starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

VR Mini Escaperoom La Casa de Papel op locatie

Wat ga je doen

Jullie gaan geld roven. Niet met veel bombarie van buitenaf, maar met een ingenieus plan van binnenuit. Lukt het jullie om op tijd iedereen te slim af te zijn en met het geld uit de bank te ontsnappen?

Hoe werkt deze VR mini escaperoom op locatie?

Deze VR mini escaperoom is gebaseerd op de netflixserie La casa de papel. Jullie laten je insluiten in de rijksmunt om heel veel echt geld te drukken en vervolgens daarmee te ontsnappen. Met een VR bril en props die op tafel liggen kunnen jullie het spel spelen.

Waar en met wie kan ik deze escaperoom spelen?

Speel deze VR mini escaperoom op iedere gewenste locatie: thuis aan tafel, in het café, op kantoor of tijdens een weekendje weg. Het spel duurt ongeveer 1,5 uur en is een waanzinnige activiteit om te doen met collega’s, vrienden of familie tijdens een bedrijfsuitje, vriendendag of familiefeest. Er kan ook een diner bij geboekt worden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01