tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head load location arrow search persons euro home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer water activiteiten
Actief wateruitje

Leuk, uitdagend en vooral gezellig op én in het water

In Nederland kun je niet om het water heen. De vele meren, rivieren, plassen en de Noordzee en de Waddenzee nodigen je uit om te komen genieten van een actief wateruitje. We zetten een aantal van de mogelijkheden voor actieve wateruitjes op een rij:

Voor de echte snelheidsduivels kun je denken aan RIB powerboat varen, jetskiën en catamaran zeilen. Wil je het water gebruiken om sprongen, salto’s en kunstjes uit voeren, denk dan eens aan waterskiën, wakeboarden, kitesurfen of flyboarden. Ook branding raften en branding kajakken zijn super actieve wateruitjes. Kies je liever voor een spel of battle op en aan het water? Ook die zijn er in vele variaties.

Dus als je dit hebt gelezen, kun je natuurlijk niet meer wachten om het water op te gaan. En is het niet meer de vraag of je zin hebt in een actief wateruitje, maar meer welk uitje jullie gaan kiezen en vooral wanneer!

Weergave:
39 actieve wateruitjes
Tonen
€ 60,- per persoon
10 tot 150 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
10 tot 50 personen
Westland, 's-Gravenzande
Bekijk uitje
Tonen
€ 55,- per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 225,- per persoon
Vanaf 30 personen
Waddeneilanden, Den Helder, Texel
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01