tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite location arrow search cross persons home lightbulb flame stats-growth2 whatsapp
Indoor skiën

Beleef het echte wintersportgevoel op een overdekte piste dichtbij huis

Maak een perfecte afdaling op de ski’s en geniet van de winterse sferen

Skiën doe je tegenwoordig ook op de indoor skibanen die dichterbij zijn dan de echte bergen. En hier kun je je hart ophalen met verschillende afdalingen. Voor de gevorderden een flinke helling en aan de beginners is ook gedacht. Leef je helemaal uit en ervaar de gezellige wintersportsfeer terwijl je heerlijk de helling af skiet.

Lees verder

De combinatie activiteit, gezelligheid en après-ski moment, maakt dit een gewild bedrijfsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest. Maar ook superleuk om alvast met de familie weer even in de wintersportsfeer te komen en de skivaardigheden bij te werken voordat jullie er weer op uittrekken voor de jaarlijkse skivakantie.

Ook voor een clinic waarbij je skiles van een professionele instructeur kunt krijgen is dit een prima optie om te leren skiën. En natuurlijk kun je er ook op een snowboard terecht.

Weergave:
Er zijn geen vermeldingen gevonden die aan je filters voldoen. Je kunt een filter weghalen door op het kruisje te drukken

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01