tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Silent Disco met top DJ inclusief locatie, onbeperkt drinken en lekkere hapjes

Omschrijving

Ben je op zoek naar een bijzonder uitje? Geheel verzorgd in een heerlijke sfeer en op een prachtige locatie bij jullie in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In samenwerking met horecazaken door het hele land hebben wij een avondvullend uitje samengesteld waarin jullie lekker onbeperkt kunnen drinken en hapjes geserveerd krijgen terwijl jullie genieten van onze silent disco met top dj's!
Al onze top-DJ's kunnen elke stijl in overleg draaien en hebben alle apparatuur bij zich om een onwijs tof feest neer te zetten! Van 80's tot house en van R&B tot de Snollebollekes. Of misschien wel een mix van dit alles? Alles is in overleg mogelijk!

Het grote voordeel van een silent disco is dat de DJ op meerdere kanalen tegelijkertijd draait en jij met jouw eigen koptelefoon zelf kan kiezen waar je naar wil luisteren. Aan de kleur van de koptelefoon zie je, wie ook jouw muziekkeuze heeft gemaakt! Sta jij op rood en jouw collega op groen....dansen jullie dus totaal anders! Hilariteit alom! Onze DJ's zijn professioneel , staan op grote festivals en feesten en zijn allround Wij hebben alle geluidsapparatuur en koptelefoons bij ons! Op de locatie zelf hebben wij een aparte ruimte voor jullie gereserveerd waar jullie lekker los kunnen gaan, een top avond gegarandeerd.

- Wij rekenen GEEN reiskosten door heel Nederland.
- € 69,95 per persoon is inclusief alles.
- Dit pakket is gebaseerd op 3 uur (tijden in overleg).
- Langer is mogelijk tegen een meerprijs (korter helaas niet).
- Drankarrangement is ook 3 uur, er kan gekozen worden uit bier, wijn en fris (buitenlands gedestilleerd is tegen meerprijs mogelijk).
- Hapjes zijn niet onbeperkt maar jullie worden lekker verzorgd tijdens de avond.
- Dineren is tegen meerprijs ook mogelijk op de locatie.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 69,95 per persoon (incl. BTW)
Prijs is inclusief reiskosten
25 tot 125 personen
3 uur
Binnen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 3 uur drankarrangement
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01