tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Dé Escape Rooms voor kinderfeestjes in Amsterdam

Omschrijving

Een escape room spelen is een perfect idee voor een kinderfeestje (vanaf 9 jaar). De kinderen werken samen, zijn actief met elkaar bezig en hebben daarna nog veel om over na te praten! Onze Tijdmachine en Mindcrime Escape Rooms zijn speciaal geschikt voor kinderen én we hebben een eigen ruimte waar je je feestje kunt vieren.

We hebben verschillende escape rooms die geschikt zijn voor kinderen. Onze Tijdmachine kamer is echt een unieke ervaring, omdat je hier met alle kinderen in één escape room speelt! Wil je liever een wedstrijd tegen elkaar? Dan kun je onze Mindcrime escape rooms spelen. Al onze escape room zijn spannend, maar niet eng. En we passen de hints aan, aan het niveau van de groep die speelt.

Daarnaast hebben wij een speciaal verjaardagsarrangement met onbeperkt limonade, snoep en voor ieder kind een cadeautje! Je mag zelf taart meenemen en hebt onze verjaardagslounge helemaal voor jezelf!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 17,50 per kind
2 tot 18 personen
1 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01