Mountain biking
Voor de échte fietsfanaten

Zoek een activiteit

Lekker crossen over heuvels en in bossen op een mountainbike

Met een mountainbike beleef je een actief fietsavontuur over onverharde paden, door bossen en weiden met kuilen, hobbels, beklimmingen en afdalingen. Onderschat dit uitje niet want soms is het best ruig en een beetje conditie en behendigheid is dan wel fijn.

Trek er zelf op uit en huur een MTB of neem deel aan een tocht en trek er tijdens een actief vriendenuitje of voor het vieren van een vrijgezellenfeest samen op uit met een instructeur of gids of leer de fijne kneepjes van het mountain biking tijdens een mountainbike clinic.

Ga mountainbiken op de Veluwe, een van de heuvelruggen, in een duinlandschap of in het Limburgse landschap. Maar ook in de meeste bossen kun je je prima uitleven op speciale paden. Het tempo en de zwaarte van het parcours bepaal je uiteindelijk zelf, zodat deze razend populaire fietssport nu voor iedereen toegankelijk is geworden.

€ 27,50 per persoon
10 tot 80 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in het midden van het land of op onze locatie in Veenendaal
Sportievelingen opgelet! Met de Mountainbike Challenge test je je conditie als je voortploetert door de modder, over bochtige weggetjes en langs steile hellingen. Een leuke groepsactiviteit, waarbij iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. Onder professionele begeleiding oefen je om je mountainbike onder controle te krijgen, leer je alles over veiligheid en fiets je een prachtige route.
€ 26,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor wie zomaar even weg denkt te fietsen op een mountainbike, doet er verstandig aan om eerst wat ervaring op te doen via onze Mountainbike clinics in Amersfoort. Met een niveau voor beginners en voor gevorderden leren we jullie de fijnste kneepjes van het mountainbiken.
€ 25,00 per persoon
4 tot 15 personen
Onze locatie in Deurningen, ligt dichtbij het Hulsbeek en centraal in Twente. Het is dan ook dé perfecte uitvalsbasis voor een mountainbike tour! Dwars door de bossen en het prachtige coulisselandschap weten wij de aller- mooiste trails te vinden.
€ 15,00 per persoon
Maximaal 30 personen
Een stoere mountainbiketocht door de mooie omgeving van Valkenswaard. Er zijn 2 routes mogelijk, 20 of 40 kilometer, u bepaald!
Vanaf € 10,00 per persoon
1 tot 500 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Limburg
Bij ons hebben jullie met een fiets huren in Valkenburg niet alleen zeer veel keus uit verschillende soorten fietsen, maar hebben wij ook diverse fietsroutes voor jullie op een rijtje gezet. Daarnaast hebben wij bij wijze van een compleet uitje ook talloze fietsarrangementen samengesteld.
Vanaf € 10,00 per persoon
Vanaf 1 persoon
Loonse en Drunense Duinen
Stap op de fiets met je vrienden, familie of collega’s en verken al fietsend een van de mooiste natuurgebieden van Brabant.
Vanaf € 20,00 per persoon
6 tot 30 personen
Ervaar hoe leuk mountainbiken kan zijn op een echt parcours. Dit parcours ligt in één van de mooiste bos en duingebieden van Zuid Holland. ATB - Katwijk organiseert clinics voor elk niveau. Tijdens de clinic leer je al de facetten van het mountainbiken. Wij beschikken over moderne fietsen in verschillende afmetingen. Een mountainbike clinic is echt bedoeld voor de sportievelingen!
Vanaf € 47,50 per persoon
2 tot 9 personen
Plan een sportief dagje met familie, vrienden of collega’s en maak een mooie tocht op een E-mountainbike door de prachtige natuur rondom de Kempische bossen bij Eersel.
€ 5,00 tot € 150,00 per persoon
6 tot 1000 personen
Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellendag of ander groepsuitje als u van spanning, actie en veel fun houdt, dan moet u bij Outdoor Point zijn!Wij bieden diverse uitjes en arrangementen aan voor groepen vanaf 6 tot 1000 personen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties