starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Themakist

Pak eens uit op een kinderfeestje met een themakist

Het feest kan beginnen want de themakist is binnen

Kinderen kunnen heerlijk fantaseren. Het ene moment zijn ze prinsessen en ridders dan weer heksen en piraten. Verkleedkleren, versieringen en ander materiaal zijn vaak al genoeg om helemaal in een thema te duiken. Een kinderfeestje thuis wordt al snel een groot feest met een themakist.

Een themakist is een compleet pakket. In het pakket zit alles voor de aankleding van het themafeest; slingers, tafelzeil, bekers en bordjes. Voor pappa en mamma zit er ook een draaiboek in, zodat je alvast wat voorbereidingen kunt treffen.

Verder is gedacht aan knutsel ideeën, spelletjes of een speurtocht. De themakist is een kant-en-klaar feestje, je hoeft zelf alleen nog de uitnodigingen te versturen en voor de limonade met gebak te zorgen. Een kind kan de was doen. Een verjaardagsfeestje met een themakist kan ook op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld in een kasteel.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Kinderfeestje thuis - Sieraden of mini Ibiza tas maken

Wil je een onvergetelijk en uniek kinderfeestje organiseren? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hier vindt je alle ingrediënten voor een onwijs cool en hip kinderfeestje. Hierbij de twee kinderfeesttoppers. Het is trouwens ook mogelijk deze feestjes te bestellen in een leuke box. Of boek er een uurtje glitter tattoos of hair feathers zetten bij. Een feestje waar nog maanden over nagepraat wordt.

Prijs
Vanaf € 9,95 per kind
Aantal
Vanaf 2 kinderen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01