starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Workshop Bossche bollen maken

Lekker zelf aan de slag met chocolade en slagroom

Al eens gegeten? De echte Bossche bol? Maak nu zelf!

De Bossche bol is een begrip in Den Bosch en in heel Nederland. Deze gebaksspecialiteit die bestaat uit een heerlijke luchtige soes gevuld met slagroom en overgoten met chocoladefondant is eigenlijk te lekker. Lange rijen voor de speciaalzaken bewijzen de bekende heerlijkheid van dit gebakje.

Maar als je In Den Bosch bent, ga je natuurlijk niet je tijd verdoen in de rij. Je gaat gewoon lekker zelf Bossche Bollen leren maken. Dat doe je met de workshop Bossche bollen maken, samen met jouw gezelschap van vriendinnen, familie of collega’s.

Leer alles over de ins en outs van deze bol en maak ze zelf. Na afloop gaan ze mee naar his natuurlijk of heb je ze al lekker opgegeten?

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Workshop Bossche Bollen maken in Den Bosch

Bij een bezoek aan 's-Hertogenbosch hoort een Bossche bol. U kunt nu leren om deze lekkernij zelf te maken onder professionele begeleiding. De bakker maakt samen met uw gezelschap in ongeveer 1,5 uur de echte Bossche bollen. U gaat met elkaar aan de slag met de chocolade en slagroom om na afloop de eigen gemaakte Bossche bollen naar huis mee te nemen.

Prijs
Vanaf € 15,00 per persoon
Aantal
10 tot 60 personen
Plaats
Den Bosch

Workshop "Bossche Bollen" & Binnendieze | incl. 3-gangendiner

Wij verwelkomen uw gasten in het hotel met koffie, thee en een Brabants Worstenbroodje. Vervolgens vertrek u per fietstrein of tandem naar de stad. Wij bieden u hier de kans om zelf HET symbool van ’s-Hertogenbosch; ‘’De Bossche Bol’’ te maken en dit recept te leren kennen. Vervolgens maakt u een boottocht langs al het moois wat ’s-Hertogenbosch u te bieden heeft. U heeft hierbij de keuze uit een vaartocht over de Binnendieze of rondom de stad. Varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch. Bent u met een groot gezelschap dan maakt u een vaartocht rondom de stad en starten we op de Dommel aan de St. Janssingel, langs de Mariënburg tot aan het Drongels-kanaal. Uiteraard worden jullie goed verzorgd op pad gestuurd met een fietsroute en poncho's bij slecht weer.

 

Prijs
€ 72,50 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Den Bosch, Vught

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01