starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Kinderfeestje Catwalk & Beauty

Wat ga je doen

In twee uur gaan we in de verschillende ruimtes (visagie & catwalk) aan de slag met catwalk lopen en show make-up en worden jullie omgetoverd in stralende modellen voor één dag!

Tijdens onze catwalk party’s leer je jezelf presenteren op de catwalk. Naast de catwalk les, leer je onder begeleiding een show make-up look creëren en kleden jullie je om in glamour kleding. Aan het einde van het feestje wordt de eindshow gelopen op de catwalk waarin je schittert als model.

De originele kinderfeestjes die wij aanbieden zijn:

  • Catwalk Party’s: model voor één dag waarbij je jezelf leert presenteren op de catwalk
  • Beauty Party’s: tips & tricks van een beauty expert voor een fabulous make-up look
  • Dance Party’s: een swingend kinderfeestje op een zelf gekozen liedje

Feestjes kun je upgraden met een thema (Unicorn of Frozen), het bijboeken van een kapster voor het maken van mooie kapsels, leuk gevulde goodiebags, een fotoshoot en/of een pannenkoekenarrangement. Aan een limonadepauze en iets lekkers is gedacht. Deze feestjes vinden plaats bij ons in de studio in Montfoort.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01