starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Teambuilding met muziek - Tot elkaar komen en muziek maken

Wat ga je doen

In de training Teams on Track leren teams en teamleden op een andere manier manier naar zichzelf en naar elkaar kijken. Door voorbeelden uit de muziek te nemen (b.v. de vele ruzies in bekende popgroepen) worden diverse conflicten en groepsprocessen behandeld.

Verschillen zijn in een team/band hard nodig; we kunnen tenslotte niet allemaal drummer zijn. Tegelijkertijd geven deze verschillen op den duur irritaties en conflicten. Dat is volkomen normaal. Wel is de vraag hoe je daarmee om kunt gaan. Tijdens de training worden er niet alleen voorbeelden uit de muziek gebruikt, maar gaan de deelnemers ook werkelijk zelf muziek met elkaar maken. Ook zonder enige muzikale achtergrond garanderen de trainers dat het team aan het einde van de training in staat is om een popsong te spelen. Deze wordt aan het einde van de training ook gefilmd en er wordt een videoclip van gemaakt.

De afwisseling tussen leuk muziek maken met elkaar en vanuit een wetenschappelijke manier naar conflicten kijken, zorgt voor een zeer leerzame en erg leuke training. Kern in de aangeboden therapie is de gedachte dat we niet alles kunnen veranderen (aan jezelf of aan elkaar), je kracht kunt halen uit de wetenschap dat je heel veel niet weet, je een veel beter en leuker mens bent als je je kwetsbaar durft op te stellen en tenslotte dat 'zekerheid' de grootste vijand is van verandering. De training ligt voor het muzikale gedeelte in handen van een op het conservatorium afgestudeerde muzikant. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door een afgestudeerd socioloog, politicoloog en mediator.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01