tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportieve uitjes
Meerkamp

Competitie, uitdagingen en fun alom met de leukste spellen

De term meerkamp komt uit de atletiek en betekent dat er binnen een bepaalde tijd verschillende atletiekonderdelen afgelegd moeten worden. Voor jouw uitje met vrienden, collega’s of vriendinnen hoeft het natuurlijk niet zo serieus te zijn. Zie het meer als een aantal sportieve, ludieke activiteiten die voor je zijn opgezet en die je kunt doen in een circuit.

Natuurlijk kunnen tijd en behaalde punten hiervan onderdeel zijn, maar het belangrijkste is dat jullie individueel of in teams lekker bezig zijn en alles er uit halen wat er in zit. Er zijn zeskampen, tienkampen of een aantal uitdagingen in een bepaald thema zoals beachgames, highland games, sterrenslag of expeditie Robinson proeven.

Met behulp van allerlei leuke materialen wordt een meerkamp een perfecte combinatie van inspanning, genieten, lachen en ontspanning. Lekker samen bezig zijn in de buitenlucht is goed voor iedereen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01