tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops met dieren
Workshop schapen drijven

Beoordelingen voor workshops schapen drijven

Gemiddeld een 9,8 uit 55 beoordelingen

9,8 Beleving
9,9 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldige ervaring en heel fijn georganiseerd

Wij hebben in juli als teamuitje de workshop schapen drijven gevolgd, in combinatie met een lunch bij De Gasterij (leuke plek) en daarna nog een boswandeling met Rewilder (informatieve en rustgevende ervaring).

Vanaf het moment van aanvraag is het contact heel fijn geweest, alles was snel geregeld en ook heel duidelijk en transparant. Ook op de dag zelf hebben wij genoten en liep de hele organisatie goed, fijne ongedwongen sfeer.

De workshop schapen drijven is echt een aanrader, de uitleg is interessant, de honden aan het werk zien is indrukwekkend & het zelf proberen is het allerleukst. Zelfs in de stromende regen hebben wij het erg naar ons zin gehad en veel geleerd over hoe de dieren op ons reageren en hoe wij dit als team aanpakken. De heerlijke schapenbitter daarna deed ons goed om weer op te warmen;)

Twijfel je om deze activiteit te boeken? Wij zouden het zeker aanraden! Het schapen drijven op zich is al een hele leuke activiteit om te boeken, maar om de dag helemaal compleet te maken kunnen wij het ook aanbevelen om de lunch en de wandeling bij te boeken. Wij zijn nog aan het nagenieten, zeker na het ontvangen van leuk beeldmateriaal.

Door: Vera

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Super leuk bedrijfsuitje in de natuur!

Ontzettend leuke en leerzame workshop gehad bij Pieter! Samen met ons team toch weer mooie inzichten gehad.

Door: Lianne

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Aanrader!

Het is niet alleen ontspannen en gezellig, maar ook super leerzaam en confronterend! Pieter doet dit fantastisch. De hele groep was enthousiast. Aanrader!!

Door: Edwin

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldig!

We zijn met ons hele team naar de schapenworkshop geweest. Iedereen was super enthousiast. Hele leuke dag gehad, vooral door het enthousiasme van Pieter en Quin. Aanrader!

Door: Sam

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Teambuilding in de duinen: een bijzonder leuke ervaring! Ons team van 18 therapeuten heeft genoten!

Wat een leuke ervaring, teambuilding in de duinen bij Heemskerk. Een heldere uitleg van Pieter, fantastische demonstratie van Quin, en een mooie ervaring om zonder woorden te leren samenwerken. Een aanrader!

Door: Alida

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Helemaal geweldig om als gezin/ familie met elkaar te doen! En een super mooie begeleiding van Pieter die zo toegankelijk is voor alle personen!

Als familie na een behoorlijke rocky periode hebben we echt een kracht gevoeld samen. De inzichten die Pieter bied met de schapen zijn bevestigend maar ook verhelderend. Alle negen hebben we énorm genoten en geleerd deze middag!! Wat een kado!

Door: Tamar

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldig bedrijfsuitje

Wij hebben ontzettend genoten van het uitje met de schapen. De begeleiding van Pieter was gezellig en fijn. Wij waren met z'n 10e en dat was top voor een kleinere groep. Zeker aan te raden. :)

Door: Simone

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Heel leuk om met de familie te doen

Hartstikke leuk! Het uitje was leuk aangekleed met een kopje koffie vooraf en een klein kruidenbittertje achteraf. Eerst een uitleg over de schapen en een demonstratie schapenhoeden door de hond. Daarna mochten we zelf aan de slag. Dat is heel leerzaam, grappig en uitdagend tegelijk.
De begeleiding was top!

Door: Sanne

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Buiten leer je meer!

Hier wordt weer duidelijk dat je zoveel meer kunt leren als je naar buiten gaat. Weg uit het kantoor of de vergaderzaal en samen aan het werk in de prachtige natuur en dan ook nog eens samen met dieren.
Wij hebben als OR echt samen kunnen werken, samen genoten en samen geleerd. Zo'n ervaring is zoveel waard en hier wordt nog lang over doorgepraat en van genoten.
Ik raad het ieder team aan om een zo met elkaar aan de slag te gaan!

Door: Lianne

Workshop schapendrijven in Heemskerk

In 1 woord Geweldig! Met een hoofdletter G!

Gave workshop met enthousiaste, grappige begeleiding en waarbij je ook nog eens op een heel ontspannen manier prachtige inzichten over jezelf krijgt. Voor herhaling vatbaar!

Door: Hedwig
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01