tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Alle categorieën
Water activiteit

Beoordelingen voor water activiteiten

Gemiddeld een 8,9 uit 14 beoordelingen

8,9 Beleving
9,0 Begeleiding
8,7 Prijs/kwaliteit

Kano varen in het Geldersche Bergharen

Een aanrader

Ivm het vieren van mijn verjaardag zijn wij met 5 personen wezen kanoën. De reservering vooraf verliep vlot. Op de dag zelf werden wij verwelkomt door de eigenaar. De uitleg was duidelijk. Het materiaal zag er verzorgd en netjes eruit even als de reddingsvesten. Na 1.5 uur kanoën konden we op het mooie terras genieten van een heerlijk kopje koffie. Iedereen vond het een groot succes. Dank daarvoor!

Door: R.koers

Ervaar echt roeien! - Een heerlijke dag op het water!

Enorm leuke dag

Leuke sportieve dag gehad! Zeer lekker weer en achteraf genoten van een biertje op het zonovergoten balkon.

Door: Dirk

BBQ Boot op het Amsterdamse water

Een aanrader!

Wij hebben een hele leuke bbq boottocht gehad. Het vlees zeer goede kwaliteit en ook nog eens perfect gebakken! De kapitein wist veel te vertellen, en de boot was heel comfortabel.

Door: Erik

Vaartocht met unieke Qrafter loungeboot

Super

We hebben de Qrafter een middag gehuurd op de Loosdrechtse plassen, voor twee gezinnen met kinderen. Prima bevallen. Lekker stil en geen uitlaatgassen, stabiel, en met voldoende ruimte voor de kinderen om rond te lopen en te hangen. Makkelijk aanleggen bij eilandjes om te zwemmen. Het varen zelf is een fluitje van een cent, ook voor minder ervaren schippers.

Door: Dhr. Mol

Flyboarden, skûtsje zeilen & overnachting in Heeg

Absolute aanrader!

Wij hebben al meerdere keren een skûtsje gehuurd inclusief schipper Dirk. Onwijs leuke ervaring. Naast het feit dat het een professioneel bedrijf is zijn het ook nog eens erg aardige mensen.

Door: Rob

Project LOST!

Elke cent waard!

Samen met mijn vrienden een onvergetelijke dag gehad. Wel wat nat geworden door de wind en het opspattende water, maar was elke cent waard.

Door: -

Elektrische sloepen puzzeltocht door Amsterdam

Dagje Amsterdam

De beste manier om Amsterdam te leren kennen, en wat hadden we lekker weer. Echt een superdag gehad op de sloep. Wij hebben ons goed vermaakt.

Door: -

Diverse activiteiten bij de Theetuin te Ridderkerk - van bowlen tot aan waterfietsen

Lekker gegeten en gebowld

Zeer gastvriendelijk goede bediening en heerlijk eten.

Door: Super

Kever Cabrio Rally en Elektrische Sloep Varen

Loyens en Loeff

Rallykever heeft ons een geweldige dag bezorgd met een leuke en leerzame workshop paardenmelkerij, varen met fluisterboten (het is dat we zo’n lol hadden anders hoorde je ons echt niet aankomen!) en een overheerlijke barbecue. Ook de keverrally was leuk, wat hebben wij genoten en gelachen. Iedereen vond de opgepimpte kevers leuk! Dankzij de enthousiaste begeleiding was het super en leuk, wij hebben allemaal genoten! Echt aan aanrader voor iedereen! Super bedankt!

Door: Gijsbert

Kever Cabrio Rally en Elektrische Sloep Varen

Directie secretaresse

We hebben een heel erg leuk personeelsuitje gehad. Een combinatie van rally rijden, wijproeverij en een heerlijke bbq. Het succes wat mede te danken aan het geweldige enthousiasme van de organisatie van de keverrally!

Door: Madelon

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01