tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Sin City - de meest uitdagende citygame van Nederland

Omschrijving

In de door misdaad en verloedering geteisterde stad gaan teams van 5 personen de strijd aan met elkaar en met de (on)georganiseerde misdaad.
Tijdens deze unieke citygame krijgen de teams maar liefst 6 zeer verschillende missies waarmee ze hun klasse kunnen bewijzen en de misdaad een slag toe kunnen brengen. De misdrijven waarmee de teams worden geconfronteerd, zijn:  The hardened criminal, Cold Case, The Line Up, Diamonds, Taken en The Bomb. Daarnaast wacht de teams een batterij aan bonusopdrachten die het spel nog dynamischer maken.

Sin City duurt 2.5 uur. Daarna maken we de winnaar bekend en vertellen we wat de teams goed hebben gedaan, maar natuurlijk ook in welke valkuilen ze zijn getuimeld.
De unieke outdoorgame Sin City kun je spelen in (het centrum van): Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

Met de opgeloste crimes zijn natuurlijk punten te scoren evenals met de listige bonusopdrachten. Het team dat aan het eind de meeste punten heeft gescoord, wint het spel en een prachtige prijs. Voor iedere deelnemer is er een leuk en passend aandenken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 33,50 per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Je gebruikt je eigen smartphone
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01