tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Frisgroene, actieve MVO bedrijfs- en teamuitjes in de natuur

Wat ga je doen?

Wij zijn dè MVO-bedrijfsuitjes partner van zowel Natuurmonumenten als Staatsbosbeheer. Zij beheren de mooiste natuurgebieden in Nederland, wij verzorgen op hun terreinen. Frisgroene, MVO team- en bedrijfsuitjes. Wij bieden informele, goed georganiseerde, nuttige maar vooral ook plezierige activiteiten waarbij we de natuur een opkikker geven en deelnemers pakkende wetenswaardigheden over natuur, biodiversiteit en de nut en noodzaak van natuurbeheer laten ervaren. Onze activiteiten zijn simpelweg leuk en onderhoudend voor alle deelnemers en bovendien leer je je collega’s op een informele manier beter kennen.

De dag begint met een biologische veldlunch. Na de lunch doet iedere deelnemer 2 activiteiten. De eerste activiteit is een Handen uit de Mouwen activiteit waarbij we met handgereedschappen een klus in de natuur aanpakken, waar de boswachter niet aan toe komt. Hierbij kan je denken aan het verwijderen uit een natuurgebied van invasieve, exotische planten/struiken die onze inheemse flora verdringen. De tweede activiteit is altijd een Eyeopener- excursie waarbij we een Strandsafari met een sleepnetexcursie doen of een Birdwalk met uitstekende verrekijkers. Alle activiteiten o.l.v. (v)aardige gidsen die met kennis van zaken en prettige humor de middag begeleiden.

Op aanvraag is het mogelijk om de dag af te sluiten met een borrel of een diner.

Bedrijfs- en teamuitjes met een goed MVO en duurzaamheidsgehalte ‘handen en voeten geven’ is voor veel bedrijven en organisaties vaak een hele opgave. Al meer dan vijftien jaar is dit onze corebusiness. Wij snappen wat bedrijven en organisaties zoeken, zijn professioneel, hebben kennis van zaken, houden van mensen en natuur, vinden humor en een goede sfeer en teamspirit belangrijk. Onze activiteiten worden door deelnemers ervaren als een echte verademing en weer eens wat anders dan een verplichte teambuilding. Met het hele team, afdeling of de hele organisatie lekker de handen uit de mouwen steken, elkaar op een andere manier informeel leren kennen en simpelweg iets terug doen voor de natuur creëert een herinnering die nog jaren bijblijft.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
15 tot 75 personen
3,5 tot 4,5 uur
Nederlands en Engels
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief lunch
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?