tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops met dieren
Workshop schapen drijven

Beoordelingen voor workshops schapen drijven

Gemiddeld een 9,7 uit 47 beoordelingen

9,7 Beleving
9,9 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Workshop schapendrijven in Heemskerk

In 1 woord Geweldig! Met een hoofdletter G!

Gave workshop met enthousiaste, grappige begeleiding en waarbij je ook nog eens op een heel ontspannen manier prachtige inzichten over jezelf krijgt. Voor herhaling vatbaar!

Door: Hedwig

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Mooie, leerzame ervaring!

Met ons team de schapenworkshop gedaan, hele informatieve en plezierige middag gehad. Leuk om zoveel te leren over het hoeden van schapen en de wereld die hier achter schuil gaat. Voor en achteraf een drankje bij de Kruisberg in het zonnetje viel ook niet tegen :) Al om al een unieke aanrader!

Door: Boudewijn

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Super leuk en leerzaam!

Een mooie dag met eerst een workshop schapen drijven van Pieter en Marit. Zij kunnen allebei zo enthousiast vertellen over de honden en het drijven. Prachtig om de border collie aan het werk te zien! We hebben gelachen bij het zelf doen, waren niet zo snel en goed als de hond, maar toch: trots dat wij het ook prima deden! Als beloning een proost met een schapenbittertje. Daarna heerlijke hamburgers als lunch bij de Kruisberg. En 's middags de wandeling met Evert-Jan de Bosw8er. Heerlijk om zo door de natuur te struinen en meer te horen over wat we allemaal tegenkomen. Al met al een super geslaagde dag!

Door: Marieke

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Unieke ervaring

We hebben een super middag gehad met ons team. Iedereen heeft genoten. Eerst heerlijk geluncht bij de kruisberg en toen kregen we een uitleg met demonstratie van het schapen drijven. Toen moesten we ook zelf aan de slag. De begeleiding is fantastisch en goed voor de teambuilding. al met al een super middag gehad, zeker een aanrader!

Door: Nederlandse

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Een hele mooie speciale ervaring.

Mooie ervaring dit met ons team te kunnen doen.

Door: Marieke

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Het was een hele leuke ervaring!

Schapenworkshop en duinwandeling gedaan met ons team. wat een superleuke ervaring! Fantastische honden van Marit. Dank Pieter en Marit voor deze leuke dag!!

Door: Connie

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Super leuk!

Voor de tweede keer meegedaan met deze workshop, wat was dat weer leuk en verhelderend. Inspirerende begeleiding door Pieter en Rob met humor en kennis van zaken. Er is nog lang over nagepraat ... :)

Door: Kees

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Wat een leuke aktiviteit!!

We hebben een familie-uitje met 7 zussen gedaan. Pieter gaf goede uitleg over de schapen en wat er van ons verwacht werd. Tevens kon hij op een hele leuke spontane, humoristische manier ons teamgedrag verklaren. Wij hebben genoten van deze ochtend!!!

Door: Ria

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Wederom ontzettend leuk!

Dit is de tweede keer dat ik deelnam aan deze schapenworkshop. Dit keer in een andere teamsamenstelling, wat ook weer andere inzichten gaf. Het was wederom ontzettend leuk om te doen en het is grappig om te zien hoe iedere deelnemer zijn/haar rol pakt in het drijven van de schapen en hierbij met elkaar samenwerkt.
Het enthousiasme van Pieter (en zijn hond) daarbij opgeteld, maakt deze workshop tot een superleuke en leerzame teamactiviteit. Conclusie: doen!

Door: Sandra

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Een topdag in de natuur, tussen de schapen!

Met ons team hebben we de workshop schapendrijven gedaan. Echt een aanrader voor iedereen die in de buitenlucht bezig wilt zijn en mogelijk wat wilt reflecteren op zichzelf en de groep.
Na een warm welkom door Pieter, Marit en de honden kregen we eerst een demonstratie van de honden die de natuurlijke gave hebben voor het drijven van de schapen. Vervolgens zelf aan de slag! Echt ontzettend leuk en leerzaam. Pieter en Marit begeleidde de middag op een hele prettige manier, zonder oordeel, met inzichten.

Door: Kim
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01