starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Trouwjurken Passen voor de LoL met Bubbels en Hapjes

Wat ga je doen

Het leukste uitje om samen met vriendinnen, zussen, collega’s of als bride to be te doen! Dit uitje zorgt ervoor dat jullie samen hilarische en mooie momenten beleven.

Je kunt terecht om bruidsjurken te passen voor de meest uiteenlopende feesten. Dat kan een vrijgezellenfeest zijn, maar natuurlijk ook een verrassingsfeestje, verjaardag, jubileum, sweet sixteen, huwelijksaanzoek of vriendinnenuitje.

De ultieme Brides van Fun pasbeleving

Dit uitje vind plaats op onze speciaal ingerichte afdeling met wisselende thema's. Je maakt de mooiste foto's van jou en je gezelschap en met keuze uit meer dan 300 bruidsjurken staat dit garant voor de leukste en meest hilarische momenten.

Arrangement Zoet of Hartig met bubbels

Uiteraard hoort een glas bubbels met daarbij zoete en/of hartige lekkernijen er ook bij om het feestje helemaal gezellig te maken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01