starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Online Kerstuitjes

Sfeervolle online uitjes waardoor je gelijk helemaal in de kerststemming komt!

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Online

De Kerstman houdt er mee op! En waarom? ‘De Noordpool verdwijnt snel en m’n sleeën werken niet meer’. Als we niet snel iets doen, vind jullie wellicht geen cadeautje onder de Kerstboom. Wie neemt mij taken over? Welk team is er creatief en inventief genoeg om er voor te zorgen dat het Kerstfeest dit jaar door gaat?

Prijs
Vanaf € 21,18 per persoon
Aantal
12 t/m 1000 personen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Online

Kom online samen met je collega’s, vrienden of familie deze kerst! Met de online kerstmuziek bingo kun je op een gezellige manier toch samen zijn. Laat zien wie de meeste kerstliedjes kennis in huis heeft en zing gezellig mee.

Prijs
Vanaf € 9,95 per persoon
Aantal
5 tot 500 personen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Online

De kerstman vertelt een verhaal over het bedrijf en de medewerkers! Tussendoor presenteert hij verschillende puzzels en vragen passend bij het thema. Fun gegarandeerd! Door onze live presenterende kerstman krijgen jullie dat echte december gevoel. Wij zorgen dat jullie bedrijf het jaar gezellig afsluiten.

Prijs
€ 18,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01