tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops huis en interieur
Workshop wandhanger maken

Maak een mooie eyecatcher voor aan je muur in huis

Workshop wandhanger maken: Alles uit de kast voor een mooie muur

Iedereen heeft in huis wel een wand die een mooie eyecatcher kan gebruiken. Tijd dus voor een workshop wandhanger maken om er voor te zorgen dat muur en wandhanger elkaar vinden. Een wandhanger is een object dat je aan de muur hangt. Geen schilderij of foto dus maar een ander soort versiering. Dit kan bijvoorbeeld een dromenvanger zijn of een macramé kunstwerk, een houten paneel, of een hanger gemaakt van materiaal uit de natuur zoals, zeegras, een tak  of schelpen. Het is dus eerst belangrijk dat je kiest wat voor soort workshop je wilt doen en tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe jij je eigen wandhanger gaat maken.

Lees verder

Andere decoraties voor in huis

Maak je in plaats van een wandhanger liever een ander soort accessoire voor in je interieur? Dan zijn er ook nog tal van andere workshops op het gebied van huis en interieur, zoals kussens maken, houten huisjes bewerken of een kunstwerk van mixed media.

 

Weergave:
4 workshops wandhanger maken

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01