tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop monumenten schilderen

Laat je inspireren door een prachtig gebouw en creëer een schilderij in eigen stijl

Schilder een monumentaal pand voor aan de wand

Met een leuk schilderijtje van een stadsgezicht, oude grachtenpanden of skyline van jouw favoriete stad fleur je ieder interieur op. En zo’n schilderij is pas echt bijzonder als je het zelf hebt gemaakt tijdens een workshop monumenten schilderen.

Zo wordt jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of dagje stad met vrienden extra bijzonder met een zelfgeschilderd aandenken: een karakteristiek gebouw of oud pand uit de stad die jullie bezoeken.

Wordt het een creatie in de stijl van Herman Brood, gaan jullie hetzelfde object schilderen met toch stuk voor stuk unieke uitkomsten of wordt het abstract? Je kunt alle kanten op met een workshop monumenten schilderen, op vaste locaties maar ook op een door jullie zelf gekozen locatie ergens in Nederland.

 

Filter 3 workshops monumenten schilderen
Weergave:

Er zijn 3 workshops monumenten schilderen gevonden

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Geef een unieke twist aan een bekend gebouw dat tot jouw verbeelding spreekt. De skyline van New York of leuke Zaanse huisjes? Een typisch straatje in jouw stad of de Arc de Triomphe? Domtoren, Westerkerk of Erasmusbrug?

Tonen
€ 35,50 per persoon
5 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

In deze vrolijke en uitbundige Stadsgezichten workshop gaan jullie in de stijl van Herman Brood werken, namelijk met felle kleuren en dikke lijnen de Nederlandse skylines schilderen.

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Hang een monumentaal pand aan de wand. En hoe leuk zou het zijn als dit een creatie is die jij zelf op het witte doek hebt gezet. Met de workshop monumenten schilderen gaan jullie allemaal hetzelfde monument schilderen en toch zullen het stuk voor stuk unieke creaties worden.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01