starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Leuke en spannende uitjes op het water

Beoordelingen Uitjes op het water

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 26 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 26

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Grandioos

Echte een aanrader, boot afgehuurd voor personeelsvereniging, alles klopte, gezellige avond gehad met leuk entertainment, heerlijk eten en een super bediening.
Kortom zoek je een gezellige avond, ga met de MS de Jordaan

maandag, 24 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

helemaal geweldig !!

Top ontvangst ! Lekker eten , genoeg te drinken , entertainment is ook geweldig we hebben lekker gedanst op super leuke muziek ! Super lief en aardig personeel ! Echt een aanrader wij komen zeker nog een keer terug !! Enigste nadeel is dat het een uurtje te kort is voor ons mocht het wat langer duren ?

zondag, 2 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Wij hadden vanavond ons vrijwilligers uitje op de MS Jordaan. Complimenten aan iedereen, de bediening, entertainment en de kok, het was een fantastische avond, super gezellig en heeeerlijk gegeten!

donderdag, 12 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top avond

Gezellig personeel en muziek.

zondag, 22 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

top avond gaat te snel voorbij

Super avond gehad heerlijke muziek top bediening een dikke 10 en heerlijk gegeten.
Wij gaan 20 juni deze boot huren om onze huwelijk te voltrekken en te vieren

donderdag, 5 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

We hebben de Qrafter een middag gehuurd op de Loosdrechtse plassen, voor twee gezinnen met kinderen. Prima bevallen. Lekker stil en geen uitlaatgassen, stabiel, en met voldoende ruimte voor de kinderen om rond te lopen en te hangen. Makkelijk aanleggen bij eilandjes om te zwemmen. Het varen zelf is een fluitje van een cent, ook voor minder ervaren schippers.

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In één woord geweldig

10 augustus met mijn vrouw, zoon en schoondochter meegevaren op de MS De Jordaan ter ere van de verjaardag van mijn vrouw. Vanaf het ontvangst tot het vertrek was het één feest. Leuke muziek, lekker eten en drinken en niet vergeten gezellige gasten. De boot heeft een inrichting alsof je in een Jordanese huiskamer bent beland. De zanger zweepte het publiek op en iedereen deed mee. De muziekbingo was ook heel apart. Kortom dit moet je meegemaakt hebben. Ook mijn complimenten aan het personeel TOPPIE!!!

zondag, 11 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In een woord geweldig

De hele tijd van het begin tot het eind is het feest geweldige bediening echt geweldig

vrijdag, 19 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en heerlijk geweest!
Zo'n uitje is nergens anders te vinden!
Zo vrolijk wordt je hier van,geweldige mensen!

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig afscheid van het weekend

Een dikke 10 lekker ontspannen iedereen zingt een lied of het nu nederlands, opera, operette, of Franstalig is gewoon een heerlijke sfeer. Top

vrijdag, 12 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en heerlijk geweest!
Zo'n uitje is nergens anders te vinden!
Zo vrolijk wordt je hier van,geweldige mensen!

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is altijd pret op deze 'foute' jordanese boot.

Het is altijd pret op deze 'foute' jordanese boot.

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en heerlijk geweest!
Zo'n uitje is nergens anders te vinden!
Zo vrolijk wordt je hier van,geweldige mensen!

dinsdag, 25 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

André’s open podium topavond

Andre’s open podium elke maand weer genieten van het accordeonspel van André en de geweldige zangers en zangeressen die spontaan een liedje zingen

woensdag, 19 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk dagje op het water

Bedankt voor de geslaagde dag. We hebben met onze collega's een onvergetelijk dagje gehad.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastisch vrijgezellenfeest

Door mijn vrienden verrast met een avondje op de MS de Jordaan. Schor van het zingen. Wat een feestje kunnen jullie er van maken :-)

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuk en gezellig team!

Geven veel persoonlijke aandacht en tips.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Absolute aanrader!

Wij hebben al meerdere keren een skûtsje gehuurd inclusief schipper Dirk. Onwijs leuke ervaring. Naast het feit dat het een professioneel bedrijf is zijn het ook nog eens erg aardige mensen.

dinsdag, 19 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

Ik vond het een superleuke ervaring! Eerst was het best lastig, maar na een paar minuten vloog ik boven het water. Goede uitleg. Het liefst zou ik snel weer een keer gaan!

maandag, 3 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Elke cent waard!

Samen met mijn vrienden een onvergetelijke dag gehad. Wel wat nat geworden door de wind en het opspattende water, maar was elke cent waard.

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dagje Amsterdam

De beste manier om Amsterdam te leren kennen, en wat hadden we lekker weer. Echt een superdag gehad op de sloep. Wij hebben ons goed vermaakt.

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

AKD

Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen door Miranda en hadden we een heerlijke boerenlunch. Na de uitleg / indeling gingen we op weg met de Kevers. De Keverrally inclusief pit stop met Angry Birds spel was ontzettend leuk en zeker een aanrader. De route was erg mooi en sowieso is het ontzettend leuk om in een oude Kever cabrio te rijden. We hebben erg veel lol gehad onderweg! Na de prijsuitreiking hebben we heerlijk gebarbecued en onze avonturen gedeeld bij restaurant Tijsterman, wat ook heel goed verzorgd was.
Al met al was het een superleuke dag waar we met plezier op terug kijken! Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!

donderdag, 10 oktober 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Loyens en Loeff

Rallykever heeft ons een geweldige dag bezorgd met een leuke en leerzame workshop paardenmelkerij, varen met fluisterboten (het is dat we zo’n lol hadden anders hoorde je ons echt niet aankomen!) en een overheerlijke barbecue. Ook de keverrally was leuk, wat hebben wij genoten en gelachen. Iedereen vond de opgepimpte kevers leuk! Dankzij de enthousiaste begeleiding was het super en leuk, wij hebben allemaal genoten! Echt aan aanrader voor iedereen! Super bedankt!

woensdag, 9 oktober 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

CRH Groep

Ik wil jullie beide bedanken voor de geweldige dag die we de 21 september bij jullie gehad hebben op de gezinsdag van ons bedrijf met 60 volwassenen en 38 kinderen! Ik krijg niet anders dan enthousiaste verhalen en ervaringen van allerlei mensen die meegedaan hebben. Groot en klein heeft het geweldig gevonden We hebben alle wind letterlijk mee gehad qua weersomstandigheden….zon en een blauwe lucht! Voor velen van ons was het verrassend hoe mooi het rondom Nieuwveen is. Jullie hadden een erge mooie route uitgezet met leuke vragen en opdrachten die voor jong en oud zeer toegankelijk waren. Het rijden in de kevers en VW busjes was echt een verhaal van vooral Toys For the Boys, maar er zijn ook vrouwen geweest die het heel spannend vonden om in een oldtimer te rijden. Het gekook was een daverend succes. Heel veel mensen stonden versteld van hun eigen kunnen. Het was dan ook wel een ontzettend enthousiast team wat ons begeleidde naar een uitgebreid buffet vol meer heerlijke hoogstandjes. Om acht uur sloten we af met koffie en heerlijke, door de kinderen zelfgemaakte bonbons. De kleinere kinderen vonden het erg leuk om te prutsen met chocolade maar de grotere hebben zich echt serieus op het bonbon maken gestort! Jullie timing was perfect waardoor iedereen met een prima gevoel na de koffie richting huis vertrok. Ik kan niet anders doen dan onze positieve ervaring proberen te delen met mensen die ik/we tegen komen op zoek naar een leuk uitje! Nogmaals dank en ook voor de leuke foto’s die jullie die dag van onze groep geschoten hebben!

dinsdag, 24 september 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Directie secretaresse

We hebben een heel erg leuk personeelsuitje gehad. Een combinatie van rally rijden, wijproeverij en een heerlijke bbq. Het succes wat mede te danken aan het geweldige enthousiasme van de organisatie van de keverrally!

maandag, 8 april 2013

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01