tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Watersport en klimmen in ons klimbos in Rotterdam - Ga op avontuur in de natuur

Wat ga je doen?

Ga samen met vrienden, familie of collega's op een onvergetelijk avontuur in de natuur! In ons (klim)bos kan je natuurlijk klimmen, maar je kan bij onze locatie in Rotterdam ook voor watersport terecht.

Avonturen beleven op het water

Kom lekker Suppen of Kanoën op het glinsterende water. Baan je een weg langs de zeilboten, neem vanuit je kano een kijkje bij het vogeleiland of SUP helemaal naar de andere kant van de plas.

SUP boarden staat ook wel bekend als stand up paddling of ‘suppen’. Je gaat met een board en peddel de Kralingse Plas op. Dit kan heel relaxed zijn, maar voor wie intensief door peddelt ook een echte work-out.

Ook in een kano kies je zelf hoe zwaar je het wilt maken! Je kunt lekker ontspannen op het water of fanatiek tegen elkaar racen. Jij kiest! Wij verhuren ook tweepersoons kano’s.

Om bij ons te watersporten moet je altijd in het bezit zijn van je zwemdiploma. Voor kinderen onder de 16 jaar moet er een volwassene mee het water op. Het meenemen van eigen zwem/sportkleding is verplicht.

Maak je ervaring compleet

Maak jouw uitje compleet met onze horeca-arrangementen. Kies voor een warm onthaal met koffie, thee en lekkernijen, een uitgebreide lunch,  een gezellige borrel of een bbq arrangement. Wat je ook kiest, wij denken graag met je mee om van jouw (klim)avontuur een onvergetelijke belevenis te maken!

Boek jouw uitje en beleef het ultieme avontuur in de natuur!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 14,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Vanaf 1 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01