tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Actieve wateruitjes

Actieve wateruitjes

Filter 48 uitjes
Weergave:

Er zijn 48 uitjes gevonden

Tonen
€ 30,- per persoon
Vanaf 15 personen
Camperduin, Castricum, Egmond aan Zee, Schoorl
Korte omschrijving

Pure actie op het strand. Kom blokarten, brandingraften, kiten, suppen of één van onze andere strandactiviteiten uitproberen. Een arrangement waarbij je zelf uit de activiteiten kunt kiezen! Competitie en actie op het strand.

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stel uw eigen stranduitje samen tijdens onze "aanbieding strandmiddag". Tijdens dit leuke middagvullende bedrijfsuitje strand heeft u de keuze uit diverse actieve en (re)creatieve strandactiviteiten.

Tonen

Ervaar echt roeien! - Een heerlijke dag op het water!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 33,50 tot € 47,50 per persoon
8 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Roeien in Utrecht is een originele activiteit die je samen met je collega's zo ontspannen of sportief kan maken als je zelf wilt. Het is voor iedereen geschikt en volstrekt veilig. Na het roeien geniet je samen na van een welverdiende borrel op ons zonnige dakterras.

Tonen
€ 49,50 per persoon
4 tot 25 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Tijdens de wadkanotocht word je begeleid naar de zandbank tussen Vlieland en Terschelling waar de zeehonden liggen te genieten van de zon. Dit uitje is in samenwerking met Staatsbosbeheer opgezet.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 8 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Wil je met hoge snelheid op de open zee een spectaculaire vaartocht beleven moet je meedoen aan RIB varen in een Powerboat. Een geweldig indrukwekkend en spectaculair uitje op een forse RIB met  maar liefst 370 PK. Jullie vertrekken vanuit Wijk aan Zee en kiezen het ruime sop.

Tonen
€ 49,50 per persoon
4 tot 12 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Ervaar de Waddenzee eens op een hele andere manier tijdens een dagje Texel. In volle vaart over de golven in een Powerboat, dat geeft een kick van jewelste.

Tonen
Vanaf € 150,- per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Wetsuit aan en starten maar; voor je het weet race je over het water op een jetski. Jetskiën is een unieke ervaring die je zeker eens meegemaakt moet hebben, dus regel het nu voor jouw vriendendag, teamuitje of familiebijeenkomst.

Tonen
Vanaf € 92,- per persoon
60 tot 200 personen
Balk, Gaasterland, Slotermeer
Korte omschrijving

Bijzondere aandacht voor het arrangement de H2O meerkamp. Van alle arrangementen het meest afwisselende dagprogramma die al meteen goed van start gaat bij het verzamelen in een schitterend horecapaviljoen aan het Slotermeer.

Tonen
€ 22,50 tot € 30,- per persoon
Vanaf 6 personen
Den Haag, Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Brandingraften is een uitdagend en stoer uitje. Je moet namelijk heel wat kracht en lef tonen om samen met een rubberboot door de branding heen te komen. Dus, neem je collega's, vrienden, familie, huisgenootjes of teamgenoten mee en werk aan jullie team spirit op de Noordzee.

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
20 tot 200 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Leer Rotterdam op een interactieve en spectaculaire manier kennen! Houd je vast, want deze rally voert je per ribboot langs de Leuvehaven, de RDM werf, Kop van Zuid, Katendrecht en de SS Rotterdam! Wat denk je van de enorme schepen die je onderweg passeert?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01