tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop action painting

Beoordelingen voor action painting workshops

Gemiddeld een 9,9 uit 29 beoordelingen

9,9 Beleving
9,8 Begeleiding
9,9 Prijs/kwaliteit

Action Painting - Leef je uit op het doek

Enorm leuke ervaring gehad!

We hebben een enorm leuke middag gehad bij BoMiArt. Bob en Mieke lieten ons lekker onze gang gaan, maar gaven hele waardevolle tips als ze zagen dat we vastliepen.
Zeker een aanrader!

Door: Feike

Action Painting - Leef je uit op het doek

Op onze familiedag een hele leuke beleving gehad

Twee heel aardige mensen, die je ontvangen met een gezellig kopje koffie in hun fantastische atelier. Na het kijken van 3 kleine filmpjes over techniek, mochten we ons uit gaan leven op een 3 m. groot doek met buiten allerlei kleuren verf een verscheidenheid aan materialen, te gebruiken om te schrapen, te stempelen, te spuiten enz. Ze maken dan foto’s maar laten je verder vrij je geheel uit te leven. Een groot voordeel is dat dit ook met een klein groepje kan, wat normaal gesproken meestal begint met 8 personen, kan dit al bij 4. Al met al een aanrader!!!

Door: Thea

Workshop action painting - Bij jou op locatie

De workshop was echt fantastisch! Alle benodigdheden waren aanwezig en er waren twee super enthousiaste docentes die de workshop goed begeleid hebben

Super leuk om te doen als teamuitje! De docentes waren enorm enthousiast en gaven duidelijke uitleg. Je mocht alles doen met de verf en de docentes dachten ook mee om het kunstwerk zo mooi mogelijk te maken. Alle benodigdheden waren aanwezig en je krijgt echt waar voor je geld. Met deze workshop heb je gegarandeerd veel plezier en lol met je team!

Door: Roxy

Verf smijten op locatie - Gooi je frustraties op het doek

Een hele leuke en enerverende besteding voor een bedrijfs- of familie-uitje

Alles goed geregeld, goed uitgelegd en begeleid door Stef.

Door: Japio

Action Painting - Leef je uit op het doek

Wat een heerlijke activiteit! Zo leuk om te doen.

Wat was dit leuk om met vriendinnen te doen. En het resultaat mag er nog best zijn! :) De begeleiding was leuk en ontspannen. Veel ruimte voor onze eigen creativiteit welke af en toen nog extra gevoed werd door de begeleiding.

Door: Nienke

Action Painting - Leef je uit op het doek

Een explosie van creativiteit!!

Wij hebben de workshop Action Painting heel leuk gevonden! Voor sommigen van ons was dit echt 'out of their comfortzone'. We werden gastvrij ontvangen en na een korte introductie konden we onder begeleiding van swingende muziek helemaal los gaan. Zeer gewaardeerde extra service waren de foto's en korte video's die we nadien kregen toegestuurd. Mede hierdoor kunnen we nog lang nagenieten van ons 'Gesamt Kunstwerk'.

Door: Constance

Action Painting - Leef je uit op het doek

Super leuke creative ervaring!

Wij vonden het een ontzettend tof team uitje. Met leuke muziek op de achtergrond lekker kliederen en verf gooien. De locatie was goed te vinden, gratis parkeren in de buurt en de begeleiding was top. Er werden foto's gemaakt welke wij dezelfde avond nog konden downloaden. Het doek moet nu een paar dagen drogen en kunnen we daarna ophalen. We kijken er naar uit het mooiste stuk in te lijsten voor op kantoor!

Door: Petra

Action Painting - Leef je uit op het doek

10!!

Heel verrassend en leuk, zeker om als groep te doen

Door: Sanne,

Verf smijten op locatie - Gooi je frustraties op het doek

Over-geweldig!!! zeer aanrader voor iedereen om dit uitje te doen

Het was een teamuitje van ons werk (verzorgingshuis). We ervaren soms veel stress in ons werk, maar hebben het ook leuk en gezellig. Wij hebben heerlijk alles er uit kunnen gooien op het verfdoek!
Klaas heeft ons geweldig begeleid, met veel geduld en goede uitleg van theorie en later in praktijk.
Het is erg leuk verlopen allemaal. en het was erg gezellig, zelfs over geweldig!! Ons team hebben veel gelachen.

Door: Teamuitje

Verf smijten een hilarische workshop in Bunschoten-Spakenburg

Superrrr....

Wat hebben wij in het kader van een familiedag met 20-plussers en 75-minners een fantastische verfsmijt-tijd gehad. Met 17 personen hadden we de tijd van ons leven. Al direct na het aanmelden kreeg je bij het eerste contact het gevoel, dit wordt iets heel bijzonders. Hij zet niet alleen zijn locatie open voor je, maar ook hoe hij met iedere deelnemer omgaat maakt hem een echte gastheer. Tevens is hij een vakman die de kunst verstaat om een korte maar krachtige introductie en uitleg te geven. Bijzonder, dat hij in no-time iedereen bij de naam kent. En voor iedereen heeft hij opbouwende tips en geeft hij, ook al is je worp soms dramatisch er toch een positieve draai aan, waardoor je groeit in je smijt-techniek en zelfvertrouwen. Learning by doing. Het resultaat mocht er uiteindelijk dan ook zijn, ondanks of wellicht dankzij de mislukte worpen, maar ook vele rake klappen. Doordat iedereen een eigen doek meekrijgt, maar er ook een familiekunstwerk is, kijkt iedereen met een meer dan voldaan gevoel terug op deze workshop en heeft het onze familieband nog meer versterkt. Bovendien, als "kers op het doek" toverde hij zijn atelier om tot restaurant en genoten we met elkaar na gedane arbeid van een verrukkelijk buffet, wat door hem geregeld was en waarbij ook aandacht was voor dieetwensen. Zo is ervoor gezorgd dat deze zeer vermakelijke workshop bij alle familieleden op meerdere manieren in de smaak viel en zo het familie-album kleurrijk verrijkt. Van harte aanbevolen!!

Door: Peter
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01