Workshop bosschebollen maken
Workshop bossche bollen maken
Om je vingers bij af te likken

Zoek een activiteit

Workshop Bossche bollen maken

De Bossche bol is een begrip in Den Bosch en in heel Nederland. Deze gebaksspecialiteit die bestaat uit een heerlijke luchtige soes gevuld met slagroom en overgoten met chocoladefondant is eigenlijk te lekker. Lange rijen voor de speciaalzaken bewijzen de bekende heerlijkheid van dit gebakje.

Maar als je In Den Bosch bent, ga je natuurlijk niet je tijd verdoen in de rij. Je gaat gewoon lekker zelf Bossche Bollen leren maken. Dat doe je met de workshop Bossche bollen maken, samen met jouw gezelschap van vriendinnen, familie of collega’s.

Leer alles over de ins en outs van deze bol en maak ze zelf. Na afloop gaan ze mee naar his natuurlijk of heb je ze al lekker opgegeten?

€ 72,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Wij verwelkomen uw gasten in het hotel met koffie, thee en een Brabants Worstenbroodje. Vervolgens vertrek u per fietstrein of tandem naar de stad. Wij bieden u hier de kans om zelf HET symbool van ’s-Hertogenbosch; ‘’De Bossche Bol’’ te maken en dit recept te leren kennen. Vervolgens maakt u een boottocht langs al het moois wat ’s-Hertogenbosch u te bieden heeft. U heeft hierbij de keuze uit een vaartocht over de Binnendieze of rondom de stad. Varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch. Bent u met een groot gezelschap dan maakt u een vaartocht rondom de stad en starten we op de Dommel aan de St. Janssingel, langs de Mariënburg tot aan het Drongels-kanaal. Uiteraard worden jullie goed verzorgd op pad gestuurd met een fietsroute en poncho's bij slecht weer.  
Vanaf € 15,00 per persoon
15 tot 60 personen
Bij een bezoek aan 's-Hertogenbosch hoort een Bossche bol. U kunt nu leren om deze lekkernij zelf te maken onder professionele begeleiding. De bakker maakt samen met uw gezelschap in ongeveer 1,5 uur de echte Bossche bollen. U gaat met elkaar aan de slag met de chocolade en slagroom om na afloop de eigen gemaakte Bossche bollen naar huis mee te nemen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties