tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer creatieve workshops
Workshop huis en interieur

De leukste workshops om je huis gezellig mee te maken

Workshops huis en interieur: Creëer een unieke sfeer je in huis

Niets is zo leuk als je huis of interieur helemaal af te stylen. En hoe leuk is het dan wel niet om dat te doen met een accessoire dat je zelf hebt gemaakt tijdens een workshop. Een workshop die je met nieuwe technieken en materialen, andere inzichten en heel veel gezelligheid aanzet tot een zelfgemaakt object dat een eyecatcher wordt in jouw huis. Er zijn workshops die zich bezig houden met de inrichting van een kamer. Kleur, lijnen, lichtinval en het gebruik van accessoires spelen hierbij een rol. Je leert er over het inrichten en stylen op zich door bijvoorbeeld een inspiratiebord te maken. Maar er zijn ook workshops voor je huis of interieur die zich richten op het maken van een bepaald accessoire waarmee je net dat extra’s toevoegt aan jouw huis. Workshops om kussens te maken, wanddecoraties of een prachtig mini ecosysteem voor wat extra groens.

Lees verder

Met wat voor materialen ga je werken?

Je kunt mooie accessoires maken met hele verschillende materialen. Met verf om een origineel schilderij te maken of met papier en inkt voor een mooie handletter tekst of tekening is veel mogelijk. Maar er zijn ook workshops met hout om leuke houten huisjes als decoratie te maken of een mooie plank met houtbranden. Ook kun je gaan armbreien, vilt bewerken of met keramiek aan de slag. Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig en ga je dus zeker een workshop vinden die bij jullie past.

Liever de volledige lijst met workshops huis en interieur bekijken?

Bekijk alle workshops huis en interieur

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?