starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
RIB powerboat varen

Go extreme met een sensationeel RIB powerboat uitje

Full power, full speed door de golven knallen dat doe je met een RIB Powerboat

Voor een ware snelheidssensatie op het water, is RIB boot varen een absoluut hoogtepunt. Laat je haren maar wapperen en de zee aan je voorbijvliegen, want met snelheden tot maar liefst 100 km p/u overtreft dit jouw stoutste dromen.

Niet alleen geschikt als actief vriendenuitje, maar een aanrader voor een stoer vrijgezellenfeest. Een powerboat gaat soms zo hard dat hij af en toe zelfs loskomt van het wateroppervlak. Niet voor niets valt rib boot varen in de categorie ‘extreme watersporten’ en is deze sport eigenlijk alleen geschikt voor dames en heren met pit die van een uitdaging houden.

De crew die je begeleidt zijn reddingsbrigade schippers met zeer veel ervaring. Zij houden alles goed in de gaten en waarborgen jouw veiligheid. Speciale zeilpakken en overlevingspakken zijn te huur. Is de groep te groot, word je gewoon opgesplitst. Als activiteit extreem avontuurlijk!

Getoonde uitjes 1 - 8 van 8

Powerboat arrangementen bij RIB Actie Scheveningen

RIB Powerboat varen voor de kust van Scheveningen.

Rib Actie Scheveningen scoort een 9.5 met meer dan 500 reviews. Alle schippers zijn RYA Powerboat instructeurs en voormalige reddingsbrigade schippers. Naast het organiseren van team uitjes verzorgen zij ook vaaropleidingen aan o.a. de Strandpolitie en Rijkswaterstaat. Kennis van de zee onder alle omstandigheden. Zij luisteren naar de wensen van de opvarenden. Naast stoer en hard kunnen zij ook aangepast en educatief varen.


Een activiteit met volop actie waarbij jullie met zijn allen aan boord stappen van een RIB-boot. Ribvaren is leuk als bijzonder bedrijfsuitje, gewaagd vriendenuitje, spectaculair vrijgezellenfeestje of als origineel familie-uitje. Voel de adrenaline en beleef de ultieme kick van het rib powerboat varen.


Is het echt onveilig weer? Dan volgt 100 % restitutie of je hebt de keuze om binnengaats RIB/Powerboat te varen.
Direct reserveren kan op: 06-44350121

Prijs
Vanaf € 32,50 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Den Haag, Scheveningen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Powerboatboeken - Powerboat varen vanuit Scheveningen

Powerboat varen vanuit Scheveningen boekt u bij Powerboatboeken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje of familie-uitje. Ook mogelijk in combinatie met een arrangement. Met een powerboat de Noordzee op, flinke bochten trekken, hoge snelheden. Een fantastisch gevoel!

Prijs
Vanaf € 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 4 personen
Plaats
Ijmuiden, Hoek van Holland, Scheveningen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Beleef de Waddenzee op een RIB-boot en maak kennis met de zeehonden

Vaar mee met een ribboot de Waddenzee op en ervaar de elementen op hoge snelheid. Of vaar langzamer en ontmoet de leukste bewoners van de Waddenzee: de zeehonden.

Prijs
Vanaf € 19,50 per persoon
Aantal
2 tot 10 personen
Plaats
Terschelling
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Beach events voor iedereen bij Outstanding Events

Je wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a blokarten, powerkiten of outdoor laser gamen? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Prijs
Vanaf € 20,00 per persoon
Aantal
2 tot 2000 personen
Plaats
Castricum aan Zee, Ijmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

RIB Experience in Zeeland

De RIB Experience is een activiteit waar nog lang over nagepraat wordt. Na uitleg van de ervaren kapitein gaan jullie aan boord van onze RIB met 300PK en ervaren jullie de krachten van deze motor.

Prijs
€ 32,50 per persoon
Aantal
2 tot 200 personen
Plaats
Tholen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Volle kracht vooruit met een Powerboat over de Waddenzee

Ervaar de Waddenzee eens op een hele andere manier tijdens een dagje Texel. In volle vaart over de golven in een Powerboat, dat geeft een kick van jewelste.

Prijs
€ 49,50 per persoon
Aantal
4 tot 12 personen
Plaats
Texel
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

RIB varen in een Powerboat bij Outstanding Events

Wil je met hoge snelheid op de open zee een spectaculaire vaartocht beleven moet je meedoen aan RIB varen in een Powerboat. Een geweldig indrukwekkend en spectaculair uitje op een forse RIB met  maar liefst 370 PK. Jullie vertrekken vanuit Wijk aan Zee en kiezen het ruime sop.

Prijs
Vanaf € 35,00 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Castricum aan Zee, Ijmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Rib varen op IJsselmeer & Ketelmeer

Trossen los en knallen maar! We gaan met een supermooie en snelle Tornado RIB spectaculair varen op het IJsselmeer en/of Ketelmeer. Dit kan vanuit Lemmer, Lelystad, Kampen, Urk, Schokkerhaven of Ketelhaven.

Prijs
€ 50,00 per persoon
Aantal
Minimaal 10 personen
Plaats
Lelystad, Kampen, Lemmer, Urk
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01