tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro kids time weather

Speuren in het preHistorisch Dorp - Gaaf kinderfeestje

Omschrijving

Vier je kinderfeestje in het preHistorisch Dorp! In dit prachtige openluchtmuseum in Eindhoven beleven kinderen lang vervlogen tijden: van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Tijdens een kinderfeestje mag je met je vrienden en vriendinnen op je eigen houtje alle hoekjes van het museum ontdekken. Je krijgt een speurtocht mee, waarmee je op zoek gaat naar de schatten van Swarttand… Maar waar die zijn?

Daar kom je achter door de bewoners van het preHistorisch Dorp te ondervragen, opdrachten uit te voeren en interactieve spelletjes te spelen. Enne: jullie mogen gewoon blijven tot sluitingstijd! Tel er maar op dat jouw kleding na dit historisch avontuur naar houtvuur ruikt en dat je een goedgevulde goodiebag in je handen hebt.

Reken maar dat de avonturen zorgen voor hongerige en dorstige kinderen. Boek er een eetfestijn bij in de herberg van het preHistorisch Dorp en profiteer van extra korting op de entreeprijs.

Kies uit:

  • Pannenkoekfestijn & limonade
  • Tafelfriet & minisnacks met limonade
  • 2 broodjes knakworst & limonade

Je boekt één van deze extra’s voor € 5,- per kind. In totaal kom je dan uit op € 17,50 per kind, inclusief entree en speurtocht.

  • Van 1 april t/m 3 november geopend.
  • Tijdstip naar eigen keuze, je mag het gehele tijdslot genieten van je feestje
  • De speurtocht is geschikt voor alle leeftijden.
  • Het is toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen.
  • Houd er rekening mee dat je in het preHistorisch Dorp lekker vies kan worden. Zorg dus voor stevige schoenen en kleding waar je in kan kliederen.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Op aanvraag
Vanaf 4 kinderen
6 tot 12 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01