starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Creatieve workshops voor elk gezelschap

Beoordelingen Workshops creatief

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 300 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 300

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het erg leuk en we hebben elkaar beter leren kennen.

Een middag met mijn schoonzussen deze workshop gedaan . We wisten niet wat we moesten verwachten. Brechtje heeft ons dichter bij elkaar gebracht en we hebben onze gevoelens allemaal mooi kunnen verwoorden op een schilderij of foto lijst.

zaterdag, 4 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super workshop!

Gezellige workshop gehad. Heel veel keus uit beeldjes om te schilderen!
Astrid is een hartelijke vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt.
Leuk atelier! Lekkere boterhammen voor de lunch met ruime keus uit drinken. Super.
Prachtig beeldjes voor binnen buiten.

donderdag, 26 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk, verrassend resultaat

Erg leuk om te doen, de begeleiding is goed en je krijgt alle tijd om je werkstuk af te maken. Leuke ochtendbesteding!

dinsdag, 3 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel gezellig en lekker ontspannen en creatief

Super leuke begeleiding en ruimte om met onze creativiteit los te gaan. Bedankt corina. Succes met je leuke plek en je creativiteit!

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een gezelligheid !!!

In één woord , SUPER
Wat een leuke ervaring om je creativiteit op het doek te zien verschijnen. Een aanrader voor een leuke dag uit !

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag!

Leuke enthousiaste gastvrouw, die er alles aan doet om er een gezellige middag van te maken. En ook al ben je niet creatief, dan nog komt het goed!!

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame middag

Bedankt voor de leerzame middag. Ik ga er thuis direct mee aan de slag.

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg blij ermee

Voor mijn moeder van 92 jaar, ze was erg blij ermee.

vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en dus een mooi resultaat!

donderdag, 20 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tevreden!

Snel antwoord gekregen op gestelde vragen via de mail en de producten waren snel en netjes geleverd. Tevreden!

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Trots en tevreden naar huis

Deze activiteit was bij ons op de info van de vrouwenvereniging gezet. Met 17 deelnemers die zich opgegeven hadden een hele leuke creatieve avond gehad. Het materiaal was compleet en ook de handleiding die erbij zat. Iedereen ging trots en tevreden naar huis!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik kan alleen maar zeggen dat alles top was.

Ik kan alleen maar zeggen dat alles top was.
We vonden het helemaal geweldig om te maken.
We nog eens terug, de grotere tassen lijkt ons ook erg leuk om te maken:-)

donderdag, 6 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische activiteit met perfect resultaat

Fantastische activiteit met perfect resultaat. Echt een aanrader en alles wat je nodig hebt zit er bij.

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wanneer onze dochter en schoonzoon over komen vanuit Singapore proberen wij altijd een gezamenlijk uitje te boeken met ons gezin, waarbij de creativiteit een hoofdrol speelt. Aangekomen bij Tanja wacht ons een vriendelijk welkom en een superleuke middag met een bijzonder karakter. We hebben samen prachtige kunst gecreëerd waar we echt trots op zijn. De goede begeleiding van Tanja heeft ons kunstenaars gemaakt!!! Een aanrader!!!
Dank voor deze bijzonder leuke en memorabele dag

zondag, 2 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een ervaring apart en leuk om het te doen

Leuke groep, goed advies, een aanrader als je is iets anders wilt dan op linnen of canvas schilderen.prijs is goed. Niet overvraagd.

zaterdag, 1 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, gezellige, productieve middag.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellige sfeer.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top workshop!

Ik vond het weer een super geslaagde workshop. Ik heb hele gave reacties gehad op mn mooie creatie!!

dinsdag, 21 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Leuk om te doen met duidelijke uitleg

maandag, 20 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dagje

Lekker creatief bezig zijn en een mooie tas mee naar huis.
Bedankt voor je gastvrijheid.

maandag, 20 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben ontzettend genoten van de workshop

Het was lekker ongedwongen, de sfeer was goed en het resultaat verbluffend!
Workshop: superleuk! En voor een beginner heel goed te doen.
De workshop begeleiding was lekker relaxed en ontspannen. Alles was prima geregeld!

Hopelijk zien we elkaar in de toekomst nog eens terug.
Tot ziens!

Liefs Hebe en Miranda

maandag, 20 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Hele leuke workshop, waarbij je naar huis gaat met een hele fijne handige tas, die je echt zelf hebt gemaakt! Begeleiding is top!!

woensdag, 8 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima voor starters als ik

Prima voor mensen die de kunst van het mozaïeken willen leren!

vrijdag, 20 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is super leuk om eens legaal te mogen doen wat anders niet mag!

Alleen maar positieve reacties ontvangen.

maandag, 16 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel leuker en ontspannender om te doen dan ik dacht!

Ik vond het erg leuk om te doen, iets wat ik niet verwacht had. Hanneke neemt de tijd voor je en denkt mee als je er behoefte aan hebt. We kregen ook iets bij de koffie en daarna nog een paar pepernoten, misschien een tip om er nog wat versnaperingen bij te doen? Ik ben zelf iemand die vaak kleine beetjes eet en had best wel honger aan het einde van de workshop. Alleen wat noten erbij zou al top zijn! Al met al echt een aanrader!

vrijdag, 13 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi eindresultaat

Makkelijk in gebruik, compleet en een mooi eindresultaat

dinsdag, 3 december 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01