tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshops met hout

De leukste creatieve workshops waarbij het draait om hout

Houd jij ook zo van workshops met hout?

Heb jij wel eens gedacht aan een workshop met hout? Met dit veelzijdige materiaal zijn er heel veel verschillende toepassingen mogelijk in creatieve workshops. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken met welke hout workshop jouw gezelschap aan de haal gaat.

Wordt het met pallethout een designmeubel maken, wegwijzerborden creëren of een kerstworkshop met hout, bijvoorbeeld houten huisjes maken? Ook houtbranden is erg leuk om te doen om zo een unieke borrelplank of naambord te maken. Ook zijn er diverse workshops tekstbord maken. Kies maar!

Hout is slechts een van de vele workshops met specifieke materialen of workshops handwerken. Genoeg keuze dus door heel Nederland op eigen locaties of in ateliers voor een creatief uitje met je vriendinnen, familie of collega’s.

Filter 22 workshops met hout
Weergave:

Er zijn 22 workshops met hout gevonden

Tonen
Vanaf € 79,- per persoon
2 tot 35 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Bij deze workshop gaan we aan de slag met verftechnieken en maak je van een eenvoudig wand paneel een uniek old finished houten wandbord met je eigen hert 'Rudolf'. Vind je dit niet genoeg dan kan het bord nog verder opgemaakt worden met een eigen tekst boven, onder of op het hert. Denk bijvoorbeeld aan 'Welkom' of je eigen (familie) naam.

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
4 tot 100 personen
Apeldoorn
Korte omschrijving

Een leuk item voor je interieur, zelf gepimpte houten huisjes. Je kiest zelf in welke kleuren je de huisjes gaat schilderen of behangen, en met welke sjablonen, decoraties en tekst je ze helemaal afmaakt.

Tonen
€ 39,95 per persoon
4 tot 100 personen
Apeldoorn
Korte omschrijving

Ken je die leuke wegwijzerbordjes van hout, waarmee je een vakantiegevoel in je tuin of huis creëert? In deze workshop werken we met steigerhouten bordjes en mag je er helemaal je eigen ding van maken!

Tonen

Maak je eigen designmeubel! - Creatief met pallethout

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 75,- tot € 95,- per persoon
4 tot 6 personen
Middelstum
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een gezellige én leerzame workshop met een prachtig eindresultaat? Of op zoek naar een workshop waarin duurzaamheid centraal staat? Dan ben je voor beide bij ons aan het juiste adres!

Tonen
€ 27,50 per persoon
2 tot 25 personen
Bergen op Zoom
Korte omschrijving

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een eigen project én hoogstwaarschijnlijk een nieuwe hobby! De mogelijkheden met houten producten zijn eindeloos. Met een houtbrandpen wordt er een afbeelding, persoonlijke tekst of quote in gebrand.

Tonen

Gezellig, creatief en stoer - Workshop houtbranden

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 27,50 per persoon
2 tot 50 personen
Sint Oedenrode
Korte omschrijving

Een gezellige creatieve activiteit, geschikt voor mannen en vrouwen, te boeken vanaf 1 persoon tot een groep van wel 50 personen? Je hebt het gevonden! Onze workshop houtbranden is echt voor iedereen geschikt, vanaf 10 jaar.

 

Tonen
€ 35,- per persoon
4 tot 30 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Maak je eigen wegwijzerborden met bestaande teksten of met door jullie zelf bedachte tekst! Omdat je met eigen teksten kan werken, wordt het een heel persoonlijk en/of juist humoristisch cadeau. Je maakt 3 borden per persoon, waarbij je werkt met acryl, krijtverf (waterbasis) en sjablonen. Met de tips en trucs geef je in een handomdraai de borden een mooie bewerking, zoals een houtnerf, ibiza of white-wash look.

Tonen
€ 59,- tot € 69,- per persoon
1 tot 30 persoon
Hilversum, Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

In deze workshop ga je aan de slag met een houten kat van maar liefst 55 cm hoog! De kat is al voor je gefreesd met de contouren van zijn ogen, neus en mond, dus succes gegarandeerd. Onder begeleiding ga je aan de slag met krijt- en acryl verf (waterbasis). Je kiest je favoriete kleuren en krijgt verschillende tips en trucs. Zo maak je helemaal je eigen kunstzinnige kat.

Tonen

A Piece of Me - Fotobord met puzzelstuk maken

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 49,- per persoon
2 tot 35 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

In deze workshop ga je aan de slag met hout, krijtverf, tekst sjablonen en een 40 centimeter groot puzzelstuk. Je maakt een uniek creatief wandbord, bestaande uit een drieluik en groot XL puzzelstuk. Je kiest zelf welke kleur en stijl je het bord wilt geven. Na het schilderwerk ga je aan de slag met het sticker sjabloon 'A piece of Me', waarmee je de tekst heel mooi op het bord over kan brengen

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
6 tot 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Bij ons zet jij jouw quote, betekenisvolle naam of afbeelding, supergaaf weer op een houten bord naar keuze! Je gaat aan het werk met verschillende technieken zoals: verven, spijkerslaan, sjabloneren of keuze uit de vele aanwezige letters en ander creatief materiaal.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01