tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water activiteiten Provincie Zeeland

Water activiteiten in de Provincie Zeeland

Filter 10 uitjes
Weergave:

Er zijn 10 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Zeeland
Tonen
Vanaf € 21,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Goes
Korte omschrijving

Wij zijn een outdoor- en evenementencentrum gevestigd midden in Zeeland. Precies tussen Goes en Middelburg in, aan het Veerse Meer. Gefascineerd door (buiten)sport, mens en natuur hebben we ons centrum ingericht voor een actief dagje uit in Zeeland.

Tonen

Heerlijk zeilen op een platbodem of zeiljacht

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 45,- per persoon
2 tot 150 personen
Provincie Zeeland, Provincie Friesland, Provincie Noord-Holland
Korte omschrijving

Stap met je collega’s, vrienden of familie aan boord van een platbodem of zeiljacht en maak een heerlijke tocht over het IJsselmeer. Zeer succesvol als bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of groepsuitje. Met groepen van 2 tot 150 personen kun je aan boord gaan van diverse platbodems of moderne zeiljachten om een ontspannen tocht te maken vanuit diverse locaties rondom het IJsselmeer en Zeeland.

Tonen
€ 20,50 per persoon
10 tot 120 personen
Kamperland
Korte omschrijving

Beleef deze sensationele ervaring op het Veerse Meer! De waterski-kabelbaan sleept je met een snelheid van 30 km per uur over het water, over een afstand van 820 meter per ronde. Val je in het water, dan zwem je naar de oever en probeer je het nog een keer.

Tonen
€ 20,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Stel je evenwicht op de proef met stand-up-paddeling. Met een groot surfboard en een peddel, glijd je over het water van de Noordzee. Maak er een complete work-out van, of peddel rustig door het water om complete rust te ervaren. Als je nog geen ervaring hebt met surfen, kan het balanceren op het board de eerste keer best een uitdaging zijn.

Tonen
€ 32,50 per persoon
2 tot 200 personen
Tholen
Korte omschrijving

De RIB Experience is een activiteit waar nog lang over nagepraat wordt. Na uitleg van de ervaren kapitein gaan jullie aan boord van onze RIB met 300PK en ervaren jullie de krachten van deze motor.

Tonen
€ 49,50 tot € 79,- per persoon
8 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving
  • RIB-boot varen doe je bij ons! Sinds 2006 bieden wij RIB-events & arrangementen, RIB-Experiences  en Zeehonden-tours met RIB-boten aan voor bedrijfs-uitjes en particulieren. Dat kan in Rotterdam, op de Noordzee, de Brouwersdam tussen Ouddorp en Renesse, Zeeland maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam. Wil je een compleet verzorgd bedrijfs-uitje? geen probleem, we organiseren het graag voor jou en jouw collega's!
Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
8 tot 200 personen
Brouwersdam
Korte omschrijving

Een uitje op het water dat je niet snel zult vergeten! Met de RIB powerboat varen we door een hardvaargebied, om even een echte adrenaline kick te krijgen. Vervolgens gaan we in een rustiger tempo naar de plekken waar zeehondjes zijn te spotten. Misschien zie je onderweg ook wel wilde paarden of flamingo's. Kom naar Zeeland voor deze bijzondere belevenis.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Gewapend met peddels en een grote boot trotseer je samen met je groep de Noordzee. De golven van de Noordzee zijn niet zo hoog wat betekent dat raften een toegankelijke activiteit is die geschikt is voor zowel jong, als oud. Door de focus op samenwerken, uithoudingsvermogen, ritme en vooral plezier is deze activiteit perfect voor teambuilding. Uiteraard mag een beetje competitie niet ontbreken bij een groepsuitje en daarom komt een dag raften compleet met estafettes en andere leuke, uitdagende opdrachten.

Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
6 tot 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Lekker relaxed en heel gezellig! Je geniet van het lekkere weer en peddelt jezelf lekker over het water. Suppen is een watersport. Je bent dan ook lekker actief bezig, maar je raakt niet buiten adem.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
2 tot 20 personen
Mogelijk in de provincies: Gelderland - Brabant - Zeeland
Korte omschrijving

Personeelsfeest, familiebijeenkomst, vrijgezellenfeest of gewoon zin in een leuke dag? Met een luxe vaarfeest geniet je van een prachtige vaartocht op een luxe jacht. Met een hapje en een drankje erbij over de mooiste wateren van ons land varen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01