tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite cross home whatsapp
Workshop schapendrijven

Beoordelingen voor workshop schapendrijven

Gemiddeld een 9,6 uit 27 beoordelingen

9,6 Beleving
9,8 Begeleiding
9,3 Prijs/kwaliteit

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Fantastische beleving!

Wat een genot om meegenomen te worden in de bijzondere wereld van de black faced sheep door Pieter en zijn border collie.
Het is op een bijzonder mooie plek in een natuur gebied.
Mijn doel was om de ondernemingsraad wat zelfreflectie te geven, waar liggen je krachten en je valkuilen. Pieter en de schapen laten je dit in korte tijd zien!
Het was erg leerzaam maar ook leuk om op deze manier aan teambuilding te werken, een absolute aanrader!

Door: Tanneke

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Een unieke ervaring

Een hele gave en unieke ervaring voor ons team. Iedereen was enthousiast over deze activiteit, in een hele mooie natuuromgeving, zeker een aanrader!

Door: Jade

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Gaaf om te ontdekken hoe je met schapen om kan gaan en dat te kunnen vertalen naar je dagelijkse leven!

Ik vond het heel gaaf! De omgeving is prachtig en Gasterij Kruisberg een bijzonder verzamelpunt; al met al de moeite waard om te doen.

Door: Marisa

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Wij hebben met onze vriendengroep een ontzettend leuke middag gehad met waardevolle persoonlijke tips.

Zeer goed georganiseerd!

Door: Tini

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Dit is een unieke, leuke, leerzame en bijzonder mooie ervaring voor een groep vrienden en/of collega's.

Op deze prachtige locatie met Pieter, Rob of Marit de bordercollies Holly, Brick, Scott, Chief, Abby of Quinn heb je gegarandeerd een leerzame en gezellige middag! Ik kan het iedereen aanraden!

Door: Marie-Therese

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Leerzaam, vertederend, actief, in de natuur, en echt heel leuk!

Vanaf de ontvangst tot aan het vertrek was het een geweldige belevenis. De 'coaches' gaven heldere uitleg en een fijne hartelijke begeleiding. De locatie is prachtig, het werken met de schapen leerzaam (vooral om de groepsdynamiek en het individuele gedrag binnen ons team te zien). En dat alles in een prachtige omgeving!

Door: Frits

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Deze workshop geeft je in ongedwongen sfeer verrassend veel inzichten voor je team!

Pieter en zijn maatje zijn zeer enthousiaste en professionele workshopleiders. Vanuit een nuchtere blik, geven ze je team de nodige inzichten mee. Geweldig om een middag met je team in de natuur te zijn, gezelligheid te hebben en er ook nog iets van op te steken. Dit is zeker een aanrader!

Door: Manon

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Veel leuker dan gedacht

Mijn teamleden hieronder hebben al een mooie beoordeling geschreven, daar sluit ik me bij aan. Persoonlijk ben ik allergisch voor veel dieren, was daardoor wat huiverig en kon me weinig bij de inhoud van de workshop voorstellen. Ik vond de workshop erg leuk, kreeg geen allergische reactie, we waren heerlijk in de buitenlucht en leerden elkaar op een totaal andere manier kennen. Waar we in ons werk vooral praters zijn, moesten we nu stilzwijgend samenwerken. Verhelderend!

Door: Jorien

Workshop schapendrijven in Heemskerk

De schapen maken patronen zichtbaar, super leuk voor teamilding

Het was een koude dag in maart 2020, vlak voordat de wereld stilstond vanwege het corona virus. Met het team naar de duinen in Heemskerk. De beleving begint al als je je auto parkeert en naar Gasterij Kruisberg loopt, wat een leuke locatie! Heel gaaf om te zien hoe het werkt met de schapen en waar de bordercollies toe in staat zijn... En toen moesten we zelf aan de slag. Erg leerzaam en vermakelijk om de schapen van A naar B te krijgen. Pieter en zijn collega deden het erg leuk. Vooraf goede instructies qua kleding etc. en incl. een versnapering. We kwamen tot mooie inzichten, bijvoorbeeld dat ons team (waar praten ons belangrijkste gereedschap in het werk is) het beste functioneert zonder te communiceren. Het was top en dit was echt een aanrader!

Door: Francis

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Fantastisch groepsgevoel!

De begeleiding was super, sloot goed aan bij onze groep. De opdrachten die wij als team moesten uitvoeren met de schapen zorgden voor een mooi inzicht in onze groepsdynamiek en leverde een fijn saamhorigheidsgevoel op. Na afloop nog een kruidenbittertje drinken maakte het helemaal af!

Door: Stefan
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01