starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Levend tafelvoetbal

Goal! Scoor een fantastisch doelpunt met levend tafelvoetbal tijdens deze uitjes

Stap en trap in een levend spelletje tafelvoetbal

Een potje tafelvoetbal is al leuk, maar levend tafelvoetbal is pas echt een beleving. Net als bij het originele spel, maar dan uitvergroot met jezelf en je teamgenoten in de hoofdrol. Echt lachen wanneer je teamgenoot een onverwachte wending maakt en jij terugvalt, omdat je met elkaar vastzit aan een lang elastiek. Een hilarische manier van voetballen, waar twee teams elkaar te slim af proberen te zijn.

Een zeer apart voetbaluitje waarbij je waarschijnlijk nog nooit zoveel om hebt kunnen lachen. Levend tafelvoetbal is als invulling voor van alles geschikt. Als bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding, maar ook als gezellig familie-uitje of actief vriendenuitje. Terwijl het ook steeds meer in trek is als vrijgezellenfeest.

Vaak aangeboden door een indoor fun center of attractiecentrum, als onderdeel van meerdere hilarische en sportieve activiteiten, maar ook te huren voor op eigen locatie.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

Tafelvoetballen ken je waarschijnlijk wel uit de sportkantine of kroeg. Maar je kunt nu ook lekker actief Levend Tafelvoetballen! Je zit vast aan een buis en speelt dit op een speciaal kunstgrasveld. Een uniek uitje voor je sportteam, vriendendag, familiedag of teambuilding.

Prijs
€ 16,00 (8 t/m 11 jaar € 11,00) per persoon
Aantal
Vanaf 14 personen
Locaties
Voorst
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Bij ons ontdek je een uniek pakket: op ons evenemententerrein bieden we meer dan 25 outdoor activiteiten voor 1 vaste prijs! Ons landgoed herbergt 14 hectare aan natuur, en is dé ideale setting voor een sfeervolle dag met activiteiten. Je betaalt niet voor 1 losse activiteit, maar kun je kiezen uit wel 25 mogelijkheden. En je kunt deze onbeperkt kiezen gedurende 2,5 uur!

Prijs
Vanaf € 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Holten
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Onze Challenge Day is een dag vol uitdagende outdoor activiteiten. Dus nodig je collega's, vrienden of familie uit voor een dag vol spel en plezier! Even met zijn allen je lekker uitleven met drie grote en drie kleine buitenactiviteiten die jullie zelf mogen uitkiezen. Denk aan hindernisbanen, kracht wedstrijden, levend tafelvoetbal en sport.

Prijs
Vanaf € 19,50 per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Nieuw

Dit is echt een uitje met 100% fun garantie! Je vrienden, collega’s of familieleden zullen versteld staan van wat je nou weer voor ze hebt geregeld. Dit hebben ze namelijk nog nooit eerder gezien! Laat ons een levend tafelvoetbal van maar liefst 16 meter lang op het strand neerzetten. Iedereen heeft weleens de handgrepen van een tafelvoetbal vastgehad. Maar zelf in een tafelvoetbalveld stappen en vast zitten aan de stangen? Dat kunnen niet veel mensen zeggen.

Prijs
€ 15,00 tot € 25,00 per persoon
Aantal
8 tot 70 personen
Locaties
Scheveningen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Dit is een vrijgezellenfeest voor echte stoere mannen. Er worden een aantal stoere activiteiten gedaan met de groep zoals: Klimmen/Abseilen, Gladiator gevecht, Quad racen, Levend Tafelvoetbal spel. De vrijgezel is de Jack Ass van de groep en krijgt daardoor een aantal extra activiteiten/opdrachten. Want deze dag staat in het teken van de Bruidegom, vandaag mogen we hem een beetje gek maken.

Prijs
€ 55,00 per persoon
Aantal
Vanaf 7 personen
Locaties
Almere
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01