starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Speel leuke quizen, puzzels en spellen

Beoordelingen Quiz, puzzel en spel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 493 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 493

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De pubquiz was geweldig en goed georganiseerd! Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke prijsuitreikingen en veel interactie!

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad.

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad. Er wordt nu weken later dan ook nog steeds over gepraat. Het wordt voor mij erg lastig om dit succes volgend jaar te overtreffen!

zondag, 28 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd

De kinderen hebben zich kosteloos vermaakt.

vrijdag, 26 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische middag/avond gehad!

Chris heeft gezorgd voor een geweldige pubquiz. Hij speelt goed in op het publiek en krijgt iedereen enthousiast. Mijn collega's en ik vinden het voor herhaling vatbaar!

vrijdag, 19 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer geslaagde dag om op terug te kijken

De dag was goed georganiseerd, als organisator heb je er geen omkijken naar en daardoor heb ik ook zelf kunnen genieten van het spel.
Het spel was inspirerend, afwisselend en de bezoekjes van de organisaties werden als zeer prettig ervaren, zeker als we weer een klein zetje in de goede richting kregen.
Medewerkers waren enthousiast en ik heb vanochtend nog wat leuke anekdotes gehoord die gisteren niet genoemd zijn in de afronding.
Kortom een zeer geslaagde dag om op terug te kijken.

dinsdag, 16 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke, super georganiseerde dag gehad

Hele leuke, super georganiseerde dag gehad. Uitstekend geregeld en iedereen heeft het van begon tot eind naar zijn zin gehad!

maandag, 15 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het zit echt top in elkaar!

Super middag gehad met veel hersenkrakers en pijnlijke buikspieren. Lachend riep ik op een gegeven moment ‘Ik heb nog nooit zo hard gewerkt!’ Heerlijk om zo met de collega’s aan de slag te zijn. Het zit echt top in elkaar!

maandag, 15 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen was razend enthousiast

Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd. Echt iedereen was razend enthousiast en de eerste positieve reacties druppelden al binnen in mijn mailbox. Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan een pas nieuw gevormd, team welke samen moet gaan werken. De eerste stappen zijn hiermee gezet en dit allemaal dankzij jullie. Complimenten aan de organisatie van deze dag en de waanzinnige manier hoe jullie dit hebben opgezet.

woensdag, 3 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een top spel!

In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!

dinsdag, 2 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gewoon een middag met topentertainment

Met ons team hebben we een unieke, meeslepende en verrassende middag beleefd met Social Chaos. Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten zorgden ervoor dat iedereen bloedfanatiek aan de slag ging. Het was een groot feest om iedereen zo op te zien gaan in het spel! Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met topentertainment.

maandag, 1 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke, gezellige sponsoravond gehad o.l.v. de pubquizmaster

Eigenlijk alleen lof. Vooraf snel en goed overleg via de mail over reservering. Goed georganiseerde avond met leuke quiz. Veel plezier en humor. Zodra het weer mag organiseren wij graag weer een pubquiz o.l.v. de pubquizmaster voor onze sponsoren.

maandag, 18 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het leuk & spannend

maandag, 18 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Gezellige quiz, heerlijk eten, sfeervol en een aanrader voor iedereen.

woensdag, 13 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagend, altijd anders en echt good fun ouderwets lachen

De quizen zijn altijd uitdagend en leuk om met elkaar te puzzelen op de uitkomsten. De begeleiding is goed georganiseerd maar ook echt grappig. We zijn eraan begonnen en blijven steeds meedoen en zien er steeds naar uit.

donderdag, 7 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige PUBQuiz met een Quizmaster die op de doelgroep inspeelt

Prometheus, personeelsvereniging TU Delft is een grote fan!
Onze leden kijken uit naar de regelmatige Quizzen dat Chris verzorgt bij ons in de Botanische Tuin. De teams doen vol overgave mee en de onderling wedstrijd mentaliteit, aangemoedigd door Chris, maakt de avond compleet.
Met een PUBQuiz op locatie leer je collega's op een ander manier kennen!
Doen is ons advies.

woensdag, 6 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een perfecte quizavond met een gezonde dosis humor en kennis!

Al jaren werken wij vanuit Dorpshuis Dinteloord en Sportcafé de Buitelstee samen met de Pubquizmaster en elk jaar is het een groot succes. Chris en zijn team zorgen altijd voor een dynamische quiz die vlot verloopt. De quiz is in combinatie met de presentatie een goede formule. Zij weten humor, diversiteit en actualiteit met elkaar te mengen en op die manier elke editie elk team uit te dagen.

maandag, 4 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Deze master doet bij ons team het fanatisme ontluiken!

De pubquizmaster is scherp van geest en brengt de quiz met een hoge dosis humor. Wij kijken altijd uit naar de maandelijkse zondagmiddag. Superfanatiek doen we altijd mee!

zaterdag, 2 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een middag om nooit meer te vergeten!

Ik vond het spel echt fantastisch. We kregen opdrachten binnen via de app en van ons werd gevraagd om deze opdrachten binnen 10 minuten te voltooien. De opdrachten waren super creatief/uniek en we hebben zeker 80 procent van de opdrachten kunnen uitvoeren! Voor ons was dit spel in eerste instantie bedoeld als vermaak met het gezin. Nadat we dit spel gespeeld hebben kunnen we best concluderen dat we dit nog wel een keer zouden willen doen, ook al mogen we weer andere dingen doen buiten.

vrijdag, 1 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Altijd een feestje met de pubquizmaster!

Om onze verjaardagen op een ludieke manier met onze vrienden te vieren, hebben wij de Pubquizmaster ingehuurd. Op een humoristische manier weet Chris de quiz te hosten, hij voelt de sfeer goed aan, “petje op petje af” is een grappig intermezzo en de manier waarop Chris de tussen- en eindstand bekend maakt is echt hilarisch! De reacties van onze gasten waren alleen maar positief! De vragen zijn verrassend en qua niveau precies goed, kortom de quiz zit strak in elkaar! Aanrader!

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De pubquiz is echt een feestje!

Een quiz van De Pubquizmaster staat garant voor een gezellige middag of avond met uiteenlopende vragen en veel humor. Echt een aanrader!

woensdag, 29 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was fantastisch, iedereen heeft veel plezier gehad, als dit Corona-gedoe over is willen we weer een quiz

Iedereen heeft een leuke avond gehad, en veel gelachen. Van verschillende kanten kreeg de PV de vraag het nog eens te organiseren, en toen kwam dat domme virus ineens roet in het eten gooien.

maandag, 27 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Cabin in the Woods bij Escape World heeft mijn toch wel hoge verwachtingen overtroffen! De aankleding en sfeer was helemaal goed, ogenschijnlijk gezellig, maar ook creapy. De puzzels staken heel goed in elkaar, met verrassende wendingen en uitkomsten.

donderdag, 23 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend gezellig avond uit dat georganiseerd wordt door professionals die heel veel humor hebben

9 nou ja eigenlijk gewoon een 10. Geweldig om in het theater te hebben!

maandag, 20 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Door jullie aanpak heeft de Zeelandia Pubquiz een vaste plek verworven op onze jaarlijkse activiteitenkalender

Doordat er nog weken wordt nagepraat over hoe leuk de Pubquiz weer was, groeit het aantal teams elk jaar weer! Heerlijk om te zien hoe fanatiek de teams opgaan in de vragen maar altijd in een goede sfeer en met veel humor. Daardoor heeft de Pubquiz een vaste plek op onze activiteitenkalender verworven. Bedankt Chris en Marjan.

zondag, 19 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te leuk!

Wat een leuk en creatief idee, een doe het zelf pubquiz! werkt ook goed samen in combinatie met een skype verbinding en een wijntje erbij! Wij hebben het leuk gehad!

woensdag, 15 april 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01