tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame

Vrijgezellen wegwijzerborden maken

Wat ga je doen?

Maak je eigen wegwijzerborden met bestaande teksten of met door jullie zelf bedachte tekst! Omdat je met eigen teksten kan werken, wordt het een heel persoonlijk en/of juist humoristisch cadeau. Je maakt 3 borden per persoon, waarbij je werkt met acryl, krijtverf (waterbasis) en sjablonen. Met de tips en trucs geef je in een handomdraai de borden een mooie bewerking, zoals een houtnerf, ibiza of white-wash look.

Het is leuk om allemaal één bord voor het bruidspaar te maken en hier een wegwijzerpaal van te maken die je bij het (toekomstige) bruidspaar in de tuin, balkon of op de feestlocatie plaatst! Let er wel op dat de borden pas geschikt zijn om buiten in de regen te kunnen hangen nadat je deze thuis nog 2 keer goed gelakt hebt zodat de verf er niet af regent. Het lakken van de borden kan nadat de verf 24 uur heeft kunnen drogen.

Inhoud: Je gaat 3 borden per persoon maken, inclusief materiaal en keuze uit diverse aanwezige sjabloon teksten.

Optioneel uit te breiden met:

  • Persoonlijk tekst sjabloon. Laat sjablonen van je eigen persoonlijke tekst maken! Voor slechts € 5,00 per bord laat je een stickersjabloon uitsnijden.
  • Buiten borden kant en klaar. Laat de borden in ons atelier aflakken zodat ze ook buiten geschikt zijn. € 7,00 euro per bord (ophalen na 3 dagen).

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 30 personen
2,5 tot 3 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01