tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 lightbulb flame

Teambuilding met muziek - Tot elkaar komen en muziek maken

Wat ga je doen?

Tijdens dese training leren teams en teamleden op een andere manier manier naar zichzelf en naar elkaar kijken. Door voorbeelden uit de muziek te nemen (b.v. de vele ruzies in bekende popgroepen) worden diverse conflicten en groepsprocessen behandeld.

Verschillen zijn in een team/band hard nodig; we kunnen tenslotte niet allemaal drummer zijn. Tegelijkertijd geven deze verschillen op den duur irritaties en conflicten. Dat is volkomen normaal. Wel is de vraag hoe je daarmee om kunt gaan. Tijdens de training worden er niet alleen voorbeelden uit de muziek gebruikt, maar gaan de deelnemers ook werkelijk zelf muziek met elkaar maken. Ook zonder enige muzikale achtergrond garanderen de trainers dat het team aan het einde van de training in staat is om een popsong te spelen. Deze wordt aan het einde van de training ook gefilmd en er wordt een videoclip van gemaakt.

De afwisseling tussen leuk muziek maken met elkaar en vanuit een wetenschappelijke manier naar conflicten kijken, zorgt voor een zeer leerzame en leuke training. Kern in de aangeboden therapie is de gedachte dat we niet alles kunnen veranderen (aan jezelf of aan elkaar), je kracht kunt halen uit de wetenschap dat je heel veel niet weet, je een veel beter en leuker mens bent als je je kwetsbaar durft op te stellen en tenslotte dat 'zekerheid' de grootste vijand is van verandering. De training ligt voor het muzikale gedeelte in handen van een op het conservatorium afgestudeerde muzikant. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door een afgestudeerd socioloog, politicoloog en mediator. Tariefindicatie (afhankelijk van tijdsduur) tussen € 1.440,- en € 1.850,- excl. BTW en reiskosten. Andere opties zijn ook mogelijk; voor grote groepen bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om een muziek-bingo te combineren met een 'key-note' van Ko. Deze zijn ook weer los te boeken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
7 tot 15 personen
4 tot 6 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01