starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Speel leuke quizen, puzzels en spellen

Beoordelingen Quiz, puzzel en spel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 395 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 395

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

handig zo'n feestkist!

Ik vond het een fantastisch iets zo’n feestkist. Je hebt een goed draaiboek om je aan vast te houden en de middag vliegt. Het is heel afwisselend en zeker voor de leeftijdscategorie rond 6/7 jaar is dit heel leuk. Ik zal het in de toekomst zeker nog eens doen.

dinsdag, 5 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De presentator maakte veel grappen en wist er een top avond van te maken

Top avond!

donderdag, 28 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt hilarisch en de strijdlust komt echt naar boven op een hele leuke manier!

Was helemaal goed gegaan.

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super compleet ridders en prinsessenfeestje

Het was een geslaagd feestje. We hadden prachtig weer en de kinderen hebben veel buiten gespeeld. De spelletjes ipv binnen, buiten gedaan.
De kisten zijn echt super compleet! Voor herhaling vatbaar!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeker een aanrader!

Gezellige quiz met leuke en afwisselende vragen.

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect georganiseerd!

Wij hebben vorige week de Big Music Quiz gespeeld met onze buurt in het buurthuis. De presentator zorgde voor een leuke sfeer. De opdrachten waren leuk en gevarieerd! Er zat zowel nieuwere als oudere muziek in wat het spel voor alle leeftijden leuk maakte. Het is zeker een aanrader!

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarische show!

Ik heb dit uitje verzorgd voor onze bewoners in ons bejaardentehuis. Wij spelen elke woensdag een normale bingo. We zochten eigenlijk een keer een andere variant. Die hebben we gevonden ook!! Wat was dit grappig! De presentatoren zorgde ervoor dat iedereen betrokken werd en zorgde voor een leuke presentatie. Het gaat nog dagelijks over de bingo en onze bewoners doen het liefste elke week voortaan de foute bingo! Grote complimenten naar het bedrijf hoe het georganiseerd is! Het spel is te spelen voor jong en oud en is zeker een aanrader

dinsdag, 19 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige team event voor techneuten en niet-techneuten

Leuke teambuilding event waarbij je naast lekker technisch sleutelen je onderhandelingsskills moet aanspreken, je ontwerp moet pitchen en denk- en behendigheidsspelletjes moet spelen.

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team uitje gehad , goed georganiseerd.

Het contact met deze organisatie is perfect, ze reageren snel en houden goed contact. Het team uitje zelf was erg leuk, en ook dit is goed begeleid. Dank voor deze leuke ervaring.

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke activiteiten voor jong en oud !

In september 2018 hebben wij met onze sector een leuk actief middagprogramma gehad bij Dukino. Het valt niet altijd mee om iets te organiseren waar zowel jong als oud blij van worden, maar zowel de activiteiten,de begeleiding hapjes en drankjes etc. is bij iedereen goed gevallen. Gelukkig hebben we de foto's nog :)

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige avond en veel gelachen!

Leuke vragen! Presentatrice Claudia deed het ook hardstikke leuk.

vrijdag, 15 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat zat dit goed in elkaar!

Alles aan dit uitje was perfect. Het eerste contact met het bedrijf verliep zeer snel en goed. Ik werd vakkundig geholpen door de medewerker en vertelde mij wat het spel inhield. Wij hebben het spel gebruikt op onze teambuildingsdag voor verschillende filialen. Iedereen werkte goed samen en er was een leuke competitie gaande. De spelbegeleiders waren duidelijk en hielpen waar nodig. Alles zat goed in elkaar! ik zou dit uitje zeker aanraden aan vrienden en familie!

donderdag, 14 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke communicatie

We hebben The Maze afgelopen zaterdag met een vrienden groep van 9 personen in Gouda gespeeld en wat hebben we genoten! Super leuke opdrachten en goed in elkaar gezet, tijden niet zo gelachen!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij konden vragen aanleveren over de organisatie zelf.

Er werd goed ingespeeld op onze groep en de vragen die wij hadden aangeleverd.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Genieten en helemaal in new kids sfeer zoals je het zou verwachten.

Grote dosis humor en geweldige presentatie. Veel leuke en verschillende onderdelen. Enthousiaste begeleider met grappige en leuke prestatieskills! Zeker een aanrader!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannend

Wij hebben vorige week met een grote groep collega's deze activiteit gespeeld. Het is ons zeer goed bevallen en vonden het zeker de moeite waard! Het waren leuke opdrachten en een leuke begeleider. Er zat veel spanning in en er was een goede sfeer. Zeker de moeite waard!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit met goede begeleiding, aanrader!

Top!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een waanzinnige beleving voor zowel vrouw als man!

De zeepkistenrace is een aanrader voor ieder team! Een beleving waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. Bouwen, gokken, handelen, uitdagen, spelen, knutselen, omkopen, bondjes sluiten... En uiteraard racen.
Het was een te gekke middag!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eindelijk weer eens iets leuks!!! Top

Aanrader. Eindelijk weer eens wat anders dan de doorsnee teambuildingsactiviteiten. Leuke begeleiding. Volgend jaar komen we weer. Groeten Rob

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een super Leuke avond gehad!

De quiz werd gespeeld in een fantastisch mooie zaal en wij hadden ook een leuk diner. Met leuke fragmenten en vragen komt er wat leven en sfeer in de brouwerij.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke reacties gehad!

Wij hebben een reuze,gezellige avond gehad. Roos is een zeer professionele en aardige vrouw.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hardstikke leuk.

Wij hebben erg veel lol gehad dankzij de Andere Quiz.

maandag, 11 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01