starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Actieve en sportieve uitjes

Beoordelingen Actief en sportief

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 128 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 128

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leukste plek in de omgeving

Hele leuke activiteiten om te doen, erg naar mijn zin gehad bij de Voltage.
Het personeel was ook heel vriendelijk. Al met al een topdag gehad.

zondag, 9 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In één woord GEWELDIG!

Leuke begeleiding. Zeer nette locatie en een heerlijke avond met drank en BBQ. ECHT een aanrader!

maandag, 19 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf vrijgezellenfeest!

Op zaterdag hebben we een American Football clinic gehad van instructeurs Richard en Tim. Beide heren waren erg enthousiast,
en namen onze groep op sleeptouw. We waren met een vrijgezellengroep, bijdehandste groep ooit, maar iedereen
werd lekker afgemat en uitgedaagd.
Voor de vrijgezel wachtte er zelfs een mooi obstakel parcours aan het einde!
Het aanstekelijke enthousiasme, de professionaliteit van de instructeurs en het gemakkelijke contact tijdens het boeken,
maakt dit alles echt tot en succes! Zeker een aanrader om eens als uitje te doen.

woensdag, 10 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuk actief feestje!

Een leuk actief feestje! Dit was precies wat wij voor ons zoontje voor ogen hadden. Van over obstakels springen en klimmen naar salto’s maken in een schuimbak, erg gevarieerd dus! Een genot om naar te kijken, en de kinderen hebben ook ontzettend veel plezier gehad!

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke en leerzame middag gehad met veel lol

Voor onze personeelsdag hebben we meegedaan aan een BrandweerSurvival. Voor iedereen water er leuke elementen in, het is erg afwisselend. Het was een leuke middag, actief en nog leerzaam ook.

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

FANTASTISCH

Was echt ontzettend leuk! Goede begeleiding, alles goed geregeld. Zeker een aanrader!

zondag, 12 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor vrijgezellenfeestjes!

Als pittige dames wilden we wel eens iets stoerders doen dan al die truttige vrouwen activiteiten die ze altijd aanbieden voor vrijgezellenfeestjes, dus zijn we gaan bijlgooien. Het was zo leuk! Helemaal niet mogelijk, we hadden het zo door en we bleven maar gaan. Als het aan ons had gelegen hadden we nu nog staan gooien. Het personeel is superaarding en professioneel en we hebben echt de dag van ons leven gehad! Een aanrader!!

woensdag, 1 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig Teamuitje!

Geweldig Teamuitje!
Super leuk en actief teamuitje, vooral het Dodgeballen was fantastisch.
Na afloop nog heerlijk genoten van de volledig verzorgde catering.

Volgend jaar gaan we weer!

vrijdag, 6 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zo gaaf!

Toe ik dit voorbij zag komen wist ik meteen: Dit moet ik doen! Samen met mijn vriend meteen geboekt en geen spijt van. Het was nog leuker dan ik me had voorgesteld! Je krijgt onwijs goede begeleiding, iedereen is superaarding en je voelt je volkomen veilig. Ik kan dit echt aan iedereen aanraden.

dinsdag, 3 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Weekend plezier met Laserguns

Wat een topservice! De Laserguns die we hadden (grotere uitvoering) bevielen erg goed! Gewoon precies wat je nodig had. Wij hadden vrijdagavond een activiteit en zaterdagochtend ook. Gereserveerd voor zaterdag (en daarmee het hele weekend) en we konden er twee momenten van genieten! Echt perfect. Duidelijk communicatie, goed bereikbaar en verzenden ging vlekkenloos! Als er dan toch nog iets beter kon: Een goede gebruikshandleiding geprint in de box erbij zou handig zijn.

Reactie Lightfight:
Hallo Willem,

Allereerst super bedankt voor de lovende woorden. Wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben van het lasergamen.
Wat betreft de handleiding, die hoort er wel bij te zitten zie ook de pakbon. Excuus dat je de handleiding gemist hebt. Als we het hadden geweten dan hadden we het je nog na kunnen sturen per mail of post. Gelukkig heb je via google wel een handleiding gevonden en heeft het jullie plezier niet in de weg gestaan.

Met vriendelijke groet,
Bernice van Lightfight

donderdag, 21 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een schot in de roos!

Wat ons betreft is dit uitje een schot in de roos. De begeleiding is ontzettend professioneel, wij hebben ons geen moment onveilig gevoeld terwijl je dat wel zou denken bij bijlgooien. Nou mooi niet, aan alles is gedacht en de service is optimaal. Het reserveren ging soepel, en de ervaring is echt uniek. Ik kan het iedereen aanraden als bedrijfsuitje.

woensdag, 20 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lightfight laserkist

Afgelopen zondag hebben we het kinderfeestje van onze zoon gevierd. We kregen de kist vrijdagavond al. We konden zaterdag rustig uitproberen hoe de pistolen werken. De instructiekaart is erg duidelijk. Ook de verschillende spel varianten zijn handig. Er was 1 deelnemer die lichamelijk beperkter is, maar hij kon hierdoor toch mee doen. Het is fijn dat je niet beperkt bent aan tijd, geen masker op hoeft of vest aan en zelf de locatie kan kiezen. In ons geval lekker dicht bij huis. Kortom wij hebben erg genoten van de laserkist en goede service!!

dinsdag, 12 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk genoten

Afgelopen zaterdag hebben wij de activiteit blokarten gedaan.
Heerlijke ongedwongen sfeer en een mooi team dat er klaar stond voor ons. De uitleg die we kregen was heel helder en daardoor konden we al snel lekker over het strand rijden. Echte een aanrader.

Tot de volgende keer!

dinsdag, 29 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Laserfight

Super dat je met laserfight je eigen gang kan gaan. Zoek lekker een eigen locatie en beginnen maar! De communicatie met laserfight gaat heel soepel en de box was ruim op tijd binnen. Het retour verzenden gaat heel makkelijk

maandag, 21 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend leuk familie-uitje

Een echte aanrader! Wij hebben een super leuke famielie-dag op locatie gehad.

dinsdag, 27 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en leerzaame brandweer workshop

We hebben een gezellige dag beleefd, we hebben ontzettend veel gelachen, dingen geleerd over de brandweer en elkaar op een nieuwe manier beter leren zien

dinsdag, 27 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Dit is toch geen geld! Je betaald een keer 60/70 euro en je hoeft zelf bijna niks meer te doen! Wij hadden voor onze kleine ridders een route uitgezet en vervolgens ging op de dag van het feest alles "vanzelf". Ik heb ontzettend genoten van de tocht, misschien wel net zo veel als de kinderen deden! Echt, een absolute aanrader!

maandag, 19 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Beste feest ooit

Twee teams maken, een coole teamnaam verzinnen, je eigen teamvlag maken, schminken en dan vlaggenroof in het bos mét lasergeweren... 'het allermooiste verjaardagsfeest ooit' volgens Abel (9). Supergoed geregeld en prettige communicatie met Lightfight.

dinsdag, 23 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Het was helemaal super!!

donderdag, 4 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lasergamen

goed spannend

dinsdag, 19 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Urenlang laser plezier

11 kinderen, geen omkijken meer naar. Aanrader. Super service.

dinsdag, 14 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dag

We zijn wezen karten en lasergamen en was erg leuk en goed geregeld.
de karts zijn mooi en goed en de lasergame arena is echt geweldig. top1

maandag, 13 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Voor kinderfeestje kist met lasergeweren besteld en de kinderen (en wij) vonden het fantastisch. Ondanks het regenachtige weer hebben de jongens en 2 meisjes een hele leuke middag gehad. De kist werd op tijd bezorgd goede beschrijving in de kist en de geweren werkten goed.

woensdag, 11 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig feest!

Een absolute aanrader! Onze dochter van 8 heeft genoten. De voorpret begon de avond ervoor al met onze zoon van 18 in de tuin om alles uit te proberen. Goede en snelle service.
We kunnen niet wachten tot volgend jaar :-)

zaterdag, 30 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lasergame

Geweldig feestje gehad van onze 10-jarige dochter. Fijn thuis en in het bos. Een hele middag buiten gespeeld. Leuke bijgevoegde spelvariaties.

dinsdag, 26 september 2017

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01