tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops boetseren
Workshop pottenbakken

Draaien, handvormen, decoreren en pottenbakken leer je hier

Ontdek de kunst van het pottenbakken en creëer je eigen unieke keramische meesterwerken. Tijdens onze workshop pottenbakken leer je de basisvaardigheden van dit ambacht, van het centreren van de klei tot het vormen en glazuren van je eigen creaties. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring  hebt, deze workshop biedt een unieke kans om je creativiteit te laten stromen en iets moois te maken. 

Ben je op zoek naar een unieke ervaring waarbij je je creativiteit kunt uiten en met je handen kunt werken? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Wat maakt pottenbakken zo leuk?

Ten eerste is het een creatieve uitlaatklep waarbij je je eigen unieke stijl en visie kunt uiten in de vorm van een tastbaar object. Ten tweede kan het therapeutisch werken en je helpen om te ontspannen en te concentreren op het moment. En last but not least, het gevoel van voldoening wanneer je een prachtig stuk hebt gemaakt dat je kunt gebruiken of cadeau kunt geven, is ongeëvenaard.

Wat is de doelgroep van deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke en creatieve activiteit. Of je nu alleen komt of met een groep vrienden, familie of collega's, deze workshop is voor iedereen toegankelijk en leuk.

Deze workshop wordt vak geboekt voor: vriendenuitjes, familiedagen en gezinsuitjes

Hieronder hebben we 5 veel gestelde vragen over onze workshop pottenbakken beantwoord:

 1. Moet ik ervaring hebben om deel te nemen aan de workshop pottenbakken?
  Nee, onze workshop pottenbakken is geschikt voor zowel beginners als mensen met enige ervaring. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden bij het proces.
 2. Wat voor soort klei wordt er gebruikt tijdens de workshop pottenbakken?
  We gebruiken hoogwaardige klei die geschikt is voor verschillende vormgevingstechnieken en het maken van duurzame keramische objecten.
 3. Kan ik mijn creaties zelf houden?
  Ja, natuurlijk! Alle creaties die je maakt tijdens de workshop, kun je later in je eigen huis plaatsen
 4. Kan ik mijn pot meteen mee naar huis nemen?
  Nee, de potten moeten nog worden gebakken en geglazuurd. Na ongeveer 2-5 weken kun je jouw pot ophalen of naar een afleveradres laten versturen
 5. Hoe lang duurt de workshop?
  De workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Boek deze workshop en ervaar zelf de voldoening van het creëren van iets moois met je eigen handen!

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01