starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Actieve en sportieve uitjes

Beoordelingen Actief en sportief

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 171 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 171

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Een prachtige manier om de Veluwe te bewonderen! Wij reden in de avond en hebben zelfs een ree gespot in het bos!

donderdag, 18 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke, leerzame, ontspannende inspanning

Met ons tennisteam hebben we enorm van deze workshop genoten. Duidelijke uitleg, heldere opbouw en inspannende duels. Zeker aan te bevelen voor iedereen die met een groep iets leuks sportiefs wil doen.

zondag, 14 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een inspirerende ervaring

We wisten van tevoren niet zo goed wat we ons moesten voorstellen. Maar de Silent Disco Walk was echt super verrassend en leuk om aan mee te doen met onze collega's. Onze DJ, was enorm energiek en zorgde ervoor dat we direct in een goede sfeer kwamen (bij sommige collega's duurde dat even).
Leuke aan deze tour is ook dat je niet op 1 locatie blijft. Wij gingen al dansend op de veerboot en daarna zagen we verschillende alternatieve plekken van Amsterdam. De interactie met mensen op straat was ook erg grappig. Ik kan het iedereen aanraden. Even uit je bol gaan met een leuke groep en ook nog wat zien van de stad ook. Top!

zondag, 31 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en een fantastisch omgeving!

Samen op pad geweest en wat hebben we gelachen. Terug in de tijd (letterlijk) geen knop om die dingen te starten. Rennen soms tot je een ons weegt, maar dan slaat de motor weer aan en kun je weer lachen met z'n allen! Leuke aanrader voor bedrijf / familie en vrienden.

woensdag, 20 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk uitje gehad op de veluwe

Was een heerlijk uitje. Lekkere koffie, heerlijk gebak en prima lunch!

woensdag, 13 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne samenwerking

Bedankt voor de fijne samenwerking. We hebben met het bedrijf een fantastische dag beleefd.

dinsdag, 28 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk!

We hebben dit spel gespeeld in combinatie met Archery Attack. Goed geregeld en prima prijs.

woensdag, 26 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

SUPERLEUK

Goed geregeld, goede instructie en leuke ruimte!

vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een leuke dag gehad en het heeft ons veel gebracht

Dit brandweer thema uitje was leuk, leerzaam en goed voor de teamspirit. De BrandweerSurvival instructeurs zijn enthousiast en hebben veel kennis van zaken. Ook de afwisseling tussen de oefeningen en spellen was goed. Een waardevolle dag.

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie mix van spel en overleg

Was precies wat we nodig hadden. Niet te fanatiek, maar wel lekker actief bezig. Onze hardlopers, maar ook de denkers konden hun gang gaan. Sloot mooi aan bij onze teamdag. Leuk gepresenteerd.

zondag, 16 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Warme en gastvrije ontvangst, snel op ons gemak en goeie begeleiding. Kortom super leuke middag!

Samen met mijn partner een privéles gevolgd bij Astrid. In een uur tijd leerden we de merengue en enkele figuren, de basispassen van Salsa én de basispassen van Bachata! Mijn partner was met tegenzin meegegaan, maar was uiteindelijk zo enthousiast dat we nu samen op dansles gaan! Bedankt voor de leuke les!

donderdag, 13 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachwekkend en verrassend!

Leuke instructeurs, grappig concept. Aanrader!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige middag

Afgelopen zaterdag hebben wij tijdens ons vriendenweekend een American Football clinic gevolgd in Alphen aan den Rijn. Het enthousiasme van de instructeurs gaven ons al direct energie om er vol voor te gaan. Een middag met diverse oefeningen volgde in een slotpartij dat professioneel werd begeleid door de instructeurs. Makkelijk contact, flexibel en vormen een programma naar wens van de klant. Voor groepen zeker een aanrader om dit een keer te doen!

donderdag, 30 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tof spel. Goede organisatie

Leuk spel voor vrijgezellenfeest.

dinsdag, 28 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke ervaring!

Ik ben al jaren fan van het programma Expeditie Robinson! Het lijkt me geweldig om mee te doen. Helaas gaat dat hem natuurlijk nóóit worden, dus een Expeditie game is het dichtstbij dat ik ooit ga komen. Ik ben niet teleurgesteld! Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. We hadden 1 activiteit omgewisseld voor de eetproef. Zeker een aanrader! Geeft net het beetje extra echte expeditie gevoel. Het expeditie eiland zag er supermooi uit. Het echte eilandgevoel was zeker aanwezig.

Kort samengevat: Aanrader!

vrijdag, 24 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk!

Zondag 5 januari 2020! Enthousiaste, vriendelijke en gastvrije instructeur! Leuke activiteit met ons gezin. Aanrader voor ieder die van strand, wind en actie houdt.

woensdag, 8 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was boven verwachting leuk.

Vooraf hadden een aantal familieleden twijfels of ze wel goed konden dansen en ze hadden eigenlijk geen zin, maar achteraf was iedereen zo enthousiast! Het is niet moeilijk en de uitleg is duidelijk. Dit is echt een aanrader, zeker voor druilerige dagen: bij ons was het buiten supermooi weer en vanwege de grote ramen was het binnen dus erg warm, zeker toen we aan het dansen waren.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Positieve geluiden

Ik hoorde positieve geluiden na afloop. Bedankt voor de begeleiding.

woensdag, 9 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super kick start

Met ervaring in Argentijnse Tango kan ik best al wat volgen, maar miste ik nog flink wat basis in Salsa. Met 2 privé lessen van Marie ben ik super goed op weg geholpen.
Marie kent zowel de leiders als de volgers rol buitengewoon goed en heeft een scherp oog voor de details die mijn dansen kunnen verbeteren.
En niet onbelangrijk: ze doet dat met enthousiasme en vol overgave.

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige dag gehad !

Leuke begeleiding ! Veel gelachen en zeker voor herhaling vatbaar!

donderdag, 26 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie ervaring op een mooie locatie!

Afgelopen weekend hier een erg leuke middag gehad met blokarten en powerkiten gedurende 2 uur. Goede en duidelijke uitleg van de instructeurs waren we erg blij mee aangezien het voor ons de eerste keer was! (moeders vond het best spannend) Toen we het eenmaal doorhadden was het erg makkelijk. Daarna hebben we lekker nageborreld op het terras. Wij komen zeker nog een keer terug!

vrijdag, 20 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

Wij werden ontvangen door een aardige man die ons het spel uitlegde en wat grapjes maakte tijdens de uitleg. Het spel zelf was met de kids enorm leuk en de banen zagen er goed uit. Vooral de muurschilderingen waren enorm gaaf gemaakt! Zeker een aanrader voor slecht weer.

donderdag, 19 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend geslaagd

Sloot prima aan bij onze groep met zowel oudere als jonge medewerkers. Uitdagend en toch laagdrempelig. Leuk die afwisseling van rennen en denken. Echt op niveau.

dinsdag, 17 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel plezier tijdens de dansworkshop op onze familiedag!

Iedereen op de dansvloer onder de enthousiasmerende leiding van Marie.
Heel leuk om te ervaren dat alle ooms, tantes, nichten en neven enthousiast mee deden en zelfs oma van 86 nog even mee danste. Ik had er van te voren een hard hoofd in maar dat bleek volkomen onterecht. En juist van de mensen waarvan het niet verwacht werd, bleken de sterren van de hemel te dansen. Aanrader!

woensdag, 11 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top!

Erg leuk, zeker een aanrader!

donderdag, 5 september 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01