tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2 lightbulb pine-tree

Online kerstspel - Wie helpt de kerstman het beste?

Wat ga je doen?

Voor een doldwaas avontuur tijdens jullie online kerstborrel of kerstfeest met familie, vrienden of collega’s is dit het perfecte spel om helemaal in de kerstsfeer te komen. Zet je kerstmuts maar op en schiet online de kerstman te hulp.

Kerst komt er weer aan en er wordt topdrukte verwacht. Om er zeker van te zijn dat de kerstman alle cadeautjes op tijd en bij de juiste adressen bezorgt, heeft hij wel wat hulp nodig en die hulp gaan jullie hem geven. In teams gaan jullie strijden om de titel: de beste helpers van de kerstman. Deze game zit vol hersenkrakers, raadsels en opdrachten waarvoor samenwerking en creativiteit bovenaan het verlanglijstje staan.

Deze gezellige hybride game kan online, op locatie, buiten of thuis gespeeld worden en gaat zo voorbij aan fysieke beperkingen, lockdowns en tijds- of landsgrenzen en is dus ook ideaal voor internationale gezelschappen. Kan gespeeld worden via diverse online platforms als Zoom of Teams.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
10 tot 500 personen
1,5 tot 2 uur
Nederlands, Engels en Duits
1
Let op! Online
Goed om te weten:
  • Vanaf 10 jaar
  • Benodigdheden worden digitaal toegestuurd
  • Live presentatie vanuit studio
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?