tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop Pop Art

Maak je eigen portret in de stijl van Andy Warhol of Roy Lichtenstein

Nog steeds helemaal in met een Pop Art kunstwerk

Alhoewel deze kunststroming alweer ruim zeventig jaar geleden ontstond, is hij nog steeds herkenbaar en populair. Pop Art of Popular Art, uiting van de massa-cultuur. Met elementen uit strips, elementaire kleuren en vereenvoudigde vormen ga je zelf een waar Pop Art kunstwerk maken.

Dit is een creatieve bezigheid voor allerlei gezelschappen. Met je vrienden of vriendinnen, tijdens een uitje of een vrijgezellenfeest waarbij je de bruid of bruidegom misschien wel kunt gebruiken als object. Ook voor collega’s leuk om samen een kunstwerk voor op kantoor te maken, mogelijk op een door jullie zelf gekozen locatie ergens in Nederland of komen jullie liever naar één van de ateliers toe?

Gaan jullie voor een kunstwerk a la Roy Lichtenstein of wordt Andy Warhol jullie lichtend voorbeeld? Met digitale voorbewerking van foto’s, kunnen jullie zelf met kwast, verf en ander materiaal de mooiste collages en portretten maken.

Filter 6 workshops Pop Art
Weergave:

Er zijn 6 workshops pop art gevonden

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
10 tot 300 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Bent u een filmliefhebber, werkt u bij een bioscoop of bent u op zoek naar een creatieve activiteit met een twist? Kies dan voor deze originele schilderworkshop! Beschilder uw favoriete filmaffiche op een groot doek van maar liefst 120x100 cm.

Tonen
€ 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Bij de workshop popart gaan de deelnemers, onder begeleiding van een creatieve workshop coach, een eigen foto helemaal in popart stijl te schilderen. Vooraf kiezen de deelnemers een eigen (portret)foto uit en sturen ons deze toe zodat wij deze kunnen bewerken. Op de dag zelf liggen alle bewerkte foto's klaar zodat jullie direct aan de slag kunnen.

Tonen
Vanaf € 38,50 per persoon
5 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Kijk eens met andere ogen naar je collega's of naar jezelf! Ga met uw team aan de slag en maak prachtige portretten in Pop- Art stijl. Met behulp van goeie profielfoto's en carbonpapier wordt het u gemakkelijk gemaakt om het portret te tekenen en kunt uw zich richten op de creativiteit.

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Tilburg
Korte omschrijving

Op zoek naar een origineel smoelenboek voor op de zaak? Of wil je graag een portret van je kindje schilderen? Of misschien wel cadeau doen? Dan is de workshop Pop Art portret schilderen een aanrader.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
3 tot 10 personen
Lieshout
Korte omschrijving

Tijd om creatief te zijn met familie, vrienden en/of vriendinnen of collega’s… tijdens een workshop schilderen in mijn atelier in Lieshout! Er zijn verschillende thema's uitgewerkt.

Tonen
€ 25,- tot € 30,- per persoon
5 tot 10 personen
Mogelijk in de provincie Brabant
Korte omschrijving

Wil je met familie, vrienden en/of vriendinnen of collega’s een workshop schilderen op locatie en ben je minstens met 6 personen. Dan kom ik met de nodige materialen bij je thuis of bedrijf een workshop schilderen naar keuze geven.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01