starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Mixed Paintings - Schilderworkshop

Wat ga je doen

Wellicht is het fotomozaïek u wel bekend: van meerdere foto's wordt 1 er één mooi beeld gecreëerd. Maar wat dacht u van een beeld vol kunstwerken gemaakt door uw medewerkers of uw team? Wij maken gebruik van deze techniek in de schilderworkshop Mixed Paintings.

Een unieke fotomozaïek, speciaal gemaakt door uw medewerkers! De schilderworkshop Mixed Paintings gaat als volgt. Elke medewerker maakt zijn of haar eigen kunstwerk op doek. De doeken zijn 30 bij 40 cm groot. U kunt namens de organisatie een thema meegeven aan de medewerkers, zodat er een lijn in de schilderijen zit.

Uiteraard mogen de medewerkers de doeken meenemen naar huis, maar niet voordat daar een mooie foto van is gemaakt. Alle foto’s gebruiken we voor het kunstwerk die op het bedrijf komt te hangen, de fotomozaïek! Het logo of een van de stockfoto's van uw bedrijf kan bijvoorbeeld als hoofdfoto dienen. Een mooi visitekaartje bij de receptie.

Interesse in deze schilderworkshop? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand aanvraagformulier!

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01