starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Speel leuke quizen, puzzels en spellen

Beoordelingen Quiz, puzzel en spel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 447 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 447

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd!!!

We hebben de pubgame gedaan als afscheid van twee collega's. Het was erg leuk om dit met alle collega's te doen. Het leuke is dat het en competitief is en je tegelijkertijd op een leuke manier samenwerkt met je collega's. Voor een goede sfeer wordt zeker gezorgd.
Aanrader!

zondag, 29 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische teambuilding voor 90 personen

Onze doelstelling was om een nieuwe groep van ca. 90 collega's met elkaar te laten kennismaken en op een ontspannen manier een leuke dag te bieden. Dat is geweldig gelukt! De Zeepkist GP heeft meerdere spelelementen in zich waardoor het uitermate geschikt is voor gemixte groepen (bijv. op niveau of leeftijd). De organisatie was prima geregeld en de medewerkers van Dukino denken op alle gebieden mee om het tot een succes te maken. Echt top!

dinsdag, 10 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuke middag

Een erg leuke middag gehad waarbij naast de acteurs ook goed duidelijk werd welke rollen opgepakt worden binnen teams, teambuilding op een attractieve wijze met veel lol 

maandag, 9 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw wat een gave escape room!

Wat een gave ervaring hebben wij gehad! En dit smaakt naar meer!
We hebben deze escape room een maand geleden geboekt, en een paar dagen voor af kregen we opeens een SMSje, en het spel begon!
Over alles is na gedacht van af dat je op de loctie komt maar ook de gastvrouw is helemaal in haar rol, en die is spannend! En dan ga je eindelijk de kamer in en wat daar allemaal gebeurt... Dat moeten jullie zelf maar gaan beleven, wij hebben een erg leuke avond gehad!

zondag, 8 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Met een groep van ongeveer 85 man een super middag gehad.

Onwijs gave middag gehad waar iedereen heel fanatiek te werk ging. Dankzij onze eigen slimmigheid en vaardigheden hebben we gewonnen en een groot gevaar voorkomen.
Met een groep van ongeveer 85 man een super middag gehad.

vrijdag, 6 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele interactieve ervaring, easy to use interface, niet zomaar een pubquiz

Eigenaar Niek heeft mijn werkgever, Stichting War Child, zijn PubGames gesponsord aangeboden en we hebben het fantastisch naar ons zin gehad. Zelf gepresenteerd en zelf de app bediend, die erg makkelijk in gebruik is. De vier verschillende games die we hebben gespeeld zorgen voor een andere beleving dan een vragenvuur die je bij een standaard pubquiz hebt. Heel interactief en een echte aanrader. Daar bovenop is Niek erg behulpzaam en denkt hij graag mee.

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het zit echt top in elkaar!

super middag gehad met veel hersenkrakers en pijnlijke buikspieren. Lachend riep ik op een gegeven moment ‘Ik heb nog nooit zo hard gewerkt!’ Heerlijk om zo met de collega’s aan de slag te zijn. Het zit echt top in elkaar!

maandag, 2 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten

Met ons team hebben we een unieke, meeslepende en verrassende middag beleefd met Social Chaos. Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten zorgden ervoor dat iedereen bloedfanatiek aan de slag ging. Het was een groot feest om iedereen zo op te zien gaan in het spel! Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met topentertainment.

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke escape room met flexibel personeel

Om aan te raden

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachen om jezelf

Dit uitje hield ons echt een lachspiegel voor. Ik wist niet dat ons bedrijf zoveel jeukwoorden gebruikt. De spellen eromheen waren heel geschikt en gevarieerd. Goed gedaan.

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een top organisatie met topacteurs..

Onze verwachtingen waren hooggespannen, van anderen hadden we immers gehoord dat 'Social Chaos' een echte aanrader was. Jaren geleden speelden wij al eens 'de Game'; we konden ons niet voorstellen dat dit spel nog leuker (of zelfs even leuk) zou zijn. We speelden Social Chaos op een met zonovergoten dag in Den Bosch. Vanaf moment één zaten we er midden in. De deelnemers streden om wie naar buiten mocht gaan (want ja, de zon..), maar ook binnen vergat iedereen de tijd. De een bloedfanatiek, de ander observerend, een derde die zich echt op het teamgevoel focust. Mooi om te zien hoe alle karakters door zo'n spel uitvergroot naar boven komen. Wij kijken terug op een fantastische teamdag vol dynamiek, spanning en plezier. Wat een top organisatie met topacteurs.. En die hooggespannen verwachtingen? Die zijn meer dan overtroffen!

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ontzettend leuke dag hebben jullie ons bezorgd

Wat een ontzettend leuke dag hebben jullie ons bezorgd. Een nieuw gevormd team wat samen moet werken is altijd een hele klus en toch zijn jullie er in geslaagd de eerste stappen te zetten in een mooi opgezet spel.
Mooi om te zien hoe goed dit spel in elkaar zit en hoe fanatiek iedereen mee deed. Zeker de moeite waard voor groepen die op een ontspannen manier toch fanatiek aan de slag wilt gaan.

Complimenten en bedankt voor deze leuke dag!

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social media chaos als afdelingsuitje

Recencie afdeling Communicatie VNG
We kozen voor Social media chaos als afdelingsuitje, omdat we uitgedaagd wilden worden en plezier wilden hebben.
En dat is beide goed gelukt! Super leuk om als ware speurneuzen, met hulp van alle mogelijke apps en social media, de crimineel te ontmaskeren.
Dank team!



woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.

Bedankt voor de professionele organisatie.

Ik heb erg leuke reacties gehad op het spel, de acteurs en de organisatie van Social Chaos.

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.


woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

supergave middag

We willen jullie team geweldig bedanken voor de supergave middag die we met jullie beleefd hebben.
Iedereen werd gelijk meegezogen in het spel en werd steeds fanatieker naar mate de tijd vorderde.
Wat een belevenis was het! De acteurs zaten zo goed in hun rol, complimenten!
Die avond is er nog lang over nagepraat, steeds weer kwamen de spelelementen naar voren en iedereen heeft ervan genoten.

Nogmaals bedankt en we kunnen jullie zeker aanbevelen bij andere groepen/bedrijven.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest. Nadat we twee jaar geleden al The Game hadden gespeeld in Haarlem, hebben we dit jaar Social Chaos mogen beleven in het centrum van Utrecht. En een beleving was het! En na afloop was de film en terugkoppeling hilarisch. Dank voor de geweldige dag en hopelijk ontwikkelen jullie snel een derde game, die komen we dan ook zeker weer beleven. Dank namens heel Southfields.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

één grote speeltuin voor volwassenen!

Een van de hoogtepunten binnen ons bedrijf is toch wel het personeelsweekend, waarin elk jaar weer een samenwerkingsactiviteit in een andere stad centraal staat. Na al die jaren hebben we al heel wat activiteiten gedaan, maar dit is allemaal niet te vergelijken met het spel Social Chaos die wij in Arnhem hebben gespeeld. In verschillende teams moet je met elkaar allerlei puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren, binnen en buiten. Alleen door samen te werken gaat dit lukken, want iedereen heeft een andere taak. In het spel komen diverse elementen aan bod: samenwerken, spanning en sensatie, breinbrekers, speurtochten naar verschillende personages die rondlopen (overigens fantastische acteurs!) en voornamelijk heel veel lol. Daarnaast leer je ook nog eens de stad kennen waar je het spel speelt (in ons geval Arnhem). Kortom, het was één grote speeltuin voor volwassenen!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze hele groep heeft zich enorm vermaakt en we werden goed begeleid, topmiddag!

Gedurende het hele proces was de organisator bereid om met ons mee te denken om een zo goed mogelijk evenement neer te kunnen zetten. Medieval Machines was een enorm succes. Wij kwamen met een groep engineers die zich helemaal stortte in het mechanische aspect en vervolgens zeer vermaakte met het spelaspect. Dit alles onder hele fijne begeleiding. Ik ben helemaal tevreden.

maandag, 10 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek uitje!

Na een geweldig personeelsuitje vorig jaar, lag de lat dit jaar erg hoog nog iets leukers te bedenken. We kwamen uit bij Social Choas. En wat was dat een goede keus. We hebben een enorm gave dag gehad waarbij alle collega’s enthousiast waren en maar wat graag wilden winnen. Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding/samenwerking, uitdaging, fanatisme, spanning en sensatie, gezelligheid en grappige/verrassende elementen. Daarbij vonden we de quotes en videobeelden bij de prijsuitreiking vonden een enorm toegevoegde waarde. Dank aan de Game master Dick, de acteurs en dank aan de organisatie Neverrest voor het organiseren van dit te gekke uitje.

maandag, 10 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een top spel!

In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!

donderdag, 6 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape Room zit erg leuk in elkaar

De begeleiding was erg goed en we hebben het spel prima bij ons op kantoor gespeeld. Communicatie met de organisatie loopt gemakkelijk en vlot.

woensdag, 5 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader, erg indrukwekkend

Moeilijke keuze om uit de vele aanbieders een activiteit te kiezen. Wij hebben voor dit moordspel gekozen omdat dit op locatie van het bedrijf kan en het er heel interessant en spannend uit zag. Wij hebben geen spijt van onze keuze, integendeel. Wij waren erg verrast over hoe uitgebreid alles is. Heel indrukwekkend, tot ver in detail uitgewerkt en wat ons betreft absoluut een aanrader.

woensdag, 5 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig spel, je gaat er volledig in op.

Fantastisch spel. Zit enorm goed in elkaar. Je gaat er volledig in op. Als je van spannende Netflix series houdt over serie killers of graag detective series kijkt, dan is dit een spel voor jou. Wat een geweldig ontknoping. Ik wil er nog een spelen en wel heel snel!

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super mooi gemaakt, echt een beleving!!

Wij hebben de Gold Mine gedaan maar komen zeker terug voor de andere kamers.

dinsdag, 4 februari 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01