tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer planten en dieren workshops
Workshop met bloemen

Maak mooie bloemstukken om je interieur mee op te fleuren

Creatief met bloemen

Stap in de betoverende wereld van bloemen en ontdek de kunst van het bloemschikken tijdens onze diverse en inspirerende workshops.

Onze workshops

  • Kerststerren maken met bloemen - Voeg een vleugje bloemige magie toe aan je kerstdecoraties door je eigen prachtige kerststerren te maken met bloemen. Leer hoe je traditionele kerststerren nieuw leven inblaast met een mix van verse bloemen en groen.
  • Bloementaart maken - Deze bloementaarten zijn niet om op te eten, maar ze zijn een betoverende toevoeging aan elke tafel waar je nog lang van kunt genieten.
  • Bloemenkrans maken - Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je leven door je eigen bloemenkrans te maken. Leer hoe je een prachtige en geurige krans kunt creëren met een verscheidenheid aan bloemen, bladeren en decoratieve elementen.
  • Bloemschikken - Leer hoe je prachtige bloemstukken kunt maken die elke ruimte opfleuren. Ontdek verschillende technieken en stijlen van bloemschikken en laat je inspireren door de kleuren en texturen van verse bloemen.
  • Droogbloemen -  Maak mooie kransen en voorwerpen met droogbloemen voor een fleurige en blijvende decoratie in je woonkamer.

Onze workshops met bloemen zijn geschikt voor iedereen. Kom en ontdek de magie van bloemen tijdens onze betoverende workshops.

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01