starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Actieve en sportieve uitjes

Beoordelingen Actief en sportief

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 183 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 183

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en goed. Super!

Niet te duur van alles wat

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Leuk om te doen, aardige mensen! Aanrader voor jong en oud.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Ik ben wezen Blowkarten en wat is dat een vette ervaring! Echt een aanrader! Tot snel weer jongens!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was een super leuke ervaring.

Pas bij met yellowrent met de familie op de fietstrein gezeten. Ook de kleintjes waren dolenthousiast. En omdat iedereen fietst kan je ook gewoon uitrusten en iemand anders flink laten trappen. We hadden een fietsarrangement genomen waarbij we ook op de steps konden wat ook erg leuk is.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne dansschool

Leuke workshop, gezellige mensen en mooie feestje. Van jong tot oud, ervaren of beginner.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dank jullie wel

Met 70 collega's een prachtige, actieve dag op het strand gehad. Hoog fun gehalte door powerkiten en strandzeilen. Goede begeleiding vanuit Beware Beach. Dank!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijk dag

‘Voor ons personeelsuitje zijn wij met een groep van 13 man een hele dag bij Liever Buiten geweest. De organisatie was top, we zijn de hele dag prima verzorgd! Complimenten voor de prachtige locatie, de goede verzorging en het uitgebreide aanbod aan activiteiten. Een absolute plus was het advies van Lieke vooraf, over welke activiteiten zouden passen bij onze groep en hoe we onze dag onvergetelijk konden maken!’

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een top dag gehad!

Wat hebben jullie toch een geweldige locatie aan de Brouwersdam. Heerlijk genoten van een dagje strand. Bedankt voor jullie inzet.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke clinic

Spontane en geïnteresseerde medewerkers, doen hard hun best, hebben er echt passie voor.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele leuke en sportieve activiteit op het strand

Super leuke activiteit met goede begeleiding, zeker een aanrader

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke dag!

Vandaag een super gave dag gehad in Almere bij Endorfine Experience. Op verschillende manieren hebben we mogen ervaren hoe het leven van een stuntman eruit ziet. De begeleiding hierbij was werkelijk fantastisch. We kregen duidelijke uitleg, ze gaven positieve feedback, straalde enthousiasme en betrokkenheid uit. Met een enorme big smile op ons gezicht keerden we weer naar huis. Dankjewel voor deze endorfine experience!

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk team

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De workshop paaldansen was heel geslaagd!

Een vriendelijke en kundige instructeur. Maar petje af voor jullie, wij vonden het namelijk ontzettend zwaar. Nog zwaarder dan gedacht maar wel leuk om een keer te doen. Dank dat we het mochten doen!

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuk en gezellig team!

Geven veel persoonlijke aandacht en tips.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig pakket!

We hebben genoten van het lasergame pakket. Het leent zich voor leuke en spannende spellen lasergame in verschillende spelvormen.
Wij hebben met leerlingen gespeeld op schoolkamp, binnen, buiten, in het donker en in het licht. Het heeft allemaal zijn dingen voordelen. De aparte activatiegun is goud, dit bespaart een boel 'zelf laden'.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

OMG!!

OMG!! Zo relaxend en ontspannend, mijn spirituele voelsprieten begonnen gewoon te SCHUDDEN zo leuk, mijn man jan vond het ook super tof.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Top dag gehad in nijmegen samen met een paar maten van me. Games waren leuk en uitdagend, en zeker niet saai.

maandag, 27 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagende zeskamp

Heel grappige en tactische spellen. Zat goed in elkaar.

maandag, 27 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuke mix van denken en doen

Originele spellen waar iedereen bij werd betrokken. Er kwam tactiek bij kijken. Ook de combinatie met vragen over de Olympische spelen werkte heel goed. Spannend tot het eind.

donderdag, 16 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw wat een ervaring en perfecte uitleg

Super omstandigheden en een goede uitleg.
We konden in 4 min al rijden en hebben ons heerlijk uitgeleefd.
Prachtig uitje Marc bedankt man !

woensdag, 8 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek!!!!!!!

Wat een super vette activiteit is dit. Eerst legt Marc alles uit en daarna gaan met die blokart. Kom zeker nog een keer langs.

woensdag, 8 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke middag gehad

Samen met mijn collega's wezen paintballen in Ewijk. De locatie was goed ingericht op paintball, personeel wist wat ze deden en waren erg enthousiast. Al met al een erg leuke middag gehad.

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg uitdagend

Op locatie in Gouda geweest, niets op aan te merken. Locatie en personeel was goed en activiteit was erg uitdagend. Ik kom zeker terug!

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Precies wat ik ervan verwacht had

Locatie en personeel was top, geen problemen mee gehad. Ook de activiteit zelf was top, begeleiding werd gegeven waar nodig. Zeker een aanrader!

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top ervaring

Paintballen op het strand van Ermelo was erg leuk om te doen. Wel is eerder gepaintballed maar dit is toch net iets leuker naar mijn mening

dinsdag, 7 mei 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01