starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Speel leuke quizen, puzzels en spellen

Beoordelingen Quiz, puzzel en spel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 478 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 478

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

de collega had gelijk: leukste uitje ooit!!

Via een collega van een andere afdeling die The Game al eens gespeeld had kwamen wij in contact met Neverrest. En de collega had gelijk: leukste uitje ooit!!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld...

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld om ons Summer Event met 270 personen tot een onvergetelijke ervaring te maken. En het is ze ook deze keer weer gelukt. Met een groot team hebben ze een geweldige dag neergezet. Het enthousiasme in de voorbereiding, het inventieve in het maatwerk en de professionaliteit op de dag zelf is niet onopgemerkt gebleven. Dank jullie wel, we hebben genoten!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De collega’s hebben een zeer spannende en uitdagende dag ervaren met humor en een knipoog naar een stukje geschiedenis van de stad Alkmaar

Ontzettend prettig samen gewerkt. Kwam ten uiting vanaf het eerste contact wat we onderling hebben gehad. Indien er vragen/onduidelijkheden waren werd hier door het team van Neverrest adequaat op gereageerd. In de uitvoering niets dan lof. Ook hier was de communicatie en inzet van middelen (camerateam) zeer professioneel. De collega’s hebben een zeer spannende en uitdagende dag ervaren met humor en een knipoog naar een stukje geschiedenis van de stad Alkmaar. Indien je budget het toelaat als bedrijf zijnde is het absoluut “value for money”. Have fun, bedankt team Neverrest.

donderdag, 13 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wil je een echt verrassend gaaf en uitdagende ervaring beleven…. PLAY THE GAME!!!

Vanaf de allereerste minuut van het bedrijfsuitje The Game was er verwarring en nieuwsgierigheid bij mijn collega’s… wat gaat er gebeuren, waarom staan we hier, waar blijven ze, en wie zijn ze…? “Jij zit vast ook in het complot, want je hebt het georganiseerd?”. Maar ik wist net zo weinig als de rest. Wat volgde was een prachtig spel met lastig leuke opdrachten, een alertheid op aanwijzingen, een op je hoede zijn voor mysterieuze personen, een verrassing op verbazing…. Van de eerste tot de laatste minuut werd er genoten. Als afsluiting was de film en de onthulling van allerlei voorvallen tijdens The Game, de kers op de taart: verbazing, verbijstering, veel lachen…. Ik ga ook daar niet teveel over onthullen, want het moet geheimzinnig, mysterieus en verrassend blijven. Als NEVERREST invloed op het weer heeft gehad, want ook dat weet je niet, dan zouden ze 4* krijgen. Het was immers regenachtig en koud vanaf halverwege het spel. Ondanks dat bleef iedereen fanatiek en enthousiast het spel spelen, dus daarom toch 5*. Wil je een echt verrassend gaaf en uitdagende ervaring beleven…. PLAY THE GAME!!!

woensdag, 12 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren

“We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren, met name de presentatie vooraf, het meedenken voor o.a. de eindlocatie.
Event wordt ook onze medewerkers als persoonlijk ervaren door herkenningsact waarbij hun priveverhalen in de dag worden verwerkt. Dit raden wij aan om standaard op te nemen in het programma, want dat is toch echt een ontzettend leuke aanvulling! Zorgt voor extreme verwarring
De presentatie op de eindlocatie was hartstikke leuk, echt een climax waar je de hele middag naar toe werkt. Toppresentatie met alle ingehuurde personen erbij.
Een Bedrijfsuitje Groningen waar nog weken over gepraat is en nog steeds over gepraat wordt!”

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk, lekker buiten, goed georganiseerd!

Echt leuk om op zo'n andere manier eens in dit park te zijn. Met wedstrijdelement wat ook voor een leuke dynamiek zorgt.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd onderdeel

Leuk om collega's in actie te zien. Prima afsluiting van onze heidag met het team.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische, we hebben ontzettend genoten!

THE GAME maakte ons bedrijfsweekend helemaal af, ondanks het slechte weer gaven alle collega’s aan een topdag in Maastricht gehad door dit spannend spel. Leuke opdrachten, maar de sms’jes en de Matrix-man maakte de paranoia compleet. Een unieke ervaring waarbij je wordt uitgedaagd en verrast. Maar we hebben ook ontzettend veel gelachen en er nog lang over nagepraat! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuk bedrijfsuitje Maastricht of activiteit in Limburg.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ervaring en iedereen vond het een geslaagde middag.

Op 23 juni hebben wij ons personeelsfeest gehad in Den Bosch met 3 acts in ons programma. Wat was het gaaf, bijzonder en zo paranoia word je ervan. Het begon al met dat je in de gaten houden wordt tijdens het verzamelen van al onze collega’s (best gek en niet weten waar ze staan of zitten). Op het moment dat de radiografisch bestuurbare auto onze groep in komt rijden is het beginnen geblazen.
De groepen verdeeld en iedereen ging vol enthousiasme aan de slag.

Aan het eind van de middag komt iedereen weer bij elkaar en hoor je van iedere groep de verhalen, wat waren ze allemaal enthousiast. De film werd gedraaid en later werden de personen die meespeelde voorgesteld.
Wat een ervaring en iedereen vond het een geslaagde middag.

maandag, 10 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een spel wat ons betreft met 5 sterren

Al weer enkele weken geleden dat wij hebben mogen genieten van een fantastisch weekend waar The Game onderdeel van uitmaakte.
Een spel wat ons betreft met 5 sterren. Wat hebben wij, de ± 200 deelnemers aan het teambuilding spel, genoten van de opdrachten, maar ook de dynamiek en het duistere er omheen. Voor ons was heel Maastricht verdacht. Veel lovende woorden zijn er gevallen naar aanleiding van de teambuilder The Game.
De terugkoppeling na het spel door Gaby was zeker hilarisch te noemen. Chapeau en een groot applaus voor jullie.

maandag, 10 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met topentertainment.

Met ons team hebben we een unieke, meeslepende en verrassende middag beleefd met Social Chaos. Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten zorgden ervoor dat iedereen bloedfanatiek aan de slag ging. Het was een groot feest om iedereen zo op te zien gaan in het spel! Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met top-entertainment.

zondag, 9 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supergaaf bedrijfsuitje met vernieuwende snufjes en verrassende elementen!

Supergaaf bedrijfsuitje met vernieuwende snufjes en verrassende elementen!

zondag, 9 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kapot gelachen

Mijn vrienden en ik hebben ons echt kapot gelachen tijdens ons moorddiner in het Zand in Antwerpen. Iedereen kroop volledig in zijn rol en de 4 uur gingen voorbij in een oogwenk omdat we tussen de gangen aan het speuren waren naar de moordenaar! Vriendelijke spelbegeleiding met duidelijke uitleg en veruit het goedkoopste alternatief voor diner entertainment dat ik kon vinden.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Door diverse personen is al geroepen dat dit de leukste teamdag ooit was, mede door de professionele organisatie.

Voor onze afdeling (65 personen) zijn we een tijd lang op zoek geweest naar een teamuitje dat voor iedereen leuk is. De leeftijd is nogal divers: van 25 tot 65 jaar oud. We kwamen in aanraking met Neverrest. Dit bedrijf kwam meteen heel professioneel over op ons. Ze kwamen met snelle en duidelijke antwoorden op alle vragen die we hadden en overal was een passende oplossing voor. Half september hebben we The Game gespeeld met onze afdeling in Den Bosch. Na een leuke opstart kon de dag beginnen. We beantwoordden vragen die precies het goede niveau hadden. Niet te makkelijk, maar ook weer niet zo moeilijk dat het niet te doen was. Precies goed dus! Tussendoor ontvingen we mysterieuze telefoontjes en berichtjes. Daardoor was zo langzamerhand iedereen paranoïde. Hoort die man die daar zit er nou wel of niet bij? Uiteindelijk de dag afgesloten op een zelf gekozen locatie. Iedereen was enorm enthousiast. Nu, weken later, wordt er nog steeds nagepraat over deze teambuilding Den Bosch. Door diverse personen is al geroepen dat dit de leukste teamdag ooit was, mede door de professionele organisatie. Het zat gewoon heel erg goed in elkaar. Zeker een aanrader!!!!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Leuke escaperoom gedaan. Alles past goed bij het thema en iedereen kan iets doen.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij speelden The Game in Tilburg op een zinderend warme dag. Wat een feest!

Wij speelden The Game in Tilburg op een zinderend warme dag. Wat een feest! We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten, bedankt Stefan, Gaby, mr X en alle andere Neverrest-medewerkers! P.S. Waar kunnen we zo’n leren jas kopen? 

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

Super leuk om te doen met een groep.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt Chris

Je deed het weer hartstikke leuk, altijd verrassend om te zien hoe snel je een leuke dynamiek krijgt in de groep!

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg professioneel, alles klopt tot en met de kleinste details.

Na eerder al The Game gespeeld te hebben, werd het nu Social Chaos. Social Chaos is origineel, grappig, pittig, uitdagend, spannend en ook goed te doen voor mensen die geen ervaring hebben met social media. Het is een spel waarin je wordt uitgedaagd en je echt met elkaar moet samenwerken om tot te oplossing te komen. Het zit super goed in elkaar. Kortom; gewoon doen.
Het is een enthousiaste en prettige organisatie om mee te werken. Niets is teveel of te dol en ze denken super met je mee. De medewerkers zijn stuk voor stuk echte acteurs en vallen geen moment uit hun rol. Pffff…. een beetje paranoia word je er wel van. Maar op een leuke manier. Wij hebben al heel wat events meegemaakt, maar Neverrest steekt er echt mijlenver bovenuit. Erg professioneel, alles klopt tot en met de kleinste details.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Alweer de tweede keer dat we Social Chaos speelden

Alweer de tweede keer dat we Social Chaos speelden. Nu met een nieuwe groep personeel vanuit ons eigen restaurant. Wat wil je nog meer!

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social Chaos is een origineel, leuk, uitdagend, grappig en spannend spel

“Wij hebben met een groep van 26 man Social Chaos gespeeld in Amsterdam. Allereerst wil ik een compliment geven aan het team van Neverrest. Het was vanaf het begin, planning en de dag zelf erg prettig mee samenwerken. Social Chaos is een origineel, leuk, uitdagend, grappig en spannend spel. Zeker een aanrader! Wij hebben als team enorm genoten van deze middag. Iedereen was enthousiast en werd steeds fanatieker in het spel. Wij kijken met veel plezier terug op een super leuk en origineel teamuitje!”

dinsdag, 4 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze jaarlijkse personeelsuitje in Naaldwijk was een groot succes

Onze jaarlijkse personeelsuitje in Naaldwijk was een groot succes. Ik heb mijn collega’s nog nooit zo hard zien rennen om de H@ker te pakken te krijgen!

maandag, 3 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een topdag? (voor 250 personen)

Altijd lastig om met zo’n grote groep (250 personen) een bedrijfsuitje te doen. Maar Neverrest kan het prima aan! Voor iedereen toegankelijk! Een topdag?

maandag, 3 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dagen later wantrouw je nog mensen op straat die er bijzonder uitzien of net iets te lang kijken ?

The Game is echt een aanrader. We namen deel aan het spel in Antwerpen en hebben het centrum vol enthousiasme doorkruist, van de ene opdracht naar de andere. De tijd vloog voorbij, we gingen zo op in het spel door de originele opdrachten en maffe ontmoetingen dat we niet door hadden dat we overal werden gevolgd… Je wordt er wel een beetje paranoia van, dagen later wantrouw je nog mensen op straat die er bijzonder uitzien of net iets te lang kijken ?

zaterdag, 1 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Nog nooit een city game gedaan maar dit is me erg goed bevallen. Eerst wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten maar uiteindelijk heb ik het erg naar mijn zin gehad.

maandag, 27 mei 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01