starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Kies je favoriete spel en speel het tijdens jullie uitje

Beoordelingen TV spelletjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 47 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 47

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Gezellige quiz, heerlijk eten, sfeervol en een aanrader voor iedereen.

woensdag, 13 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke ervaring!

Ik ben al jaren fan van het programma Expeditie Robinson! Het lijkt me geweldig om mee te doen. Helaas gaat dat hem natuurlijk nóóit worden, dus een Expeditie game is het dichtstbij dat ik ooit ga komen. Ik ben niet teleurgesteld! Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. We hadden 1 activiteit omgewisseld voor de eetproef. Zeker een aanrader! Geeft net het beetje extra echte expeditie gevoel. Het expeditie eiland zag er supermooi uit. Het echte eilandgevoel was zeker aanwezig.

Kort samengevat: Aanrader!

vrijdag, 24 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke quizmaster en grappige rondes

Als vrienden uitje gedaan. Jeroen was een leuke quizmaster en we hebben een leuke avond gehad.

woensdag, 22 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarische middag met heerlijke winterbarbecue als afslutier

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. Ik ben zelf een behoorlijk expeditie-fan en was erg benieuwd of het spel aan mijn verwachtingen zou voldoen. Dat is gelukt! Hoewel ik de eetproef tijdens het spel niet heb doorstaan (meelwormen zijn tóch niet helemaal mijn ding), heb ik 's avonds wél genoten van een lekkere winterbarbecue. Warme glühwein, lekker eten... Net wintersport!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond, in het teken van plezier!

Deze activiteit is enorm leuk om te doen met een grote groep. Er zit veel variatie in en de begeleiders presenteren dit met veel enthousiasme. Onder het genot van een hapje en drankje deze quiz aangaan tegen andere teams is natuurlijk geweldig. Echt een aanrader!

donderdag, 8 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

TOP!!

Zeer goed georganiseerd met veel enthousiasme en aandacht!

dinsdag, 6 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en enthousiaste begeleiding, sloten goed aan bij de groep, geweldige middag gehad!

Voor een vrijgezellenfeest hebben we de Expeditie Robinson geboekt. De begeleiding vanuit Beleving aan Zee was helemaal goed! Ze sluiten goed aan bij de groep, zijn flexibel en doen niet moeilijk (bijvoorbeeld over het feit dat wij te laat waren). Ook de communicatie van te voren verliep prima en duidelijk. Het was een hele leuke en geslaagde middag. Iedereen van de groep was fanatiek en vond het een leuke activiteit. Bedankt voor een leuke middag!

zondag, 21 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

haha, wat hebben wij een partij gelachen deze avond. Een gelikte presentatrice in een strak pak maakte onze avond al leuk. Vervolgens werden we in verschillende teams meegesleept in het echte programma: Ik hou van Holland. Voor het eerst in al die jaren werden de echte zangtalenten onder ons pas ontdekt. Ook onze hersenen konden aan de gang om de verschillende punten binnen te slepen. Na een spannende strijd kon er maar een team met de prijs naar huis!

zondag, 21 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tik tak

1 minuut.. Wat kan het lang duren.. maar wat kan het ook ontzettend snel voorbij gaan. Daar zijn wij deze middag wel achter gekomen. Vanmiddag hebben wij in verschillende teams ontzettend veel spellen gedaan die we binnen 60 seconden moesten voltooien. De andere moesten raden of het ons ging lukken of niet. En wat was het af en toe spannend. Door de leuke enthousiaste begeleider hebben we ook enorm veel gelachen!

maandag, 15 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Leuke quiz met muziek beeld en natuurlijk het ik hou van holland rad! Zeker een aanrader!

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagend!

Allemaal spellen die binnen 1 minuut voltooid moeten worden, erg uitdagend veel gelachen!

woensdag, 19 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf!

Heel gaaf uitje gehad, leuk om tegen elkaar te strijden en ook samen te moeten werken.

woensdag, 1 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik en mijn voetbalteam hebben genoten van het spel!!

Ik en mijn voetbalteam wilde graag een leuke activiteit doen in ons teamweekend. Wij waren met 19 spelers en 2 trainers een weekend in de Veluwe. Wij hadden in ons gehuurde huisje een goede ruimte waar we de activiteit gespeeld hebben. Het spel zat goed in elkaar en werd op een hele leuke manier gepresenteerd! Iedereen vond het een zeer geslaagde avond!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke luchtige quiz!

Ik en mijn collega's hebben zeer genoten van de quiz. De quiz zat goed in elkaar en had leuke opdrachten. Wij hadden zelf geen locatie maar door de goede hulp van het bedrijf hebben wij een mooie locatie gevonden in Eindhoven waar wij de activiteit gespeeld hebben. De presentator straalde veel enthousiasme uit wat de sfeer ten goede kwam. Wij hebben een zeer leuke avond gehad!

zondag, 3 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het een geweldig leuke activiteit. Heerlijk gelachen.

Het eten was geweldig en ook het spel was erg leuk georganiseerd.
Leuke variatie in opdrachten..
Kortom super!

vrijdag, 30 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag!

Wij hebben als bedrijfsuitje de Gek op Holland Quiz gespeeld. We waren in totaal met 25 personen dus we speelden in meerdere teams, waardoor iedereen extra fanatiek werd. De spellen waren superleuk en herkenbaar van het televisieprogramma. Er was zelfs een echt rad! Aanrader!

woensdag, 7 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekend spel

Ik heb deze show vaker op TV gezien en zelf ook na proberen te spelen. Echter is het spel hier vele malen leuker. Er was een profesionele en ook enthousiaste spelbegeleider aanwezig. Hierdoor was het een groot feest!

woensdag, 7 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke quizz

Via deze site uitgekomen bij een ontzettend leuke Hollandse quizz. Deze quiz is echt zoals het tv spel. Noem de rondes die daar gespeeld worden maar op en ze zitten er in. Ook de spelbegleider deed echt goed mee. Het was als of Linda de Mol er stond! Zo veel enthousiasme werd er gebracht en natuurlijk was alles met humor erbij.

dinsdag, 6 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Freek heeft ons een geweldige middag bezorgd .leerzaam met heel veel humor en niks moet alles mag .echt voor herhaling vatbaar

dinsdag, 30 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuk spel!

Wij hebben dit spel gedaan voor ons teamuitje.
Het was een leuk spel en de begeleiding ging prima! Alle deelnemers deden enthousiast mee en waren erg positief over het uitje.
Zeker een aanrader!

maandag, 1 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en gezellig spel voor jong en oud, super om te doen!

Gezelligheid, vrolijke spelbegeleider en leuke spelletjes! Moeilijker dan je denkt :) prijs in verhouding met het geheel iets aan de dure kant. Verder helemaal prima!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuke en gezellige avond met top begeleiding!

Een erg leuk spel om met een grotere groep te spelen. Er zat veel verschil in de rondes en de tijd vloog voorbij! Zeker een aanrader dus!!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel plezier gehad

Wij hebben dit met ons bedrijf gespeeld. Erg veel plezier gehad en een leuke begeleider.
De quiz wisselde leuk af, waardoor alle collega`s mee konden doen.

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarisch!

Wij hebben een gezellige middag gehad waarbij we veel gelachen hebben om de verschillende spellen van Minute to Win it! Ook het enthousiasme van de spelbegeleider heeft hieraan bijgedragen. Wij kunnen het in ieder geval iedereen aanraden!!

donderdag, 6 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachen, Gieren, Brullen

Met de familie deze leuke activiteit gedaan. Het was echt geweldig om te doen. Het hele spel zat goed in elkaar en werd op een professionele manier gepresenteerd. Het waren ook echte leuke minigames om te spelen met zijn allen.

zaterdag, 1 september 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01