

Gemiddeld een 9,6 uit 149 beoordelingen

9,6 Beleving
9,6 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Leuke speurtocht

Leuk pakket! Geslaagd feestje. Vond het jammer dat de knutsel, diploma en puzzel op a5 waren. Allemaal erg klein. Zou zelf kiesen voor a4.

Door: Jessica

Goedgevulde kist voor een leuk feestje

Jurken voor alle meiden, kroontje knutselen (zelf nog wat extra versiersels bijgekocht), veel activiteiten. Door het mooie weer niet overal aan toegekomen, kids wilden op gegeven moment naar buiten op trampoline en glijbaan, ook prima natuurlijk. Diploma’s ook goed ontvangen, meiden trots!!

Door: Wendy
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01