tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer actieve spellen
Levend tafelvoetbal

Ga het duel aan met de levende uitvoering van het bekende tafelvoetbalspel

Stap en trap in een levend spelletje tafelvoetbal

Een potje tafelvoetbal is al leuk, maar levend tafelvoetbal is pas echt een beleving. Net als bij het originele spel, maar dan uitvergroot met jezelf en je teamgenoten in de hoofdrol. Echt lachen wanneer je teamgenoot een onverwachte wending maakt en jij terugvalt, omdat je met elkaar vastzit aan een lang elastiek. Een hilarische manier van voetballen, waar twee teams elkaar te slim af proberen te zijn.

Lees verder

Een zeer apart voetbaluitje waarbij je waarschijnlijk nog nooit zoveel om hebt kunnen lachen. Levend tafelvoetbal is als invulling voor van alles geschikt. Als bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding, maar ook als gezellig familie-uitje of actief vriendenuitje. Terwijl het ook steeds meer in trek is als vrijgezellenfeest.

Vaak aangeboden door een indoor fun center of attractiecentrum, als onderdeel van meerdere hilarische en sportieve activiteiten, maar ook te huren voor op eigen locatie.

Weergave:
1 uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01