starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Mountainbiken of fietsen door de Loonse en Drunense Duinen

Wat ga je doen

Op zoek naar een actief uitje in de buitenlucht? Stap op de mountainbike met vrienden, familie of collega’s en verken al fietsend de mountainbikeroute van de Loonse en Drunense duinen.

Met de meest populaire mountainbikeroute naast de deur, ben je verzekerd van een geweldige activiteit! Fiets de uitdagende zwarte route van 26 kilometer of houd het iets simpeler met de groende route van 16 kilometer. Voor de echte sportieveling kunnen de routes gecombineerd worden tot één lange route!

Liever on-road?
Bewonder het prachtige bos- en heidelandschap en de mooie zandverstuivingen, afgewisseld met een pauze in één van de vele pittoreske horecagelegenheden in dit gebied. Stap op een toerfiets of elektrische fiets. Voor duo’s zijn er tandems en de kids kun je meenemen in een bakfiets.

Voor iedere wens en groep zijn er goede fietsen te huur, aangevuld met extra materiaal zoals helmen, kinderzitjes of een GPS met voorgeprogrammeerde routes. Er zijn diverse arrangementen te boeken inclusief eten en drinken of overnachting. Zo kun je een perfect programma samenstellen voor jouw vriendenuitje, familiedag of personeelsuitje.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01