tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Online workshop Idyllisch landschap schilderen

Omschrijving

Leuke online schilderworkshop waar je, ongeacht ervaring en talent, een mooi idyllische landschap kunt schilderen. Onder de professionele begeleiding van kunstenaar Arben Brahimaj ga je in twee uur een mooi landschap schilderen.

Je hebt een doek van 40x50 cm op jouw keukentafel liggen, acrylverf ernaast, penselen, beker met water en een keukenroller. De laptopcamera staat aan. Zo beginnen we, om vervolgens op de vleugels van de fantasie te vliegen, met kleuren en penselen naar plekjes waar jij graag wilt zijn. Terwijl de tijd door tikt, verschijnen er bergen met sneeuw op het doek, met blauwe lucht en soms witte wolken als achtergrond, rivieren, mooie heuvels en velden. Bij elk landschap hoort een bepaalde sfeer, of het nou bergen uit Canada in de herfst of winter zijn, of de Oostenrijkse Alpen in de zomer, dat valt door jou met kleuren en creativiteit te ontdekken. Je leert hoe je met acryl verf en minimale middelen een groter effect kunt bereiken. Waarbij je ook verder wegwijs wordt in het opzetten van grote structuren, tot de verdere uitwerking van vlakken, vormen, structuren en tonen. Zo leer je de voorstelling van uw fantasie beter tot uitdrukking te brengen.

Aan het eind van zo’n workshop hangt een zelf geschilderd landschap thuis aan jouw muur.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 36,50 per persoon (excl. BTW)
8 tot 60 personen
2 uur
Online
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01