tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer actieve uitjes
Actief in de natuur

Handen uit de mouwen, duurzaam en één met de natuur

We doen het vaak veel te weinig. Lekker de natuur in en genieten van al het moois, lekkers en uitdagende dat de natuur ons te bieden heeft. Met een uitje dat actief in de natuur is, kun je hier nu snel verandering in brengen.

Lees verder

Neem je collega’s, vrienden, of familie mee naar buiten, naar het platteland, het bos of de velden voor een nieuwe ervaring in de natuur. Bezoek bijvoorbeeld een ecoboer en hoor alles over het ecologisch telen van groente en fruit. Natuurlijk wordt alles geproefd en ga je ook een eigen stukje moestuin aanleggen. Of je steekt je handen uit de mouwen in de natuur door het bosbeheer een handje te helpen met een natuurklus. Ook kun je prachtige ontdek- en doe- rondleidingen krijgen waarna je boordevol kennis en inspiratie weer naar huis gaat.

Superleuk alternatief voor een keer een heel ander uitje dan normaal met je bedrijf, familie of vriendengroep. Infomeer ook naar extra activiteiten of mogelijkheden voor lekkere maaltijden of een kookworkshop in de natuur.

Weergave:
2 uitjes
Mensen die aan het planten zijn in een moestuin Tonen
Op aanvraag
5 tot 30 personen
Nijmegen, Malden
Bekijk workshop
Vijf mannen die een ontwortelde boom in de lucht houden Tonen
Op aanvraag
15 tot 75 personen
Noordwijk aan Zee, 's-Graveland, Rheden, Lauwersoog
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?