tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Omschrijving

Complete themakisten in 15 thema’s voor een onvergetelijk kinderfeestje thuis! Of één van de 12 thema-speurtochten als basis voor een kinderfeestje of als aanvullende combi met de themakist!

De kinderen beleven een leuk of spannend fantasieverhaal of doen een heuse opleiding, wat stap voor stap in het draaiboek staat uitgelegd. Bij de thema's disco, voetbal en zomerfeest (alleen tijdens de zomermaanden) zijn het spelletjes en een knutselactiviteit die tijdens het feestje gedaan worden. Met onder andere kostuums (thema-afhankelijk), decoratie, spelletjes, knutselactiviteit, borden, bekers, placemtas/tafelkleed, afspeellijst, diploma’s en kleurplaten heb je gegarandeerd een succesfeest.

Speurtochten kunnen in combinatie met de themakist of als basis voor het kinderfeestje worden besteld.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 47,50 per kinderfeestje (incl. BTW)
Vanaf 6 kinderen
3 tot 4 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in Nederland

Gemiddeld een 9,6 uit 137 beoordelingen

9,5 Beleving
9,6 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

erg handig om een ​​leuk feestje te geven!

uitstekend

Door: Ana

We hadden het superhelden thema. Het zijn leuke opdrachten die voor veel plezier zorgen! Dat alles al uitgedacht en verzorgd is geeft rust en houvast.

Heel goed verzorgd, overal wordt aan gedacht. Fijn wanneer je in februari toch snel niet anders kunt dan de verjaardag binnen vieren. Kinderen hebben dan echt voldoende afleiding en afwisseling nodig om te voorkomen dat het een gekkenhuis wordt. Dat lukte met de themakist prima!

Door: Naomi
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01