Escape room kids
Een ontsnappingsspel speciaal voor kinderen

Zoek een activiteit

Vier een spannend feestje en ontsnap uit de Escaperoom

Als jij eens iets heel anders wilt doen op een kinderfeestje en als deze vrienden en vriendinnen stalen zenuwen hebben dan is een Escaperoom feestje misschien wel wat voor jullie.

De kinderen worden ‘opgesloten’ in een ruimte waaruit ze moeten ontsnappen binnen 60 minuten. Door allerlei raadsels op te lossen, en opdrachten te doen en door goed samen te werken en goed om zich heen te kijken kunnen ze telkens een stapje dichter bij de oplossing komen om daarmee te deur naar de vrijheid te openen.

Los het mysterie op en open de deur. Daarna zijn ze vrij, vrij om lekker buiten rond te rennen, een verfrissend drankje te drinken en wat lekkers te eten. Dit wordt echt de ultieme beleving waar ze nog lang over na zullen praten.

€ 11,25 tot € 22,50 per kind
4 t/m 8 kinderen - Grotere groepen in overleg
Eindelijk is er een escape room alleen voor kinderen, namelijk Het Slot in Dodewaard. Kinderen van 7 t/m 14 jaar kunnen al puzzelend en met enige behendigheid op zoek gaan naar de schat. Onder begeleiding van jonkvrouwe Esmeralda of tovenares Luna kunnen kinderen, in een middeleeuwse setting, op avontuur om de schat te vinden.
Vanaf € 16,50 per kind
2 tot 18 kinderen
Een escape room spelen is een perfect idee voor kinderfeestje. De kinderen werken samen, zijn actief met elkaar bezig en hebben daarna nog veel om over na te praten! Bij Backspace Escape Rooms kunnen kinderen vanaf 10 jaar escape rooms spelen.
€ 120,00 per groep
Tot 6 personen
Lukt het jou om binnen 60 minuten te ontsnappen? Durf jij het aan om opgesloten te worden? Ontsnap binnen 1 uur uit ons atelier! 

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties