starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Escape Room Kids

Gaat het de kids lukken om uit deze escaperooms te ontsnappen?

Vier een spannend feestje en ontsnap uit de Escaperoom

Als jij eens iets heel anders wilt doen op een kinderfeestje en als deze vrienden en vriendinnen stalen zenuwen hebben dan is een Escaperoom feestje misschien wel wat voor jullie.

De kinderen worden ‘opgesloten’ in een ruimte waaruit ze moeten ontsnappen binnen 60 minuten. Door allerlei raadsels op te lossen, en opdrachten te doen en door goed samen te werken en goed om zich heen te kijken kunnen ze telkens een stapje dichter bij de oplossing komen om daarmee te deur naar de vrijheid te openen.

Los het mysterie op en open de deur. Daarna zijn ze vrij, vrij om lekker buiten rond te rennen, een verfrissend drankje te drinken en wat lekkers te eten. Dit wordt echt de ultieme beleving waar ze nog lang over na zullen praten.

Getoonde uitjes 1 - 8 van 8

Toffe escape rooms voor kinderen in Amsterdam

Een escape room spelen is een perfect idee voor kinderfeestje. De kinderen werken samen, zijn actief met elkaar bezig en hebben daarna nog veel om over na te praten! Bij Backspace Escape Rooms kunnen kinderen vanaf 10 jaar escape rooms spelen.

Prijs
Vanaf € 16,50 per kind
Aantal
2 tot 18 kinderen
Plaats
Amsterdam
Activiteit

Op missie in de jungle met Escaperoom Jungle in Purmerend

Combineer jungle, dieren, actie en spanning in Noord-Holland en je hebt een superleuk kinderfeestje of gezinsuitje. Met de escaperoom jungle gaan jullie een spannend avontuur beleven.

Prijs
€ 85,00 per kamer
Aantal
4 tot 8 kinderen
Plaats
Purmerend
Activiteit
Nieuw

Escaperoom kinderfeest in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje in Hoofddorp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kinderen met een minimale leeftijd van 9 jaar hebben bij ons de tijd van hun leven. Onze escaperooms in Hoofddorp zijn niet eng, maar wel prachtig aangekleed en met een leuk verhaal voor kinderen. Dankzij onze betrokken begeleiding wordt dit voor de vriendjes en vriendinnetjes van je kind, het leukste kinderfeestje ooit!

Prijs
€ 15,00 per kind
Aantal
4 tot 6 kinderen
Plaats
Hoofddorp
Activiteit
Nieuw

Vier je kinderfeestje en speel een escape room in Amsterdam

Ben je binnenkort jarig en op zoek naar leuke ideeën voor je kinderfeestje in Amsterdam? Ben jij 9 jaar of ouder? Zijn al je vriendjes en vriendinnetjes ook 9 jaar en ouder? Dan hebben wij een geweldig escape room kinderfeestje voor je!

Prijs
€ 15,00 per kind
Aantal
4 tot 6 kinderen
Plaats
Amsterdam
Activiteit
Nieuw

Ontsnap uit onze kinder escape rooms

Je hebt er vast wel eens van gehoord een kamer waaruit je moet ontsnappen door allerlei opdrachtjes goed te volbrengen. Wij hebben 2 leuke escape rooms speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar.

Prijs
Vanaf € 11,00 per kind
Aantal
6 tot 11 kinderen
Plaats
Amersfoort
Activiteit

Escaperoom voor meiden in Leiden

Lukt het jou om binnen 60 minuten te ontsnappen? Durf jij het aan om opgesloten te worden? Ontsnap binnen 1 uur uit ons atelier! 

Prijs
€ 120,00 per groep
Aantal
Tot 6 personen
Plaats
Leiden
Activiteit

Spannend avontuur in de kinder escaperoom Western Saloon

Breng een uur vol spanning, actie en samenwerken door in de saloon van een slaperig cowboystadje. Samenwerken, opdrachten en plezier zijn de basis voor deze escaperoom Western Saloon voor kinderen of families.

Prijs
€ 85,00 per kamer
Aantal
4 tot 8 kinderen
Plaats
Purmerend
Activiteit

Glow in the Dark kinder escaperoom in Purmerend

Wat begon als een gezellig slaapfeestje, gaat verder in een droom die steeds meer op een nachtmerrie begint te lijken in deze betoverende escaperoom vol glow in the dark lichteffecten.

Prijs
€ 85,00 per kamer
Aantal
4 tot 8 kinderen
Plaats
Purmerend
Activiteit

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01