tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Speurtochten

Speurneuzen opgelet: de leukste speurtochten vind je hier

Speuren en zoeken met een spannende speurtocht

Maak van een tocht een speurtocht en de dag kan niet meer stuk. Speurtochten kunnen op allerlei manieren worden ingevuld. Het belangrijkste is in ieder geval dat je het spelelement van dit sportieve uitje in de buitenlucht als prettig ervaart. Leuk als kinderfeestje, maar ook zeer ontspannend voor volwassenen die bij elkaar zijn gekomen voor een familie-uitje of een bedrijfsuitje.

Een speurtocht is een zoektocht waarbij je onderweg een missie moet voltooien, opdrachten moet uitvoeren en oplossingen mag bedenken. Ga lopend, steppend of rijdend op de fiets, scooter of in een auto of tuktuk.

Ook een GPS-tocht is vaak met een speurtocht verweven, waarbij coördinaten en aanknopingspunten een belangrijke rol spelen. In Nederland kun je aan tal van speurtochten deelnemen. Ook worden ze vaak aangeboden met arrangementen voor een lunch, barbecue of diner.

Filter 42 uitjes
Weergave:

Er zijn 42 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 75 personen
Haler
Korte omschrijving

Ontdek de Halerse landerijen in Midden-Limburg met een uitdagende GPS-tocht. Een super leuk en ontspannend uitje waarbij het de bedoeling is om als eerste een verborgen schat te vinden. Onderweg krijg je vragen en opdrachten.

Tonen
€ 32,35 per persoon
Vanaf 10 personen
Best
Korte omschrijving

Iedereen staat met ‘Verover het gebied’ in Best een ontzettend leuk middagarrangement te wachten waarbij je volop in actie bent. Leuk als bedrijfsuitje of elk ander actief en gezellig groepsuitje. Na ontvangst met koffie of thee beginnen jullie aan een avontuurlijke tocht.

Tonen
€ 25,- per persoon
Vanaf 12 personen
Dwingeloo
Korte omschrijving

De WinterWieven hebben Taribush Kamp de Marke overgenomen en verstoren elk feest. Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om je van deze vloek te bevrijden. Gewapend met verschillende attributen ga je op pad, op zoek naar aanwijzingen. De vroeg invallende duisternis van de winteravond maakt deze escape hunt extra spannend. Ontdekken jullie wat je moet doen om de WinterWieven te verslaan? En belangrijker: zijn jullie op tijd?

Tonen
Vanaf € 15,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Laat je droppen en zoek de weg. Jullie enige hulpmiddelen zijn een kaart, portofoon en elkaar! Werk samen, let goed op en zorg dat je zo snel mogelijk bij de eindbestemming komt terwijl je ook nog allerlei opdrachten uitvoert.

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
20 tot 200 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Leer Rotterdam op een interactieve en spectaculaire manier kennen! Houd je vast, want deze rally voert je per ribboot langs de Leuvehaven, de RDM werf, Kop van Zuid, Katendrecht en de SS Rotterdam! Wat denk je van de enorme schepen die je onderweg passeert?

Tonen

Lelijke eend rijden - Startlocatie Diepenheim

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 32,50 per persoon
4 tot 50 personen
Achterhoek, Diepenheim
Korte omschrijving

Voor Eendenverhuur kun je bij ons in Diepenheim, gemeente Hof van Twenthe, de prachtigste tochten maken in een Lelijke eend.

Tonen
€ 44,95 per persoon
Vanaf 20 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Stap in een stoere sloep voor een heerlijk tochtje door de grachten en wateren van Den Haag, Amsterdam of Rotterdam en laat je ondertussen uitdagen met creatieve opdrachten, knarsende breinkrakers en hilarische verhalen om zo de meeste punten te halen.

Tonen

Expeditie Sonsbeek - Een avontuurlijk uitje!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 10 beoordelingen
€ 22,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Uitje op een unieke locatie, op loopafstand van het centrum in Arnhem en toch in de prachtige natuur? Dat kan met de groepsactiviteit Expeditie Sonsbeek! Je bent voor even ontdekkingsreiziger in eigen land en zult door goede samenwerking de verborgen route moeten zien te ontdekken. Laat je hersens kraken!

Tonen
€ 42,50 per persoon
Vanaf 25 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Een uniek avontuur in onze vliegtuighangar op het vliegveld Airport Rotterdam / The Hague. In teams gaan jullie onderzoeken wat er is gebeurd met de mysterieuze verdwijning van vlucht World Wings 55. Sinds het opstijgen in 1959 is er niks meer van deze vlucht vernomen totdat het wrak recentelijk is gevonden in de jungle van Borneo.

Tonen

Avontuur tijdens een Eendenrally in de Zaanstreek

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 49,- per persoon
12 tot 320 personen
Wormer
Korte omschrijving

Eendjes rijden met je collega's! Reserveer een Eendentour als bedrijfsuitje. Vanuit Wormer (bij Zaandam en Amsterdam) boek je een unieke autotocht per Lelijke Eend door UNESCO werelderfgoed. Met 40 vrolijk gekleurde Lelijke Eenden organiseren wij jouw teamuitje van minimaal 12 tot maximaal 320 personen. Kies voor de gezellige Expeenditie (konvooirit) of de spannende Navigatierit (rally) met roadbooks.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01