tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Zeepkistenrace - Welk team is het snelst

Wat ga je doen?

De race van je leven race je in een zelfgebouwde zeepkist tijdens een zeepkistenrace. Stel samen met je team een zeepkist samen en zorg ervoor dat je de snelste bent tijdens de waanzinnige afsluitende race.

Tijdens deze uitdagende en intensieve groepsactiviteit bouw je eerst in teams een zeepkist met onderdelen die je met inzicht en creatieve onderhandelingen moet aanschaffen. Ieder team start met een bestaand onderstel en krijgt hetzelfde bedrag aan workshoppen-dollars. Daarmee kun je in de speciele store de wielen, het stuur en andere onderdelen kopen. Bouw een zo goed en mooi mogelijke zeepkist. Onderhandel, werk samen, leer luisteren en bouw. Ga jij met je team als eerste over de finish? De jury beoordeelt op het mooiste ontwerp en de snelste racetijd.

Deze intensieve groepsactiviteit is goed geschikt als teambuildingsactiviteit, maar ook heel erg leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest of met een groep vrienden of je sportteam.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 31,70 tot € 96,80 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 6 personen
2 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01