starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Themakist

Pak eens uit op een kinderfeestje met een themakist

Het feest kan beginnen want de themakist is binnen

Kinderen kunnen heerlijk fantaseren. Het ene moment zijn ze prinsessen en ridders dan weer heksen en piraten. Verkleedkleren, versieringen en ander materiaal zijn vaak al genoeg om helemaal in een thema te duiken. Een kinderfeestje thuis wordt al snel een groot feest met een themakist.

Een themakist is een compleet pakket. In het pakket zit alles voor de aankleding van het themafeest; slingers, tafelzeil, bekers en bordjes. Voor pappa en mamma zit er ook een draaiboek in, zodat je alvast wat voorbereidingen kunt treffen.

Verder is gedacht aan knutsel ideeën, spelletjes of een speurtocht. De themakist is een kant-en-klaar feestje, je hoeft zelf alleen nog de uitnodigingen te versturen en voor de limonade met gebak te zorgen. Een kind kan de was doen. Een verjaardagsfeestje met een themakist kan ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld in een kasteel.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

De kinderfeestbox voor jongen en meisjes

De hipste, leukste, origineelste en creatiefste kinderfeestjes thuis met de kinderfeest box. Alle knutselmaterialen in 1 box bij u thuis bezorgd. De kinderfeestboxen worden zeer compleet geleverd. Heerlijk creatief knutselen met de kids. Ieder kind heeft voldoende materialen om de mooiste creaties te maken. De instructies worden er op papier bij geleverd. Er is een diversiteit aan pakketten voor zowel jongens als meisjes.

Prijs
€ 5,25 per kind
Aantal
Vanaf 2 kinderen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01