tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Waanzinnige Happy Painting verfcursus van kunstacademie leraar

Wat ga je doen?

Onze waanzinnige schilderworkshop neemt je mee in een bijzondere schilderstijl: de nat-in-nat-techniek, waarmee je in no-time waanzinnige schilderijen kunt creëren. Denk aan idyllische scènes uit de natuur van stille wateren, watervallen, bosrijke landerijen tot besneeuwde bergen. Met gedurfde lijnen en streken over het canvas creëer je in een paar uur tijd een verbluffend meesterwerk onder begeleiding van onze ervaren kunstvakdocente en beeldend kunstenares. Je leert schilderen met onconventionele kwasten, paletmessen en olieverf. Je leert op een andere manier naar de wereld om je heen te kijken. Ontdek hoe je de schoonheid van de natuur vastlegt in olieverf op canvas. Geniet van de ontspannende ervaring van schilderen, krijg de techniek snel onder de knie met een indrukwekkend schilderij als resultaat! Geen druk, kijk wat er ontstaat en leer te werken met alles dat er op je doek gebeurt. 

Word de unieke schilderstijl meester en maak deel uit van een onvergetelijke schilderervaring!

Onze schilderworkshop is geschikt voor alle ervaringsniveaus, of je nu een complete beginner bent of een ervaren schilder. Alle materialen worden verzorgd. De schilderworkshop is inclusief schilderezel, olieverf, penselen, kwasten en canvasdoeken. Het enige dat jij mee moet brengen is plezier en bereidheid om iets nieuws te leren. Trek kleding aan die vies mag worden!. 

Reserveer vandaag nog je plek en let's have some fun, let's get painting!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 50,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2,5 tot 3 uur
Wij komen op locatie in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01