starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Workshop Bossche bollen maken

Lekker zelf aan de slag met chocolade en slagroom

Al eens gegeten? De echte Bossche bol? Maak nu zelf!

De Bossche bol is een begrip in Den Bosch en in heel Nederland. Deze gebaksspecialiteit die bestaat uit een heerlijke luchtige soes gevuld met slagroom en overgoten met chocoladefondant is eigenlijk te lekker. Lange rijen voor de speciaalzaken bewijzen de bekende heerlijkheid van dit gebakje.

Maar als je In Den Bosch bent, ga je natuurlijk niet je tijd verdoen in de rij. Je gaat gewoon lekker zelf Bossche Bollen leren maken. Dat doe je met de workshop Bossche bollen maken, samen met jouw gezelschap van vriendinnen, familie of collega’s.

Leer alles over de ins en outs van deze bol en maak ze zelf. Na afloop gaan ze mee naar his natuurlijk of heb je ze al lekker opgegeten?

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

1,5 meter

Deze chocolade experience beginnen wij met een 'Te Gekke wandeling' door de stad Den Bosch onder leiding van Tante Annie en/ of andere Gekke entertainers (kan ook zonder wandeling)! Eenmaal bij ons aangekomen beginnen we met het maken en versieren van de Bossche Bol. Dit gebeurt allemaal op een feestelijke en ludieke manier! Inclusief onbeperkt consumpties.

Prijs
€ 32,50 per persoon
Aantal
1 tot 80 personen
Locaties
Den Bosch
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Denk je aan Den Bosch, dan denk je aan de typische lekkernij die daar vandaan komt: De Bossche bol. En deze kunnen jullie nu zelf gaan maken tijdens jullie bedrijfsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeest.

Prijs
Vanaf € 17,50 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Wij verzorgen een chocolade-experience van ongekende klasse! Wij bieden 20 verschillende ludieke workshops met chocola waarbij heel wat te smikkelen valt, ideaal voor een bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje. Gezelligheid is altijd aanwezig en er is nooit genoeg!

Prijs
Vanaf € 26,50 per persoon
Aantal
1 tot 80 personen
Locaties
Den Bosch
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01