tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer uitjes op wielen
Uitje met een auto

De leukste auto rally uitjes ontdek je hier zeker

Een uitje met een auto is en blijft een gouden greep. Het is nou eenmaal altijd leuk om eens in een heel ander soort voertuig te rijden dan de auto die bij je zelf voor de deur staat. Het geeft een kick om in een unieke auto te stappen, gas te geven en weg te scheuren, of te tuffen of te zoeven.

Lees verder

Een dagje met de collega’s, een familie-uitje of een samenkomst met vrienden of vriendinnen is de perfecte gelegenheid voor een leuke tocht met een auto van jullie keuze. Worden het jeeps, kevers of eendjes? Gaan jullie voor een Dafje of een Trabantje? Als het weer het toelaat, is een tochtje met een cabrio ook niet verkeerd.

Ervaar het rally gevoel met een oldtimer of waan je een hippie in een volkswagenbusje. Gaan jullie gewoon lekker toeren of wordt de tocht voorzien van een spelelement met speurtocht of andere opdrachten? Een picknick voor onderweg? Na afloop gezellig napraten op een terras, tijdens een diner of leuke borrel? Vaak is er van alles mogelijk om er een compleet verzorgde toer van te maken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01