tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 flame

Junglefeestje aan huis - Vinden jullie de schat van Maya Tjokkolla?

Wat ga je doen?

Raf de avonturier komt op jouw feestje. Hij is net terug van een avontuurlijke reis door de jungle, waar hij op zoek was naar een heel bijzondere schat. De schat van Maya Tjokkolla. Hij zoekt avonturiers die hem willen helpen deze schat te vinden. Als beloning zal Raf de inhoud van de schat met jullie delen.

Raf neemt jullie mee in zijn stoere verhalen en laat jullie de schatten zien die hij al gevonden heeft. Jullie knutselen een eigen jungleschat van klei en doen spelletjes in junglethema. Daarna is het tijd voor een quiz over jungledieren. Hoe meer goede antwoorden jullie geven, hoe meer stukken van een oude kaart of tekening jullie krijgen. Hiermee komen jullie achter de vindplaats van de schat van Maya Tjokkolla.

Junglefeestjes aan huis duren 2 uur. Aan dit feestje kunnen maximaal 8 kinderen meedoen. Raf neemt zelf alle knutselspullen en materialen mee.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 95,- per kinderfeestje (incl. BTW)
4 tot 8 kinderen
2 uur
Binnen of buiten
1006
Goed om te weten:
  • Mogelijk vanaf 5 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01