starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Workshop Pop Art

In de voetsporen van Liechtenstein en Warhol met workshop Pop Art

Nog steeds helemaal in met een Pop Art kunstwerk.

Alhoewel deze kunststroming alweer ruim zeventig jaar geleden ontstond, is hij nog steeds herkenbaar en populair. Pop Art of Popular Art, uiting van de massa-cultuur. Met elementen uit strips, elementaire kleuren en vereenvoudigde vormen ga je zelf een waar Pop Art kunstwerk maken.

Dit is een creatieve bezigheid voor allerlei gezelschappen. Met je vrienden of vriendinnen, tijdens een uitje of een vrijgezellenfeest waarbij je de bruid of bruidegom misschien wel kunt gebruiken als object. Ook voor collega’s leuk om samen een kunstwerk voor op kantoor te maken.

Gaan jullie voor een kunstwerk a la Roy Liechtenstein of wordt Andy Warhol jullie lichtend voorbeeld? Met digitale voorbewerking van foto’s, kunnen jullie zelf met kwast, verf en ander materiaal de mooiste collages en portretten maken.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Kijk eens met andere ogen naar je collega's of naar jezelf! Ga met uw team aan de slag en maak prachtige portretten in Pop- Art stijl. Met behulp van goeie profielfoto's en carbonpapier wordt het u gemakkelijk gemaakt om het portret te tekenen en kunt uw zich richten op de creativiteit.

Prijs
Vanaf € 38,50 per persoon
Aantal
5 tot 100 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Op zoek naar een origineel smoelenboek voor op de zaak? Of wil je graag een portret van je kindje schilderen? Of misschien wel cadeau doen? Dan is de workshop Andy Warhol Portret schilderen een aanrader. Door het portret in de stijl van Andy Warhol te schilderen is deze workshop namelijk voor iedereen te doen.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Tilburg of op jullie eigen locatie
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Bij de workshop popart gaan de deelnemers, onder begeleiding van een creatieve workshop coach, een eigen foto helemaal in popart stijl te schilderen. Vooraf kiezen de deelnemers een eigen (portret)foto uit en sturen ons deze toe zodat wij deze kunnen bewerken. Op de dag zelf liggen alle bewerkte foto's klaar zodat jullie direct aan de slag kunnen.

Prijs
€ 32,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Eindhoven
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01